MUNKALEHETŐSÉGEK
Adatrögzítői munka a Magyar Telekomnál Szegeden
Intellektuális munkát szeretnél, amiben van kihívás és motiváló erő? Előrelépési lehetőséggel, valós, akár vezetői tapasztalatszerzéssel kóstolj bele a munka világába a Magyar Telekomnál.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-2000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Telefonos ügyfélszolgálat a Magyar Telekomnál Szegeden
Kóstolj bele a munka világába Magyar Telekomnál! Előrelépési lehetőséggel, valós, akár vezetői tapasztalatszerzéssel. Keress pénzt diákmunkával, és szerezz már most referenciákat az önéletrajzodba!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-2000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Adatrögzítői munka a Magyar Telekomnál Miskolcon
Ha intellektuális munkát szeretnél, és fontos számodra, hogy legyen előrelépési lehetőséged, igazi munkatapasztalatod, és mindezt egy jól bevált rendszerben, folyamatosan támogató környezettel kapd meg... akkor jó helyen jársz! Hosszútávú és sulihoz igazítható, kiemelt bérezésű munkalehetőséget kínálunk az ország piacvezető cégénél.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-2000 Ft
HELYSZÍN
Miskolc
Telefonos ügyfélszolgálat a Magyar Telekomnál Miskolcon
Szeretnéd a munkát összeegyeztetni a sulival? Élvezed a kihívásokat, valós tapasztalatokat akarsz? Megtaláltad, amit keresel!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-2000 Ft
HELYSZÍN
Miskolc
Hosszútávú adminisztrátori munkalehetőség
Ha az MS Excel függvényeket már ismered, és idáig kerested a helyet, ahol ezt kamatoztatni lehet, akkor jelentkezz hosszútávú adminisztrátori munkánkra!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Pultos állás az egyetemi bulinegyedben
18 év feletti, nappali tagozatos diákokat keresünk egy TIK mellett található vendéglátóipari egység számára!
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Villamosmérnök gyakornok- PLC programozási területen (3737/2. )
Egy jó hangulatú, fiatalos csapatba keresünk villamosmérnök gyakornokot. A partnerünk villamosipari berendezésekkel foglalkozik. A munka akár szakmai gyakorlatnak is elfogadható. Munkavégzés helye: Budaörs (Móricz Zsigmond körtértől 25 perc busszal)
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300 Ft
HELYSZÍN
Budaörs
Pénzügyi munkatárs
Szegedi partnerünk számára keresünk önköltség számítást végző, nappali tagozatos hallgatót.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Villamos tervezőmérnök gyakornok (2885/3.)
Amerikai háttérrel rendelkező autóipari LED világítótesteket gyártó partnercégünkhöz keresünk tervezőmérnök gyakornokokat. Feladat: világítótestek gyártásában tervezőmérnök kollégák segítése; CAD tervezés, LED világítótestek tervezése; optikai mérések készítése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1400 Ft
HELYSZÍN
Budaörs
Adminisztrációs asszisztens diákmunka a Magyar Telekomnál (277/17.)
Kíváncsi vagy, hogy milyen az élet a Telekomnál? Nézd meg a saját szemeddel! Szerezz tapasztalatot egy inspiráló, piacvezető telekommunikációs vállalatnál. Olyan diákot keresünk, aki szeret Excelben dolgozni, illetve felelősségteljes hozzáállásával és produktív munkavégzésével a legtöbbet hozza ki magából.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Projektvezető asszisztens
Szereted, ha van kihívás a munkádban, és nem ijedsz meg attól, ha fel kell emelned a telefont? Érdekelnek a HR folyamatok, az irodai munka, és vágysz a sikerekre, fejlődésre? Akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk projektvezető asszisztensnek!
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Adminisztrátor, dokumentum-kezelő
Ha az MS Office elemei közül a Word és az Excel használatában is nagyon otthon vagy, erősséged a precizitás, és a tavaszi félévben tudsz akár heti 30 órát is dolgozni, akkor jelentkezz adminisztrátori munkánkra!
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Projektmunka sales területen (6347/4 .)
