MUNKALEHETŐSÉGEK
Irodai kisegítő diákmunka (6859.)
Babafotózással foglalkozó partnerünkhöz keresünk irodai feladatokra diákokat. Ha csak délelőttönként érsz rá, vagy szeretnél egy jó hangulatú, fiatalos csapatban dolgozni, jelentkezz! Feladatok: fotócsomagok összekészítése; csomagok átadás a megrendelőnek vagy a futárnak; egyéb irodai feladatok; adminisztráció.
Tovább
BR. ÓRABÉR
950 Ft
HELYSZÍN
Budapest, VIII. kerület
Irodai munka Photoshop használattal (6305/8.)
Szeretnél egy olyan helyen dolgozni, ahol családias és barátságos munkakörben használhatod a Photoshop tudásod? Feladat: fényképek ellenőrzése és válogatása; reklámeszközök koordinátáinak rögzítése; Photoshopban való képszerkesztés; egyéb adminisztrációs feladatok ellátása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
926 Ft
HELYSZÍN
Budapest, II. kerület
Számlázási gyakornok (1204.)
Téged keresünk, ha már alig van decemberben vizsgád, és az unalom helyett inkább szeretnél egy kiemelt órabérben dolgozni. Felvonókkal és mozgólépcsőkkel foglalkozó, nemzetközi partnercégünkhöz keresünk pénzügyi osztályra gyakornokot a XIII. kerületbe. Feladat: napi szintű ügymenet támogatása a pénzügyi osztályon; számlákkal kapcsolatos adminisztráció.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1150 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XIII. kerület
Animátor és jelmezes host/ hostess (3766/9.)
Animátorokat és jelmezes host /hostesseket keresünk gyerekeknek szóló mini KRESZ parkos rendezvényre! Feladat: rendezvény előkészítésében való segítségnyújtás, gyerekekkel való foglalkozás. Munkavégzés helye: Üllő (Budapestről biztosított az utazás).
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200-1400 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Festési kisegítő munka
Mi fizetünk Neked azért, hogy megtaníthassunk a szobafestés rejtelmeire, hidd el, jól fog jönni pár év múlva :-) Szegedi partnerünkhöz keresünk dolgozni vágyó diákokat, akik szeretik a festék illatát, és szeretnének egy kis pénzt keresni egy jó csapatban! Feladat: Festő melletti kisegítés, festési munkálatok ellátása, pakolási feladatok
Tovább
BR. ÓRABÉR
800 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Alkalmi vagy hosszú távú adatrögzítés, szkennelés, fénymásolás (4408/6.)
Dolgozz akár már holnaptól! Feladatok: papír alapú dokumentumok előkészítése szkennelésre; dokumentumok szkennelése; dokumentumok fénymásolása; adatrögzítés. Munkavégzés helye: Budapest, XXIII. kerület, BILK Logisztikai Központ (Határ úttól 30 perc a 66E busszal.)
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXIII. kerület
Forgalomszámlálás
Hódmezővásárhely főbb csomópontjain gépjármű és gyalogos forgalomszámlálás Helyi járatokon utasszámlálás. Számláló lapok vezetése, strigulázás.
Tovább
BR. ÓRABÉR
800 Ft
HELYSZÍN
Hódmezővásárhely
Munkaügyi asszisztens
Munkaügyes tanulmányokat folytató diákok jelentkezését várjuk hosszú távú adminisztratív, irodai munkára. A feladatok: dokumentálás, adategyeztetés, borítékolás, egyéb adminisztratív feladatok partnerünk HR-osztályán.
Tovább
BR. ÓRABÉR
733 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Ruhászsákok pakolása
Ha edzésben akarsz maradni, és közben pénzt is szeretnél keresni, jelentkezz ruhás zsákok pakolására! A munka Szegedtől 15 percre, Algyőn zajlik, az útiköltség 100%-ban térítve!
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Összeszerelési munka (883/6.)
Szeretnél suli után kicsit kikapcsolni? Dolgozz velünk délutánonként és felejtsd el a suli okozta stresszt! Feladatok: műanyag alkatrészek összeszerelése. Szaktudást nem igényel, tiszta környezetben van a munkavégzés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Halásztelek
Raktáros, árukezelő élelmiszer üzemben
Lassan itt a disznótoros ideje, és készülnek a finom falatok, vegyél részt benne! Feladat: kész húsáru (kolbász, szalámi stb) összeválogatása a megrendelők számára, szállításra történő előkészítés, csomagolás. A raktár busszal megközelíthető 10 percre Szegedtől, a jegy árát 100%-ban térítjük.
Tovább
BR. ÓRABÉR
970 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Csatlakozz a Meló-Depóhoz! (3455/4.)
