Vészesen közeleg a Halloween, és nem tudod, minek öltözz? Ijesztő legyél, vicces vagy aranyos?

Összegyűjtöttünk nektek kategorizálva pár otthon is kivitelezhető ötletet, hogy ne kelljen azon stresszezni, vajon időben kiszállítja-e a futárszolgálat.

1. Ha úgy döntöttél, osztod az ijesztő megjelenést Halloweenkor:Az év ezen időszakában szinte bárhol lehet kapni arcfestéket. Ehhez a jelmezhez  sem kell mást tenned, mint beruháznod egyre. Ha biztosra akarsz   menni, és megnyerni az év jelmeze díjat, vegyél hozzá egy piros csokornyakkendőt, öltözz fel mellé úgy, mintha évnyitóra mennél, és már kész is az outfit.Ez a jelmez tökéletes lehet neked, ha van egy, a szekrényedben már régóta porosodó, feláldozható fehér ruhád. Most az arcfesték mellé nem árt egy kis művér sem, de az sem baj, ha maradsz a jó öreg vörös festéknél. Gombolyagot pedig fonálból egyszerűen készíthetsz röpke pár perc alatt.Ha a barátnőddel úgy döntöttetek, hogy mindenképpen összeöltöznétek, akkor ez a jelmez nektek való!      

2. Ha inkább vicces megjelenést szeretnél:A szükséges kellékek:

-              feláldozható/felvágható pulóver;

-              kartondoboz;

-              sikoly vagy bármilyen maszk.A lusta párok ezt a jelmezötletet imádni fogják.Müzli gyilkosok figyelem! Ez a jelmez kifejezetten nektek készült.

3. Ha aranyos szeretnél maradni egy ilyen hátborzongató napon is:Nincs más dolgod ebben a jelmezben egész este mint nagy őzikeszemekkel nézni. Legyél 21. századi Hófehérke!Ki ne szeretné a macskákat? Ehhez a kinézethez akár a mindennap használt sminkjeid is elengedőek, már csak egy macska fület kell beszerezned (vagy készítened egy régi hajráfból és kartonból), és kész is.

Képek forrása: pinterest.com

További híreink
Minden, amit a Valentin-napról tudni érdemes!
február 14.
4 perces olvasmány

Mindenki tudja, hogy mikor van a Valentin nap, de hányan tudják, hogy miért, és mi is ez pontosan?
Wonder Woman filmkritika
június 23.
2 perces olvasmány

Nem vagyok egy DC fan, sőt igazából a Marvel filmek a kedvenceim, ám mikor megláttam a Wonder Woman előzetesét, úgy döntöttem, adok neki egy esélyt...
2018 legjobb könyvei
január 16.
4 perces olvasmány

Eltelt egy újabb év. Botorság lenne, ha nem említenénk meg a 2018-ban megjelent legjobb könyveket.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!