Európa legnagyobb teljeskörű disztribúciós és ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó partnerükhöz keresünk lelkes, tanulni vágyó gyakornokot közel 2 hetes helyettesítési időszakra, aki segíti a mindennapi sales tevékenységeket. Feladatok: adminisztrációs feladatok ellátása; adatrögzítés; excel fájlokban rendszerezés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XIII. kerület
Gépész-, tervezőmérnök gyakornok
Ha gépész-, építészeti-, épületgépészeti esetleg vegyipari mérnöki tanulmányokat folytatsz, és szeretnél igazi szakmai tapasztalatot szerezni, akkor ezt a lehetőséget ragadd meg!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000-1200 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Adminisztrációs kisegítő és iratrendezési munka
18 év feletti nappali tagozatos diákokat keresünk szegedi partnerünkhöz iratrendezési és adminisztrációs feladatok elvégzésére.
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Job for students (1104.)
Help to move a company. Earn money to start the next week richer.  We will take you to the depository from Keleti station every day by a company bus, so you only have to be there in time. Tasks: You will have to pack folders into boxes and take them to a lorry, then carry the boxes into the new depository.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Kiszállítói diákmunka (5988/3.)
Szeretnél egy fuvart a suliba? Piacvezető borhálózat olyan diákok jelentkezését várja, akik segítenek reggel bepakolni az árut a raktárból az autóba, majd kiszállítani a termékeket a partnercégeknek. A munka végeztével bárhol kitesznek téged a városban, hazavisznek vagy eldobnak a suliba kocsival. Feladatok: • áru kiszállítása; • szállítandó áru pakolása; • az autót nem neked kell vezetni.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1267 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Logisztikus diákmunka (3004/7.)
Családias környezetbe keresünk 18 éven felüli nappali tagozatos diákot hosszú távú munkavégzésre, aki segít a logisztikai csapat mindennapi feladatainak ellátásában. Azonnali kezdéssel. Mik a feladatok? szállítólevelek, számlák lefűzése, rendszerezése, szkennelése, fénymásolása; adminisztratív feladatok ellátása; beérkezett áruk ellenőrzése, dobozolása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Beltéri pakolás, kisegítés innovatív cégnél
Partnerünkhöz keresünk beltéri kisegítő munkára diákokat.
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Árufeltöltés, árazás vegyesboltban
Heti 2-3 napra, egybefüggő 8 órás munkára (5:30-13:30 vagy 13:00-21:00 között) keresünk 18 év feletti nappali tagozatos diákokat, hosszú távú munkára, Szegeden lévő üzletbe. A műszakok váltogathatók a ráérésednek megfelelően.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Logisztikai-raktári kisegítő
Algyői raktárba keresünk áru-összekészítő , raktári kisegítő feladatokra diákokat!
Tovább
BR. ÓRABÉR
900-1000 Ft
HELYSZÍN
Algyő
Címkézés, komissiózás
Natúrtermékekkel foglalkozó partnercégünk számára keresünk diákokat raktározási, címkézési, könnyű fizikai munkára.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Miskolc
Teremfelügyelő nyelvvizsgán
Nyelvoktatással foglalkozó partnercégünkhöz keresünk alkalmilag teremfelügyelőket, akik a nyelvvizsgára érkezőket útbaigazítják, tájékoztatják, valamint a vizsga során kiosztják, majd beszedik a papírokat.
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Csatlakozz a Magyar Telekom csapatához! (277/16.)
Dolgozz a Magyar Telekomnál, egy jó hangulatú, fiatalos csapatban és szerezz tapasztalatot egy elismert multinacionális cégnél, hogy önéletrajzodban feltüntethesd referenciaként. Feladataid: • befizetési igazolások feldolgozása; • beérkező levelek paraméterezése, átiktatása; • tájékoztatások kiküldése; • számlák kiállítása és postázása; • posta kezelése; • egyenleg kimutatások küldése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Sales gyakornok (1662/1.)