Diák munkatársat keresünk a Meló-Depó csapatába! Feladataid lesznek: az irodába érkezők fogadása, eligazítása; bejövő hívások fogadása, érdeklődők tájékoztatása; diákmunkával kapcsolatos adminisztráció; céges Facebook és Instagram oldal kezelése; marketing feladatok; a csapat munkájának segítése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
850-900 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Takarítás igényes, belvárosi szállodában
Takarításra keresünk a belvárosba megbízható diákokat, akiknek fontosak az igényes munkakörülmények és a jó csapat. Feladat: A szobák tisztántartása, ágyazás, rendrakás, a szobák és közös helyiségek takarítása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
800 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Marketing és Pr gyakornok (1200/11.)
Főváros szívében lévő multinacionális partnercégünkhöz keresünk marketing és pr gyakornokot egy jó hangulatú csapatba. Feladatok: napi szintű munka támogatása marketing és pr területeken; kisebb önálló projektek vezetése, nagyobb projektekben való részvétel; elemzések és javaslatok készítése; prezentációk készítése; adatbázis karbantartás; adminisztrációs feladatok elvégzése; fordítások készítése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
851 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Irodai asszisztens könyvelési osztályon (1200/12.)
Budapest belvárosában lévő multinacionális partnercégünkhöz keresünk irodai munkára diákokat. Feladat: napi szintű ügymenet támogatása a könyvelési osztályon; bejövő és kimenő számlák kezelése; kisebb önálló projektek vezetése, nagyobb projektekben való részvétel; adatbázis frissítése; beszámolók, elemzések készítése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
851 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XIII. kerület
HR gyakornok (6077/2.)
HR gyakornoki pozíciót vagy egy hosszútávú munkahelyet keresel? Feladatok: adminisztrációs támogatás a HR specialista részére; személyi anyagok rendezése; postázási feladatok; aktuális projektekben való részvétel.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XIII. kerület
Adminisztratív munka könyvkiadónál
Szerdától péntekig gyere hozzánk mappát tologatni. Ha bevállalod ezt a 3 napot, és nálunk keresed meg a pénzedet, akkor amellett, hogy egy garantáltan jó hangulatú, igényes munkahelyen kereshetsz pénzt, még hosszútávra is szuper munkalehetőséget kaphatsz tőlünk! Feladat: Mappák előkészítése, papírtűzés, lefűzés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
750 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Könnyű fizikai munka (3756/3.)
Kedveled az autókat, de nem szeretnél pakolni vagy összeszerelni? Itt nem ez a feladat, hanem az érkezők útbaigazítása és a parkolásukban való segítségnyújtás. A munkakörnyezet pedig egy modern automatikus parkoló rendszerrel ellátott mélygarázs. Feladat: parkolóházban az autósok útbaigazítása, parkolásban való segédkezés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
940 Ft
HELYSZÍN
Budapest, V. kerület
Adatrögzítői munka a Magyar Telekomnál
Intellektuális munkát szeretnél, amiben van kihívás és motiváló erő? Előrelépési lehetőséggel, valós, akár vezetői tapasztalatszerzéssel kóstolj bele a munka világába a Magyar Telekomnál, keress pénzt diákmunkával, ami referencia lesz az önéletrajzodban! Feladat: adatrögzítés irodai környezetben, ügyfelek hívásainak fogadása és rögzítése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Fűtési munkálatokhoz kisegítő diák
Szegedi partnerünkhöz keresünk reggeli fűtési munkálatokhoz kisegítő diákot. Feladatok: Vegyes tüzelésű kazánba való bepakolás; fa utánpótlása a tűztérbe; termek megfelelő hőmérsékletre való felfűtése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
820 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Villamosenergia-beszerzési gyakornok (6307/9.)
Energiaszolgáltató piacon jelen lévő multinacionális partnercégünkhöz keresünk villamosenergia-beszerzési gyakornok diákot. Akár szakmai gyakorlatot is leigazolunk! Légy egy lendület fiatalos csapat tagja! Feladatok: árképzés támogatása; villamosenergia-gazdálkodási feladatok; diagramok, grafikonok, elemzések készítése; adminisztráció.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Pénzügyi asszisztens (6851.)
Családias közegbe, alapítványhoz keressünk nappali tagozatos hallgatót! Ha szeretnél átfogó ismereteket szerezni pénzügyi területen, szakmailag fejlődni, de csak heti 15-20 órában érsz rá, olvass tovább! Feladatok: alapszintű könyvelési feladatok; nyilvántartások kezelése; átutalások intézése; pályázatok előkészítése, elszámolása; adminisztráció.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XIV. kerület
Adminisztráció pénzügyi területen (6807/2.)
