Aktuális munkáink arrow Bemutatkozunk

Facebook
 Facebook profilunk
Főmenü
Aktuális munkáink
Kezdőlap
Bemutatkozunk
Irodáink
Fizetési bizonylat lekérdező
Fizetési napok
Munkáinkról általában
Referenciáink
A tagság feltételei
Munkára jelentkezés
Linkek
Kapcsolat
Keresés
Adatvédelmi Nyilatkozat
diploma kötészet

 

Bemutatkozunk

Kedves Diáktársunk! 

A MELÓ-DEPÓ 2000. Iskolai Szövetkezet több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a diákmunka szervezés területén, közel 25 témavezető/projektvezető dolgozik 4 megyében (Pest, Csongrád, Fejér és Bács-Kiskun) és 5 irodánkban összesen. Ez biztosítja, hogy a hozzánk betérők minél hamarabb megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb munkát, és hogy mindig megfelelő mennyiségű munkával álljunk a rendelkezésetekre.

Természetesen nem biztos, hogy rögtön az első alkalommal megtalálod a Neked legmegfelelőbb munkát akár időben, akár díjazás tekintetében. Épp ezért fontos, hogy: gyakran nézz rá az aktuális munkáinkra és jelentkezz, amelyik megtetszik. A "Munkára jelentkezés" menüpontban pontosan megadhatod, hogy mit és mikor szeretnél dolgozni, illetve a telefonszámodat, amin elérhetünk, ha megtaláltuk a Neked megfelelő munkát.

 

A Diákszövetkezeti forma

A Meló-Depó 2000. Iskolai Szövetkezet egy szervezet. Egységes munkaerőt biztosít a cégeknek, ezáltal kínál munkalehetőséget a Te számodra is.

A 16. életévüket betöltött - nappali tagozatos - diákok dolgozhatnak. A szövetkezeti formából következik, hogy csak a szövetkezet tagjai dolgozhatnak, azaz ez azt jelenti, hogy ha nálunk fogsz munkát vállalni, akkor a konkrét munkavégzés előtt be kell lépned hozzánk.  

 
A Témavezetők, projektvezetők 

A témavezetők és projektvezetők is diákok, az ő feladatuk egy-egy adott munkának a teljes körű ügyintézése, a beosztás elkészítése, és a Te esetlegesen felmerülő problémáidnak az orvoslása, rendezése.

Egyéb tudnivalók

Hogyan lehet munkát vállalni?

A MELÓ-DEPÓ irodákban megkaphatsz minden információt az aktuális munkáinkról. Keresd meg a Neked tetsző munka témavezetőjét, ugyanis ő tud a legtöbbet az elvégzendő feladatokról. Pontos tájékoztatást nyújt mind az elvárások, mind a juttatás tekintetében. Ha tetszik a munka és jó az időpont, munkadíj stb. akkor a munkavállalást is vele intézheted el. Amennyiben már tag vagy, és tagságodat iskolalátogatási igazolással érvényesítetted is, akkor már csak egy munkavállalási kötelezvényt kell aláírnod, hogy dolgozhass. Ez azért fontos, mert ebben van rögzítve a MELÓ-DEPÓ és a Közötted történt megállapodás - elvárások és juttatások tekintetében egyaránt!


A tagsági viszonyt középiskolásoknak évente egyszer szeptember 1-30 között, főiskolásoknak, egyetemistáknak félévente február 1-28, illetve szeptember 1-30 között kell megújítania. Amennyiben nem hozol be időben iskolalátogatási igazolást, automatikusan törölt tag leszel és amíg ezt nem pótolod, nem vállalhatsz munkát, illetve fizetést sem tudunk utalni Neked.
 

Az adózásról néhány szóban

A béredből 15% SZJA kerül levonásra. A nálunk keresett éves jövedelmedet mindig a hatályos adójogszabályok figyelembevételével fizetjük ki. Minden év elején - ha dolgoztál nálunk - az előző évben keresett jövedelmedről adóigazolást kapsz, amely alapján adóbevallást kell készítened az NAV felé.

 

Működés

A szövetkezetek, így a Depó is csak akkor működhetnek szabályosan, ha megtartják évente egyszer tagértekezletüket. Ezen a megjelenés mindenkinek a saját érdeke, ugyanis a legfelsőbb döntéshozó szerv a tagértekezlet, ahol minden fontos kérdésben mindenkinek egyenlő szavazati joga van - így Neked is. A taggyűlés minden évben van, erről külön értesítést nem kapsz, az irodában tudsz érdeklődni időpontjáról. A tagértekezletek közötti időszakban a tagság által választott intéző bizottság irányítja a Depót. Munkájáról a tagértekezlet felé beszámolási kötelezettsége van.

 

Kilépés

Ha az érvényesítések időszakában nem érvényesíted a tagságodat, akkor automatikusan törlünk a tagok sorából, ebben az esetben 1000 Ft-ot bármikor felveheted.
Amennyiben érvényes tagsági viszonyod van, de szeretnél kilépni, akkor egy kilépési nyilatkozatot kell kitöltened. Ebben az esetben az 1000 Ft-ot a legközelebbi hét keddjétől veheted fel. A belépéstől számítva leghamarabb 2 hónap elteltével léphetsz ki.

 

 


Design by Neu-man Bt. | www.neu-man.hu