Nyitott, elkötelezett diák munkatársat keresünk egy vezető szállítmányozó céghez. A cég kalandos megrendelései főként az Európai Unióban és Közel Keleten vannak jelen. Az új kolléga szorosan együtt dolgozna az Üzletfejlesztési vezetővel, akit a mindennapi tevékenységeiben tudna támogatni. A cég előrelépési és hosszú távú karrierlehetőséget biztosít. Szakmai gyakorlatként is leigazolható.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest, X. kerület
Fémalkatrész készítés, anyagmozgatás
Ha szeretted a technika órákat, a barkácsolást, és ezt kamatoztatva szívesen dolgoznál egy nagy múltú szegedi cégnél, akkor gyere hozzánk mintakészítőnek!
Tovább
BR. ÓRABÉR
900-1300 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Adminisztrációs munka – autóval rendelkező diákoknak (1513/5.)
Autóval vagy motorral rendelkező diák kollégát keresünk hosszú távra, könnyen megtanulható irodai adminisztrációs pozícióra. Feladat: adatrögzítés; számlák, iratok lefűzése, adminisztrálása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1245 Ft
HELYSZÍN
Alsónémedi
Mérnök gyakornok gépész- vagy villamosmérnöki területen (2369/4.)
Talpraesett, műszaki szemlélettel rendelkező diák munkatársat keresünk egy családias hangulatú csapatba szakmai feladatok ellátására. A cég autóipari műanyag, illetve elektronikai alkatrészek gyártásával foglalkozik. A munka során a szakmai fejlődés lehetősége biztosított. Feladatok: gyártás támogatása; folyamatoptimalizálás; fejlesztésekben való részvétel; kiértékelések, statisztikák készítése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1500 Ft
HELYSZÍN
Budapest, X. kerület
Gépi kisegítés fűszercsomagoló üzemben
Heti 3-4 napra, napi 8 órás gép kisegítő munkára keresünk nappali tagozatos diákokat modern élelmiszeripari üzembe. Feladat: gépről lejövő fűszertasakok dobozolása, mérés, max. 2-3 kg-os dobozok pakolása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Műszaki kisegítő munka
Ha van egy kis kézügyességed, érdekelnek a műszaki megoldások, akkor ez most egy jó lehetőség lehet számodra, hogy bepillants a mérnöki munka gyakorlati világába. Partnerünkhöz keresünk műszaki kisegítő munkára (forrasztás, vágás, előkészítés) diákokat.
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Szövegíró diákmunka(4256/3.)
Szeretnél egy olyan munkát, ahol kamatoztathatod a kreativitásodat és érdekel a lakberendezés világa? Családias hangulatú, lakberendezésekkel foglalkozó partnerünkhöz keresünk olyan diákokat, akik nem riadnak vissza az önálló munkavégzéstől. Feladat: lakberendezési témákról egyedi tartalmak összeállítása; blog és cikkek írása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1150 Ft
HELYSZÍN
Budapest, III. kerület
Gépész tervezőmérnök gyakornok (2885/2.)
Amerikai háttérrel rendelkező autóipari LED világítótesteket gyártó partnercégünkhöz keresünk tervezőmérnök gyakornokokat. Feladat: világítótestek gyártásában tervezőmérnök kollégák segítése; CAD tervezés, LED világítótestek tervezése; optikai mérések készítése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1400 Ft
HELYSZÍN
Budaörs
Job opportunity for students! (3455/6.)