Lenne kedved belekóstolni egy nemzetközi cég mindennapjaiba? Feladatok: kimutatások, elemzések készítése; account manager munkájának támogatása; prezentációk megszerkesztése, ismertetése; a kollégák munkájának támogatása; adminisztráció.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Éjszakai recepciós
Szeged melletti hotelbe keresünk éjszakai munkavégzésre recepciós munkatársat. Feladat: a szálló vendégeinek fogadása; rendeléseik, kéréseik felvétele; szobaszolgálatban történő együttműködést, telefonok fogadása, emailek kezelése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
850 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Adatrögzítői munka a Magyar Telekomnál
Intellektuális munkát szeretnél, amiben van kihívás és motiváló erő? Előrelépési lehetőséggel, valós, akár vezetői tapasztalatszerzéssel kóstolj bele a munka világába a Magyar Telekomnál, keress pénzt diákmunkával, ami referencia lesz az önéletrajzodban! Feladat: adatrögzítés irodai környezetben
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Miskolc
Projektvezető
Munkatársat keresünk projektvezetői és HR asszisztensi munkakörbe. Feladatok: elsősorban diákmunka-szervezés, teljes és önálló projektek koordinálása: munkavállalókkal (diákokkal) és megrendelőkkel való kapcsolattartás; toborzás, kiválasztás; adminisztráció. Az irodába betérő munkavállalók fogadása, tájékoztatása - recepciós feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
733-850 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Könyv csomagolás, csomag összekészítés
Könyvkiadó céghez keresünk hosszútávra nappali tagozatos lányokat és fiúkat csomagolási, raktározási, és adminisztratív munkákra. Feladatok: Beérkező megrendelések összekészítése; könyvek minőségének ellenőrzése; könyvek csomagolása, feladásra előkészítése; ügyfelekkel történő levelezés, adminisztratív feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
750 Ft
HELYSZÍN
Szeged
DIÁKMUNKA! Soroksár HÉV megállóból a munkába járás céges kisbusszal! (5866/1.)
Szívesen lennél egy összetartó csapat tagja, ahol az utazás során meg tudjátok beszélni a hétvégi programot? Csomagolóanyagok gyártásával foglalkozó cég csapatába keresünk nappali tagozatos diákokat hosszú távra. Jelentkezz barátaiddal! Feladat: papírdobozok ablakainak kitörése; papíradagolás gép mellett; ragasztógép kezelése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXIII. kerület
Adatrögzítői munka a Magyar Telekomnál
Intellektuális munkát szeretnél, amiben van kihívás és motiváló erő? Előrelépési lehetőséggel, valós, akár vezetői tapasztalatszerzéssel kóstolj bele a munka világába a Magyar Telekomnál, keress pénzt diákmunkával, ami referencia lesz az önéletrajzodban! Feladat: Adatok rögzítése irodai környezetben.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Nyíregyháza
Telefonos ügyfélszolgálat a Magyar Telekomnál
Intellektuális munkát szeretnél, amiben van kihívás és motiváló erő? Előrelépési lehetőséggel, valós, akár vezetői tapasztalatszerzéssel kóstolj bele a munka világába a Magyar Telekomnál, keress pénzt diákmunkával, ami referencia lesz az önéletrajzodban! Feladat: bejövő hívások fogadása, ügyfelek tájékoztatása, adatrögzítés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Miskolc
Telefonos operátor a Magyar Telekomnál
Intellektuális munkát szeretnél, amiben van kihívás és motiváló erő? Előrelépési lehetőséggel, valós, akár vezetői tapasztalatszerzéssel kóstolj bele a munka világába a Magyar Telekomnál, keress pénzt diákmunkával, ami referencia lesz az önéletrajzodban! Feladat: bejövő hívások fogadása, ügyfelek tájékoztatása, adatrögzítés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1250 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Raktáros, áru-összekészítő
Tintapatronokkal foglalkozó céghez keresünk raktározási, és rendelés felvételi feladatok ellátására 18 év feletti diákokat. Feladatok: Rendelések felvétele telefonon és webshopon keresztül, csomagok összekészítése, anyagmozgatás, raktár rendben tartása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
750 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Dolgozz a PEPCO-ban! (6077/8.)
Dolgozz a PEPCO-ban diákként! Végre egy olyan munkahely ahol már 1 nap vállalása is elég. Csütörtöktől vasárnapig keresünk diákokat bolti kisegítő munkára a karácsonyi időszakig. Fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várjuk! Feladatok: üzletrendezés; árufeltöltés; ruhahajtogatás. (Kasszát nem kell kezelni)
Tovább
BR. ÓRABÉR
960 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Adatrögzítés német nyelven
Jelentkezz rugalmas, otthonról végezhető adatrögzítői munkánkra! A feladatod honlapok összehasonlítása adatbázis alapján, mindez német nyelven. A munkavégzést egy rövid oktatás előzi meg, amelyre sikeres vizsga esetén prémium díjazás jár! A munka darabbérben kerül kifizetésre, így bérezésed attól is függ, mennyire vagy gyors!
Tovább
BR. ÓRABÉR
750-1000 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Pályázatírói asszisztens (6846/1.)
