Valentin-napi filmajánló

Már nem kell sokat aludni, hogy Valentin-napra ébredjünk. Na de mi lesz az esti program? Egy vacsora a barátoddal/barátnőddel, esetleg egy kis bowlingozás, utána filmnézés egy pohár bor és gyertyafény mellett? Az is lehet, hogy egyedül vagy a barátnőiddel töltöd ezt a napot, ahol a meghívott vendég egy vödörnyi fagyi?

Mindkét esetre összegyűjtöttünk Nektek pár filmet, melyek közül nem lehet rosszul választani.Filmek pároknak:

Séta a múltba (A Walk to Remember, 2002)

Ha szereted a Nicolas Sparks regényeket, esetleg a feldolgozásukból készült filmeket, akkor ez a film neked való. Viszont ez nem egy romantikus vígjáték, inkább drámának mondható, így, ha félsz a párod előtt pár könnycseppet hullatni, akkor inkább ne ezt a filmet válaszd.Szerelmünk lapjai (The Notebook, 2004)

Ha már romantikus filmek, akkor szerelmünk lapjai, ami szintén Nicholas Sparks regényének a feldolgozása (igen, ő tudott valamit, tudnánk írni egy listát csak az ő munkáinak feldolgozásából is).Kszi Simon (Love, Simon, 2018)

Ebben a filmben egy érettségi előtt járó fiatal fiúé a főszerep, aki online belezúg egy iskolatársába, akiről még ő maga sem tudja, hogy kicsoda. A történetben végigkísérhetjük a coming outjának a történetét, miközben megtalálja a szerelemet.Kaliforniai álom (La La Land, 2016)

Ez a romantikus filmmusical Ryan Goslinggal és Emma Stonenal tökéletes választás, ha nem csak egy egyszerű romantikus filmre vágytok.Levelek Júliának (Dear John, 2010)

És befejezésül szintén egy Nicholas Sparks regényadaptáció, ahol tanúi lehetünk annak, hogy egy röpke találkozás is mennyire tudja befolyásolni az életünk további részét, hogy ennyi is éppen elég ahhoz, hogy egymásba szeressen végérvényesen két ember, és noha az élet külön vizekre tereli őket, mégis visszatalálnak egymáshoz.Filmek szingliknek:

Magic Mike (Magic Mike, 2012)

Channing Tatum rengeteg romantikus filmet tudhat maga mögött, de a szingliknek azt javasoljuk, hogy ezen a napon, inkább a testének a látványára helyezzék a hangsúlyt, ne pedig az érzelmességére. Ez a film mindenképpen top1 egy csaj partin. Ne fogjátok vissza magatokat lányok, sikítani ér!Bridget Johnes naplója 1-2.

Na, most jön képbe a vödör fagyi, hiszen mi más közben lehetne jobban belapátolni, mint egy Bridget Johnes film közben?Szex és New York mozifilmek (Sex and the City: The Movie, /Sex and the City 2, 2008, 2010)

Kiken lehet jobban és többet nevetni, mint ezen a 4 nőn? Nem is beszélve arról, hogy függetlenségre, nőiességre tanítanak minket. Szintén tökéletes választás egy pizsipartihoz.A csajok bosszúja (The Other Woman, 2014)

Ez a film a női összefogásról szól, főszerepben: Cameron Diazzal, Leslie Mann-nel, Kate Uptonnal, egy férfi ellen, aki mind a 3 nővel kapcsolatban élt. Ha felszabadultan szeretnél nevetni a barátnőiddel, ez a vígjáték nektek való.Túl szexi lány (I feel pretty, 2018)

Amy Schumer komikusnő és színésznő megmutatja nekünk, hogyan legyünk igazán magabiztosak. Ha egy kis önbizalmat szeretnél gyűjteni, ez lesz a te filmed!

Jó filmnézést kíván a Meló-Depó csapata mindenkinek! 

Képek forrása: port.hu


További híreink
Iszol te eleget? Nem félreérteni, vizet!
december 14.
7 perces olvasmány

Tudtad, hogy emberek nagyja sokkal kevesebb vizet fogyaszt, mint gondolja, és még kevesebbet, mint kéne?
November hónap dolgozója: Kakuk Nikolett
december 11.
1 perces olvasmány

A november hónap dolgozója Kakuk Nikolett lett, aki főként hétvégenként, illetve alkalmi munkákat végez.
Webshopok- miről ismerszik meg az átverés?
február 21.
4 perces olvasmány

Egyre több hazánkban is a webshop, de miről ismerheted meg azokat, ahol eredeti terméket kapsz nehéz munkával megkeresett pénzedért?
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!