Apply for student jobs with your friends! Long-term and occasionally jobs opportunity! These jobs opportunity do not require Hungarian language knowledge, in our team there are students from abroad too. Tasks: handle and move merchandise; commissioning with barcode reader; manufacturing cardboard packagings; offset boxes and trays; commercial displays.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1150-1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Rakodói munka
Ha tudod mi az a béka és ilyenkor nem a zöld négylábú állatra gondolsz, akkor ezt a munkát neked találták ki. :-) Feladatok: Kézi emelővel (békával) raklapok mozgatása, dobozok pakolása
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Adatrögzítői munka Miskolcon a Magyar Telekomnál
Itt az idő, hogy a saját kezedbe vedd a #karriered – dolgozz velünk a Telekomnál! Ha Te is szeretnél már diákként egy multinacionális cégnél valós tapasztalatokat szerezni, szereted a kihívásokat és fontos szempont, hogy rugalmas beosztásban, suli mellet tudj dolgozni, akkor ezt a lehetőséget Neked találtuk ki!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-2000 Ft
HELYSZÍN
Miskolc
Adatrögzítői munka Szegeden a Magyar Telekomnál
Intellektuális munkát szeretnél, amiben van kihívás és motiváló erő? Előrelépési lehetőséggel, valós, akár vezetői tapasztalatszerzéssel kóstolj bele a munka világába a Magyar Telekomnál.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-2000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Telefonos ügyfélszolgálat Szegeden a Magyar Telekomnál
A Magyar Telekomnál sok előrelépési lehetőséggel, valós, akár vezetői tapasztalatszerzéssel kóstolj bele a munka világába, keress pénzt diákmunkával, és szerezz már most referenciákat az önéletrajzodba!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-2000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Telefonos ügyfélszolgálat Miskolcon a Magyar Telekomnál
Ezzel a diákmunkával már az egyetemi éveid alatt kikövezheted magadnak a siker útját, hiszen egy multinacionális cégnél valós tapasztalatokat tudsz szerezni. Vedd a saját kezedbe a karriered építését, mi megadjuk hozzá a lehetőséget: dolgozz velünk a Telekomnál!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-2000 Ft
HELYSZÍN
Miskolc
Tereprendezés, felújítási munkálatok Szegeden
Téged keresünk, ha bírod a strapát, valamint a felújítási, tereprendezési munkát beltéren és kültéren egyaránt. Itt többféle feladatba is belekóstolhatsz, fontos része lehetsz egy jó csapatnak.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Raktári diákmunka (1513/3.)
Keress bruttó 12000 Ft-ot egy nap alatt! Jelentkezz barátaiddal raktári diákmunkára, ahová céges autóval viszünk ki bennetek! Hosszú távú munkalehetőség! Feladat: raktári anyagmozgatás, pakolás; raktári szkenner kezelése; komissiózott raklapok összeállítása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350-1500 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Bevásárlóközpont takarítás
Hosszútávú, rugalmas ráérésű munkát kínálunk. Kecskemét központjában lévő bevásárlóközpontba keresünk kisegítő takarító diákokat. Feladatok: üvegfelületek - mozgólépcsők tisztítása, sepregetés
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Warehouse loader - 15 minutes from Szeged
Job opportunity for foreign students in Szeged! Apply for a student job in a warehouse with your friends! Long-term job opportunity! This job opportunity does not require Hungarian language knowledge!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Mérnök gyakornok (3419/4.)
Villamos szerelési anyagokat valamint villám és túlfeszültség védelmi termékeket gyártó családias, de mégis multinacionális partnercégünk számára keresünk mérnök diákokat. Akár szakmai gyakorlatnak is leigazoljuk. Feladat: projektekben való részvétel; fejlesztői feladatok ellátása; általános adminisztráció.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1500 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Dolgozz a Pepcoban diákként (6077/10.)
Karácsonyra szükséged van egy kis plusz pénzre és szereted is a karácsonyi hangulatot? Csatlakozz a Pepco pörgéséhez és vegyél részt az izgalmas előkészületeikben! Feladatok: üzletrendezés; árufeltöltés; ruhahajtogatás. (Kasszát nem kell kezelni)
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Energetikai mérnök gyakornok (6307/3.)
Az energiaszolgáltató piacon meghatározó szerepet betöltő partnerünkhöz keresünk nappali tagozatos diák munkatársat. Ha már az egyetemi évek alatt szeretnéd elkezdeni a karrieredet építeni, szakmai tapasztalatot és tudást szerezni, akkor jelentkezz!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Felvonó ellenőrzési diákmunka (1204/4.)
Rendelkezel napi 2-3 óra szabadidővel? Akkor jelentkezz hozzánk! Felvonókkal és mozgólépcsőkkel foglalkozó, nemzetközi partnercégünkhöz keresünk felvonók ellenőrzésére diákokat. Azonnali kezdéssel várjuk a jelentkezőket erre a hosszú távú munkalehetőségre. Hívd el barátodat is és dolgozzatok egymást váltva. Feladat: liftek ellenőrzése; hibák jelentése.