Napelemes rendszerek telepítésével foglalkozó partnercégünk számára keresünk talpraesett diákokat pályázatírással kapcsolatos feladatokra. Feladat: pályázati dokumentációk összeállítása; kapcsolattartás az értékesítő, jogász és energetikus kollégákkal; általános adminisztrációs feladatok. Munkavégzés helye: Budapest,VI. kerület
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Budapest, VI. kerület
Éjszakai könnyű fizikai munkalehetőség! (1697.)
Éjszakai baglyok figyelem! 1300 Ft bruttó órabérrel keresünk diákokat 22:00-05:00 óra között! Jelentkezz hűtéstechnikai szervizelő cégünk csapatába, és keress pénzt könnyedén, akár már jövő hét hétfőtől! Feladat: élelmiszerboltban hűtőpult ki- és bepakolása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Gázbeszerzési gyakornok (6307/8.)
Feladatok: közreműködés a földgáz-szállítási, -tárolási és -elosztási kapacitások optimalizálásában, nyilvántartásában, lekötésében; informatikai fejlesztésekben való részvétel; földgáz fizikai eladási és vételi pozíciók menedzsmentjében való közreműködés; kimutatások, elemzések elkészítése; piaci megbízások előkészítése; riportok készítése; aktív részvétel a havi zárás folyamatában.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XI. kerület
Bolti kisegítés (6077/7.)
Solymáriak figyelem! Ha olyan munkát keresel, amihez nem szeretnél Budapestre utazni állandóan most megtaláltad! Akár már 1 nap vállalásával dolgozhatsz velünk! Munkavégzés helye: Solymár Feladatok: üzletrendezés; árufeltöltés; ruhahajtogatás.(Kasszát nem kell kezelni)
Tovább
BR. ÓRABÉR
960 Ft
HELYSZÍN
Solymár
Bolti kisegítés (6077/6.)
Vecsésiek és Maglódiak figyelem! Ha olyan munkát keresel, amihez nem szeretnél Budapestre utazni állandóan most megtaláltad! Akár már 1 nap vállalásával dolgozhatsz velünk! Munkavégzés helye: Vecsés, Maglód Feladatok: üzletrendezés; árufeltöltés; ruhahajtogatás.(Kasszát nem kell kezelni).
Tovább
BR. ÓRABÉR
960 Ft
HELYSZÍN
Vecsés
Bolti kisegítés (6077/5.)
Szeretnél végre a lakhelyedhez közel dolgozni? Diósdi és budaörsi munkalehetőséget hoztunk most nektek! Diákmunka, akár már 1 nap vállalásával. Munkavégzés helye: Budaörs, Diósd Feladatok: üzletrendezés; árufeltöltés; ruhahajtogatás.(Kasszát nem kell kezelni)
Tovább
BR. ÓRABÉR
960 Ft
HELYSZÍN
Budaörs
Bolti kisegítés (6077/4.)
Veresegyháziak és Dunakesziek figyelem! Ha olyan munkát keresel, amihez nem szeretnél Budapestre utazni állandóan most megtaláltad! Akár már 1 nap vállalásával dolgozhatsz velünk! Munkavégzés helye: Dunakeszi, Veresegyház Feladatok: üzletrendezés; árufeltöltés; ruhahajtogatás. (Kasszát nem kell kezelni)
Tovább
BR. ÓRABÉR
960 Ft
HELYSZÍN
Dunakeszi
Bolti kisegítés (6077/3.)
Szeretnél iskola mellett dolgozni, de sok órád van? Nálunk már 1 nap vállalásával is dolgozhatsz! Ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó partnerünkhöz keresünk bolti kisegítő munkára diákokat. Fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várjuk! Feladatok: üzletrendezés; árufeltöltés; ruhahajtogatás.(Kasszát nem kell kezelni)
Tovább
BR. ÓRABÉR
960 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Parkolási „asszisztens" (3756/2.)
Érdekel, hogyan is működik egy automatikus parkoló rendszer? Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezz! Feladat: parkolóházban az autósok útbaigazítása, parkolásban való segédkezés
Tovább
BR. ÓRABÉR
940 Ft
HELYSZÍN
Budapest, V. kerület
Hostess
Segíts megismertetni Szeged lakosságával az új, innovatív jegyvásárlási rendszert. Jegyautomatából történő vásárlás segítése, a vásárlók teljes körű tájékoztatása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
750 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Marketing gyakornok (3170/2.)
Luxus kategóriás informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó partnercégünkhöz keresünk marketing gyakornokot hosszú távra. Jövőbeni feladataid: weboldal szerkesztése; facebook oldal szerkesztése; marketing anyagok fordítása; rövidebb szövegek írása; riportok írása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXI. kerület
Alkalmi adatrögzítés, szkennelés (3854.)
Diák munkatársat keresünk egy gyorsan tanulható, alkalmi irodai adminisztrációs munkára, ahol akár 1 alkalmat is vállalhatsz. Munkavégzés helye: Budapest, XIV. kerület, tömegközlkedéssel könnyen megközelíthető helyen. Feladatok: adatrögzítés, dokumentumok előkészítése szkennelésre, szkennelés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XIV. kerület
Irodai munka
Feladat: reprezentációs anyagok összekészítése; általános adminisztráció; levelek írása, egyszerűbb kimutatások készítése, levelek egyeztetése,
Tovább
BR. ÓRABÉR
850 Ft
HELYSZÍN
Miskolc
UTASKÍSÉRŐ munkalehetőség (5743.)
Koncertbuszokra keresünk talpraesett utaskísérőket! Te vagy a mi emberünk, ha: szeretsz pörögni, emberekkel foglalkozni; nem ijedsz meg az éjszakázástól és a néha-néha enyhén ittas utasoktól; szereted a jó zenét Ami a feladataidat illeti: utazások alkalmával a busz teljes körű felügyelete; utasok tájékoztatása, kiszolgálása; jó hangulat biztosítása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
800-1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Marketing asszisztens (6807.)
Cukrászsütemények és összetevőik megalkotásával foglalkozó partnerünk keresi marketing asszisztens kollégáját! Ha szakmai gyakorlatot szereznél, vagy egyszerűen csak édesszájú vagy, jelentkezz! Feladatok: céges kiadványok szerkesztése; fordítás feladatok; marketing anyagok elkészítése; adminisztráció.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000-1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Recepciós munka (5820/4.)
Multinacionális pénzügyi partnerünk dunai panorámás irodájába keresünk recepciós diákot. Munkavégzés helye: Budapest IX. kerület, Boráros tér Feladatok: bejövő hívások fogadása, továbbítása, ügyfelek fogadása, eligazítása, postai küldemények átvétele, egyéb feladatok: viráglocsolás, tárgyaló előkészítése megbeszélések előtt, kávéfőzés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Szórólapozási munka
Nappali tagozatos diákokat keresünk szórólap-terjesztési munkára. Feladat: szórólapok kézbe vagy járművekre osztogatása Miskolc belvárosában és az egyetem környékén.
Tovább
BR. ÓRABÉR
800 Ft
HELYSZÍN
Miskolc
Raktári munka borszaküzletben (5988/1. )
Kiemelkedő borhálózathoz keresünk borok pakolására, nappali tagozatos, talpraesett diákokat, könnyű fizikai munkára! Feladat: borok pakolása a raktárban és üzlettérben; raktár rendben tartása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1176 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Telefonos diákmunka (4191/2. )
Szívesen dolgoznál suli mellett? Budapesten, XII. kerületi partnerünkhöz keresünk telefonos munkatársat. Feladatok: partnerek megkeresése telefonon; (A korábban emailes tájékoztatást kapott partnereket kell felhívni és érdeklődni, hogy megkapták-e az üzenetet.) adminisztrációs feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
862 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XII. kerület
Recepciós (815.)
Elegáns irodába, pénzügyi tanácsadással foglalkozó partnerünkhöz keresünk recepciós diákot! Ha jól kommunikálsz és szereted a felmerülő problémákat azonnal megoldani, itt a helyed! Munkavégzés helye: Budapest, XII. kerület Leendő feladataid: vendégek fogadása; adminisztratív feladatok; bejövő hívások fogadása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XII. kerület
Animátor légvárak mellé Lajosmizsén
Animátorokat keresünk SZOMBATRA, céges rendezvényre Munkavégzés helye: Lajosmizse (Kecskemétről útiköltség térítéssel) Feladatok: - rendezvény előkészítésében való segítségnyújtás (rakodás, pakolás); - játékok üzemeltetése és felügyelete.
Tovább
BR. ÓRABÉR
882 Ft
HELYSZÍN
Lajosmizse
Termékmenedzser asszisztens (3610/1.)
20 éves tapasztalattal rendelkező autóipari céghez keresünk termékmenedzser asszisztenst! Kényelmes munkakörnyezet, hosszú távú munkalehetőség és barátságos kollégák várnak rád! Ha alig van órád, vagy passzív félévesként keresel munkát, olvass tovább és jelentkezz! Feladatok: kapcsolattartás ügyfelekkel; kimutatások készítése; adminisztráció.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1050 Ft
HELYSZÍN
Dunakeszi
Raktári kisegítés (5934.)
Szeretnél suli mellett dolgozni? Nálunk már 1 nap vállalásával is dolgozhatsz rugalmasan akár hétköznap vagy hétvégén! Rendezvényeszközök, dekorációk bérbeadásával, rendezvény helyszínek berendezésével foglalkozó céghez keresünk diákokat raktári kisegítő munkára. Feladat: rendezvény eszközök átvizsgálása; takarítása; raktározása; rendrakás.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1176 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXII. kerület
DIÁKMUNKA!! Corvintól munkába járás céges autóval!(5866.)