Tovább
BR. ALKALMI
3000 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Irodai kisegítő
Közjegyző irodába keresünk hosszútávra diákokat. Feladatok: régi ügyek rögzítése, levéltárba való leadás előkészítése
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Back office diákmunka a Telekomnál (277/13.)
A Magyar Telekom Nyrt. diákcsapatába keresünk talpraesett, fejlődni és tanulni vágyó diákokat. A leendő feladataid: • adatmódosítás, adatrögzítés a belső vállalatirányítási rendszerben; • napi adminisztratív feladatok; • ügyfelek díjcsomagjainak adminisztrálása és módosítása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Pénzügyi diákmunka (4191/4.)
Pénzügyi területen tanulsz és egy rugalmas munkát keresel, ahol tapasztalatra is szert tehetsz? Pénzügyi ismeretekkel rendelkező diákokat keresünk XII. kerületi partnerünkhöz, barátságos, nyugalmas munkakörnyezetbe. Feladatok: számlázási feladatok ellátása; iktatások elkészítése; hozzá kapcsolódó adminisztrációs feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XII. kerület
HR projektasszisztens - Pécs
HR-es feladatokra keresünk olyan nappali tagozatos egyetemistát, aki a PTE-n tanul, szegedi származású és hétvégenként Szegeden van, szeret emberekkel kapcsolatot tartani és szervezni.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Pécs
Sales gyakornok (6307/4.)
Az energiaszolgáltató piacon meghatározó szerepet betöltő partnerünkhöz keresünk nappali tagozatos diák munkatársat. Ha érdekel az értékesítés és a marketing területe és szeretsz kommunikálni, várjuk a jelentkezésed! Végzős hallgatók jelentkezését is várjuk!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Vámügyintéző gyakornok (1662/2.)
Nyitott, elkötelezett diák munkatársat keresünk egy vezető szállítmányozó céghez. A cég kalandos megrendelései főként az Európai Unióban és Közel Keleten vannak jelen. Az új kolléga szorosan együtt dolgozna a vámügyintézéssel foglalkozó csapattal, segítene a mindennapi feladatok ellátásában. A cég előrelépési és hosszú távú karrierlehetőséget biztosít.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest, X. kerület
Physical job for students (5866/2.)
Our agency can offer a physical job for students in a factory, this job opportunity does not require Hungarian language knowledge, in our team there are some students from abroad too. Tasks: manufacturing cardboard packagings; offset boxes and trays; commercial displays.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1150-1600 Ft
HELYSZÍN
Dunaharaszti
Beszerzési gyakornok (6307/11.)
Az energiaszolgáltató piacon meghatározó szerepet betöltő partnerünkhöz keresünk nappali tagozatos diák munkatársat. Végzős hallgatók jelentkezését is várjuk!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Műszaki rajzoló AutoCAD-ben
Partnercégünk részére keresünk műszaki rajzolásban jártas, AutoCAD-ben otthonosan mozgó diákokat. Fő tevékenységi körük turbina szigetelések gyártása. Feladatok: - papír alapú rajzok felvitele AutoCAD-be - pontos méretezés megadása
Tovább
BR. ÓRABÉR
907 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Asszisztens a Meló-Depónál (3455/5.)
Szereted, ha van kihívás a munkádban, nem ijedsz meg attól, ha fel kell emelned a telefont és Hr-esekkel kell beszélned? Ugyanakkor vágysz a sikerekre? Akkor ne habozz! Milyen feladatok várnak rád? Adatbázisokban való rögzítés, karbantartása; aktuális piaci információk figyelése; új partnercégek felkutatása és tárgyalási időpontok egyeztetése lehetőség van hírlevelek szerkesztésére.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100-1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest, VIII. kerület
Árufeltöltés, kasszázás, vevőkiszolgálás hódmezővásárhelyi boltban
18 év feletti nappali tagozatos diákokat keresünk hosszú távú munkára, Hódmezővásárhelyen lévő üzletbe, bolti kisegítői munkára.