Érdekel, hogyan készülnek a világ legnagyobb márkáinak csomagolása? Szívesen lennél egy összetartó csapat tagja, ahol az utazás során van időtök a hétvégi program megbeszélésére? Csomagolóanyagok gyártásával foglalkozó cég csapatába keresünk nappali tagozatos diákokat hosszú távra. Jelentkezz barátaiddal! Feladat: papírdobozok ablakainak kitörése; papíradagolás gép mellett; ragasztógép kezelése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Animátor légvárak mellé (3597/3.)
Céges rendezvényekre keresünk animátorokat, ahol gyerekkel töltheted a napjaidat. Munkavégzés helye: Budapesten több helyszínen Feladatok: rendezvény előkészítésében való segítségnyújtás (rakodás, pakolás); játékok üzemeltetése és felügyelete.
Tovább
BR. ÓRABÉR
882-1176 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Irodai asszisztens Székesfehérváron (3797/2.)
Épületgépészeti elemek kereskedelmével és forgalmazásával foglalkozó partnerünk számára keresünk irodai asszisztenst, aki egy családias hangulatú cégnél a mindennapi tevékenységeket támogatja! Feladatok: árajánlatok rendszerezése, karbantartása; anyagrendelés; kamionok nyomon követése; egyéb adminisztrációs feladatok ellátása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Székesfehérvár
Marketing/kommunikációs asszisztens (3455/3.)
Feladatok: céges Facebook és Instagram oldal frissítése, posztok írása, cikkek írása főként diákoknak szóló témában, promóciós termékek és reklámanyagok beszerzése, partnerekkel kapcsolattartás, egyedi levelek írása, hírlevél-szerkesztés, rendezvények szervezésében részvétel, adatok berögzítése céges adatbázisba, ad-hoc jelleggel HR jellegű feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
900 Ft
HELYSZÍN
Budapest, VIII. kerület
Könnyű fizikai diákmunka Vácon (6708/1.)
Szeretnél belelátni egy emblémázással foglalkozó cég működésébe? Légy te is a csapat tagja! Dolgozz rugalmas munkaidőben a barátaiddal! Munkavégzés helye: Vác (tömegközlekedéssel jól megközelíthető) Feladatok: hímző gép kezelése; termékek rendezése; emblémázás; kisebb kézzel végezhető feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
850 Ft
HELYSZÍN
Vác
Aláírásgyűjtés társasházakban
Jó kommunikációs készséggel rendelkező, talpraesett, precíz diákokat keresünk. A feladat társasházakban lakástulajdonosi névsor alapján kérni a lakók aláírásos hozzájárulását a társasházukban történő távközlési hálózat ingyenes felújításához.
Tovább
BR. ÓRABÉR
750-950 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Irodai, recepciós munka
Irodai, recepciós munkakörbe keresünk hosszú távra nappali tagozatos diákokat. Feladatok: ügyfelek eligazítása személyesen és telefonon, nyomtatványok kitöltésében való segítség nyújtása, adminisztratív feladatok
Tovább
BR. ÓRABÉR
733 Ft
HELYSZÍN
Orosháza
Recepciós diákmunka (3170.)
Luxus kategóriás informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó partnercégünkhöz keresünk diák munkatársat hosszú távra, aki munkájával segíti az iroda működését. Feladatok: beérkező vendégek, munkatársak fogadása; központi telefon felvétele; levelek iktatása, postázása; megbeszélések előkészítése; az iroda napi operatív működésének biztosítása; egyéb adminisztratív feladatok ellátása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXI. kerület
Áru összekészítő diákokat keresünk! (2071/6.)
Áru összekészítő diákokat keresünk! Áru összekészítői feladatokra keresünk diákokat Dunakeszire! A kijutást céges autóval biztosítjuk neked! Ha egy hosszútávú és stabil munkalehetőséget keresel, itt a helyed! Feladat: komissiózás; áru összekészítés; cimkézés; raktári kisegítés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000-1300 Ft
HELYSZÍN
Dunakeszi
Csomagolás diákmunka (3419/2.)
Próbáld ki magad a kedvenc nyári diákmunkánkon! Hosszú távú munkalehetőség egy fiatalos csapatban, rugalmas heti beosztással, akár azonnali kezdéssel. Feladat: kész termékek csomagolása; termékek dobozokba tétele.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Bugyi
Irodai munkatárs
Hosszútávú irodai munkalehetőséget kínálunk rugalmas időbeosztásban. Feladatok: számítógépes adatrögzítés, fényképek készítése és feltöltése, adminisztratív feladatok ellátása
Tovább
BR. ÓRABÉR
800 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Ruhabolti kisegítés-címkézés (6735/2.)