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Hódmezővásárhely
Irodai asszisztens diákokat keresünk a Magyar Telekomhoz (277/12.)
Kezdd el építeni a karriered még ma! Rugalmas munkaidővel, fejlődési lehetőséggel vár a Magyar Telekom. Ha szeretnéd magad kipróbálni egy multinacionális nagyvállalatnál és pályakezdőként kamatoztatható munkatapasztalatot szerezni, jelentkezz! A leendő feladataid: • írásos megkeresések és reklamációk megválaszolása e-mailben; • adatrögzítés különböző belső vállalatirányítási rendszerekben.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060-1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Raktári kisegítés - Szegedtől 15 percre
Ha edzésben akarsz maradni, és közben pénzt is szeretnél keresni, jelentkezz 10-15 kg-os ruhás zsákok pakolására!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Csatlakozz a Meló-Depóhoz! (3455/4.)
Diák munkatársat keresünk a Meló-Depó csapatába! Feladatok: az irodába érkezők fogadása, eligazítása; bejövő hívások fogadása, érdeklődők tájékoztatása; diákmunkával kapcsolatos adminisztráció; marketing feladatok, céges Facebook és Instagram oldal kezelése; adatbázisokban való rögzítés, karbantartása; új partnercégek felkutatása és tárgyalási időpontok egyeztetése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100-1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest, VIII. kerület
Fűtési munkálatokhoz kisegítő diák
Szegedi partnerünkhöz keresünk reggeli fűtési munkálatokhoz kisegítő diákot.
Tovább
BR. ÓRABÉR
857-950 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Könyvcsomagolás, csomag-összekészítés
Könyvkiadó céghez keresünk hosszútávra nappali tagozatos lányokat és fiúkat csomagolási, raktározási, és adminisztratív munkákra. Feladatok: Beérkező megrendelések összekészítése; könyvek minőségének ellenőrzése; könyvek csomagolása, feladásra előkészítése; ügyfelekkel történő levelezés, adminisztratív feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Szeged
DIÁKMUNKA! Soroksár HÉV megállóból a munkába járás céges kisbusszal! (5866/1.)
Szívesen lennél egy összetartó csapat tagja, ahol az utazás során meg tudjátok beszélni a hétvégi programot? Csomagolóanyagok gyártásával foglalkozó cég csapatába keresünk nappali tagozatos diákokat hosszú távra. Jelentkezz barátaiddal! Feladat: papírdobozok ablakainak kitörése; papíradagolás gép mellett; ragasztógép kezelése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1150 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXIII. kerület
Dolgozz a barátaiddal a Pepcoban (6077/8.)
Suli mellett van egy kis szabadidőd? Gyere és dolgozz velünk nagyon rugalmas beosztásban a hét bármelyik napján. Fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várjuk! Feladatok: üzletrendezés; árufeltöltés; ruhahajtogatás. (Kasszát nem kell kezelni)
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Adatrögzítés német nyelven
Jelentkezz rugalmas, otthonról végezhető adatrögzítői munkánkra! A feladatod honlapok összehasonlítása adatbázis alapján, mindez német nyelven. A munkavégzést egy rövid oktatás előzi meg, amelyre sikeres vizsga esetén prémium díjazás jár! A munka darabbérben kerül kifizetésre, így bérezésed attól is függ, mennyire vagy gyors!
Tovább
BR. ÓRABÉR
857-1000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
DIÁKMUNKA!! Corvintól a munkába járás céges autóval biztosított!(5866.)
Szívesen lennél egy összetartó csapat tagja, ahol az utazás során van időtök a hétvégi program megbeszélésére? Csomagolóanyagok gyártásával foglalkozó cég csapatába keresünk nappali tagozatos diákokat hosszú távra. Jelentkezz barátaiddal! Feladat: papírdobozok ablakainak kitörése; papíradagolás gép mellett; ragasztógép kezelése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Irodaszer csomagolás diákmunka Dunakeszin! (céges busz biztosított) (2071/6.)
Áru összekészítői feladatokra keresünk diákokat Dunakeszire. Ha hosszú távú, suli mellett végezhető munkát keresel, akkor jelentkezz és hozd magaddal a barátaidat is! Akár mehetsz az óráid előtt délelőtt, suli után délután, 4-6 és 8 órában. Feladat: komissiózás; áru összekészítés; címkézés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Dunakeszi
Dolgozz recepciósként heti 2 nap (5398.)
Kipróbálnád magad recepciósként egy elegáns irodaházban? Biztonságtechnikával foglalkozó családias céghez keresünk diák munkatársat. Feladatok: bejövő vendégek fogadása; központi telefon felvétele; levelek iktatása, postázás; egyéb adminisztratív feladatok. Amit kínálunk: megbízható és stabil vállalati háttér; rugalmas munkaidő; jó hangulatú és fiatalos csapat.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Budapest, III. kerület
Irodai munkatárs
Hosszútávú irodai munkalehetőséget kínálunk rugalmas időbeosztásban. Feladatok: számítógépes adatrögzítés, fényképek készítése és feltöltése, adminisztratív feladatok ellátása
Tovább
BR. ÓRABÉR
907 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Ruhabolti kisegítés-címkézés (6735/2.)
Biatorbágyi ruhaüzletbe keresünk 18 éven felüli nappali tagozatos aktív, vagy passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákot, diákokat. Feladat: vásárlók kiszolgálása; ruhák címkézése és hajtogatása, vállfázás, próbafülkézés; üzlet rendben tartása raktári csomagok elrendezése. Munkavégzés helye: Biatorbágy Premier Outlet
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300-1500 Ft
HELYSZÍN
Biatorbágy
Job opportunity for stundents! (1513/4.)
Apply for a student job in a warehouse with your friends! Long-term job opportunity! This job opportunity does not require Hungarian language knowledge, in our team there are students from abroad too. Tasks: handle and move products; commissioning with barcode reader.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350-1500 Ft
HELYSZÍN
Alsónémedi
Ruhabolti kisegítés-címkézés (6735.)
Szívesen dolgoznál egy közismert ruhaüzletben? Akkor jelentkezz most, csatlakozz a csapathoz! Feladatok: vásárlók kiszolgálása; beérkező ruhák címkézése; ruhák hajtogatása, vállfázás, próbafülkézés; üzlet rendben tartása; raktári csomagok elrendezése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100-1500 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Műszaki munkatárs (AutoCad)
Szegedi irodába műszaki, tervezési munkára keresünk munkatársakat.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Bútorbolti diákmunka (661.)
Igazi ezermester vagy? Akkor jelentkezz, és mi fizetünk neked azért, hogy a hobbidat űzd. Várunk partnercégünk boltjába bútorbolti diákmunkára. Feladat: • áru pakolása; • bútorok összeszerelése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Budapest, Budapest XIII. kerülete
Könnyű fizikai diákmunka (6305/7.)
Magyarország piacvezető marketingügynökségének raktárába keresünk könnyű fizikai munkára nappali tagozatos diákokat, akár egy nap munkavállalásával is. Munkavégzés helye: Budapest, IX. kerület ( Boráros tértől 15 perc) Feladatok: plakátok összekészítése, válogatása; komissiózás.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1050 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Kartondoboz készítés (5100.)
Több mint 100 éves csomagolástechnikai céghez keresünk kisegítő nappalis diákokat! A munkavégzés több területen, főképp csapatban történik! A feladatokat megmutatjuk, betanítjuk, nincs szükséged szakmai jártasságra! Feladat: papírdobozok ablakainak kitörése; papíradagolás gép mellett; ragasztógép kezelése;
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXII. kerület
Fagylalt árusítás
Ha szeretsz emberek közt lenni, nyitott vagy és jól kommunikálsz, akkor ezt a munkát neked találták ki! Kecskemét népszerű cukrászdájába keresünk fagyi árusításra diákokat. Feladat: fagyi árusítás, mosogatógép, kassza kezelés
Tovább
BR. ÓRABÉR
857-880 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Személyszállítás (277.)