Biatorbágyi ruhaüzletbe keresünk 18 éven felüli nappali tagozatos aktív, vagy passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákot, diákokat. Feladat: vásárlók kiszolgálása; ruhák címkézése és hajtogatása, vállfázás, próbafülkézés; üzlet rendben tartása raktári csomagok elrendezése. Munkavégzés helye: Biatorbágy Premier Outlet
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100-1300 Ft
HELYSZÍN
Biatorbágy
Raktári kisegítő diákmunka (661/2.)
Szeretnél a nyári szünetben rugalmasan dolgozni? Bútorokkal kereskedő partnercégünkhöz keresünk diákokat raktári kisegítő munkára! Munkavégzés helye: Budapest, XVIII. kerület (200E busszal jól megközelíthető) Feladat: bútorok elhelyezésében való segédkezés; áru kipakolás; bútorok összeszerelése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
935 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XVIII. kerület
Raktári diákmunka Dunaharasztiban (138.)
Folyamatos munkalehetőség: Csiszolóanyagok, szerszámok, csavarok forgalmazásával foglalkozó partnerünkhöz keresünk raktári kisegítőt akár azonnali munkakezdéssel! Feladat: csavarok, alkatrészek szortírozása, csomagolás; szállítás előkészítése (számlák, szállítólevelek rendezése, párosítása); raktártakarítás.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Dunaharaszti
Logisztikus gyakornok légi szállítmányozási területen (3146/6.)
Hat kontinensen működő nagyvállalat légi szállítmányozási osztályára keresünk logisztikai gyakornok munkatársat! Feladatok: fuvarlevelek írása; adatbázisban rögzítés; ügyfelekkel történő kapcsolattartás; adminisztrációs feladatok ellátása. Amit kínálunk: kiváló tapasztalatszerzési lehetőség, ahol a nyelvtudásodat is használhatod; elegáns irodai környezet; kiemelt bérezés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1185 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Ruhabolti kisegítés-címkézés (6735.)
Nem tudsz mit csinálni délelőtt? Szívesen dolgoznál egy közismert ruhaüzletben? Akkor jelentkezz most, csatlakozz a csapathoz! Feladatok: vásárlók kiszolgálása; beérkező ruhák címkézése; ruhák hajtogatása, vállfázás, próbafülkézés; üzlet rendben tartása, raktári csomagok elrendezése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
935-1300 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Pakolási segédmunka
Gyere egy jó csapatba dolgozni! Építkezésen és felújításon történő munkavégzés kisegítésére keresünk 18 év feletti nappali tagozatos diákokat. Feladat: a munkálatok során keletkezett törmelék, alapanyag elrendezése, elpakolása. Kisebb szakértelmet igénylő kisegítő munka.
Tovább
BR. ÓRABÉR
800 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Adminisztrációs diákmunka (4408/3.)
Európa egyik vezető logisztikai cégéhez keresünk, nappali tagozatos diákokat adminisztrációs feladatok ellátására.Jelentkezz, ha számodra fontos, hogy fiatalokkal, jó csapatban dolgozz! A szakmai gyakorlatod is le tudjuk igazolni. Feladatok: iratok rendezése, lefűzése; adatbázisban való rögzítés; fuvarszervezők munkájának segítése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
926 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXIII. kerület
Raktári kisegítő diákmunka (661.)
Bútorokkal kereskedő partnercégünkhöz keresünk diákokat raktári kisegítő munkára! Feladat: bútorok elhelyezésében való segédkezés, áru kipakolás. Munkavégzés helye: Budaörs illetve Budapest, XIII. kerület (tömegközlekedéssel jól megközelíthető)
Tovább
BR. ÓRABÉR
935-980 Ft
HELYSZÍN
Budapest, Budapest XIII. kerülete
Sofőrszolgálat diákoknak (883/4.)
Téged keresünk, ha szeretsz vezetni, rajongsz az autókért, nem zavar, ha mögötted ül még 4-5 személy egy Ford Transitban. Nem kérjük, hogy teljes napokat ráérj, elég ha van 1-2 szabad fél délutánod! Feladatok: 9 személyes kisbusszal fuvarok lebonyolítása. Munkavégzés helye: Budapest (indulás a Corvin negyedtől), a szállításhoz 9 személyes kisbuszt biztosítunk
Tovább
BR. ÓRABÉR
2100 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Könnyű fizikai munka Lakiteleken
Partnercégünk pet palackok gyártásával foglalkozik, ebből adódóan a feladatok:a kifújt pet palackok zsákokba szedése,minőségellenőrzése
Tovább
BR. ÓRABÉR
733-953 Ft
HELYSZÍN
Lakitelek
Plakát összekészítő diákmunka (6305/7.)