21 éven felüli nappali tagozatos diákokat keresünk személyszállítási munkára (Budapesten XI. kerületi kiindulóponttal)! Feladatok: Autóval felsővezetők szállítása Budapesten belül, valamint Budapestről vidékre és vissza. Természetesen a gépjárműveket biztosítja a megrendelő, több napos megrendelés esetén pedig a szállást is biztosítjuk.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Válogatási/operátori munka (2885.)
Diákok jelentkezését várjuk autóipari partnercégünk csapatába! Ha érdekel az autógyártás és szeretsz csapatban dolgozni, akkor itt a helyed! Ha csak 1-2 napot érsz rá, akkor is jelentkezz bátran! Feladat: autóipari beszállító cégnél termékek minőségügyi vizsgálata; kisebb összeszerelési feladatok (szaktudást nem igényel);
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300 Ft
HELYSZÍN
Budaörs
Diákmunka a XV. kerületben rugalmas munkaidővel (5222.)
Gondolkoztál már azon, hogy milyen az ideális diákmunka számodra? Olvass tovább, mert lehetséges, hogy éppen most találtad meg! Feladatok: • válogatás; • minőségellenőrzés; • könnyen megtanulható gyártási feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250-1450 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XV. kerület
Logisztikai gyakornok (3146/5.)
Hat kontinensen működő nagyvállalat tengeri szállítmányozási osztályára keresünk logisztikai gyakornok munkatársat! Feladatok: fuvarlevelek írása; adatbázisban rögzítés; ügyfelekkel történő kapcsolattartás; adminisztrációs feladatok ellátása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1387 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Irodai adatrögzítés és iktatás a Magyar Telekomnál (277/14.)
Ha túlterhelt és fáradt vagy a suli miatt, van egy ajánlatunk számodra! Egyszerű, könnyen végezhető adminisztratív munkára keresünk diákokat rugalmas munkaidőben, a Magyar Telekom jó hangulatú, fiatalos csapatába. A leendő feladataid: dokumentumok adminisztrálása, iktatása, digitalizálása, rendezése; postai levelek bontása, borítékolása; számítógépes adatrögzítés belső vállalati rendszerekben.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1060 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Szórólapozás és plakátolás
Nappali tagozatos diákokat keresünk szórólap-terjesztési és plakátolási munkára.
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Éttermi kisegítő, takarító belvárosi étteremben
18 év feletti nappali tagozatos diákokat keresünk neves belvárosi étterembe takarítási és konyhai kisegítői munkára hosszú távra.
Tovább
BR. ÓRABÉR
980 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Pakolás, felújítás, anyagmozgatás
Jó erőben lévő diákokat keresünk felújítási, fizikai, anyagmozgatási munkára folyamatosan.
Tovább
BR. ÓRABÉR
857 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Optikai termékek válogatása kiemelt bérezéssel! (758.)
Órarendedhez igazodva, rugalmas beosztással keresünk diákokat, szemüveglencsékkel, keretekkel foglalkozó partnercégünkhöz heti akár 1-2 műszak vállalásával. A munkahely a IX. kerületben található, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Feladatok: szemüveglencsék, szemüvegkeretek összeállítása, válogatása, ellenőrzése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300-1450 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Logisztikai gyakornok (1662.)
Dolgozz velünk, és végezz a tanulmányaidhoz közel álló munkát, egy jó hangulatú, összetartó csapatban! Nemzetközi szállítmányozással foglalkozó partnerünkhöz keresünk diák munkatársat!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1350 Ft
HELYSZÍN
Budapest, X. kerület
Varrodai kisegítő munkatárs
Feladatok: szegecselés, szabásminták kivágása, összevarrt anyagok kibélelése, varrásszélek szilikonnal történő kezelése
Tovább
BR. ÓRABÉR
864 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!
A weboldal sütiket használ
A weboldal használatához cookie-k töltődnek le Weboldalunk cookie-kat használ. Ha ezen az oldalon jár, az azt jelenti, hogy fogadta a cookie-kat, és az élmény részesévé kíván válni. Reméljük, nincs ellenvetése.
Olvassa el a cookie-kkal kapcsolatos szabályzatunkat!