Magyarország piacvezető marketingügynökségének raktárába keresünk könnyű fizikai munkára nappali tagozatos diákokat, akár egy nap munkavállalásával is. Munkavégzés helye: Budapest, IX. kerület ( Boráros tértől 15 perc) Feladatok: plakátok összekészítése, válogatása; komissiózás.
Tovább
BR. ÓRABÉR
926 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Kartondoboz készítés (5100.)
Több mint 100 éves csomagolástechnikai céghez keresünk kisegítő nappalis diákokat! A munkavégzés több területen, főképp csapatban történik! A feladatokat megmutatjuk, betanítjuk, nincs szükséged szakmai jártasságra! Munkavégzés helye: XXII. kijutás a Móricz Zsigmond körtérről a 114, 33 és 213 busszal Feladat: papírdobozok ablakainak kitörése; papíradagolás gép mellett; ragasztógép kezelése;
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXII. kerület
HR asszisztens a Meló-Depónál (3455.)
Szereted, ha van kihívás a munkádban, nem ijedsz meg attól, ha kreatívnak kell lenned? Jelentkezz csapatunkba! Milyen feladatok várnak rád? adminisztratív feladatok; hirdetések szerkesztése, feladása különböző fórumokon; jelentkezők előszűrése, interjúra való behívása és lebonyolítása segítség tesztelésben; beosztások készítése; diákokkal kapcsolattartás.
Tovább
BR. ÓRABÉR
850-900 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Papírgyártó üzemben gépkiszolgáló
Ha a nyári időszakban is szeretnél pénzt gyűjteni, hogy aztán a megérdemelt pihenésed kényelemben töltsd, jelentkezz gépkezelő operátor asszisztens betanított diákmunkánkra! Feladat: gépkiszolgálás, papírlapok és kartonok leszedése, csomagolás A munkavégzés Mórahalmon van, a kijutás autóval vagy kerékpárral lehetséges.
Tovább
BR. ÓRABÉR
800-820 Ft
HELYSZÍN
Mórahalom
Gazdasági (projekt menedzsment) gyakornok (5820/7.)
Svéd hátterű multinacionális partnerünkhöz keresünk gazdasági gyakornoki pozícióra nappali tagozatos diákokat, egy modern irodaházba, jó hangulatú csapatba! Feladatok: projekt dokumentációk elkészítése; folyamatleírások, folyamattérképek rögzítése; prezentációk, kimutatások készítése; akciótervek összeállításának támogatása; központi kommunikációk továbbítása; egyéb adminisztrációs feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1450 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Műszaki gyakornok terep gyakorlattal (6305/4.)
Feladat: - beérkezett plakátok listázása, kezelésükben való segédkezés; - egyéb adminisztrációs feladatok ellátása; - szállítói levelek rögzítése XLS táblázatba, ezek rendszerbe való felvezetése; - szükség esetén plakáthajtogatási feladatok; - dokumentumok ellenőrzés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest, II. kerület
Irodai, recepciós munka
Irodai, recepciós munkakörbe keresünk hosszú távra nappali tagozatos diákokat. Feladatok: ügyfelek eligazítása személyesen és telefonon, nyomtatványok kitöltésében való segítség nyújtása, adminisztratív feladatok
Tovább
BR. ÓRABÉR
733 Ft
HELYSZÍN
Békéscsaba
Marketing asszisztens
Csatlakozz hozzánk! Rugalmasan végezhető munkára keresünk nappali tagozatos marketingben, médiában és képszerkesztésben jártas diákot. Feladatok: promóciós és bemutatkozó anyagok írása, szerkesztése; képszerkesztés; kampányok, projektek kreatív támogatása, megvalósítása még sok más izgalmasabbnál izgalmasabb feladat.
Tovább
BR. ÓRABÉR
800 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Adminisztratív munka (4191.)
Szívesen dolgoznál suli mellett? És ezt egy barátságos, nyugalmas munkahelyen? Budapesten, XII. kerületi partnerünkhöz keresünk adminisztrációs munkatársat. Feladatok: kapcsolattartás, telefonon és írásban, koordinációs feladatok, fénymásolás, Excelben kimutatások készítése, adminisztráció.
Tovább
BR. ÓRABÉR
862 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XII. kerület
Villamosmérnök gyakornok (3737/1.)
Egy jó hangulatú, fiatalos csapatba keresünk villamosmérnök gyakornokot. A partnerünk villamosipari berendezésekkel foglalkozik. A munka akár szakmai gyakorlatnak is elfogadható illetve végzős diákok jelentkezését is várjuk. Munkavégzés helye: Budaörs (Móricz Zsigmond körtértől 25 perc busszal) Feladatok: villamos tervek számítógépes rajzolása; helyszíni ellenőrzések elvégzése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1100 Ft
HELYSZÍN
Budaörs
Pénzügyi gyakornok (1513/2.)
Feladatok: SAP rendszerben történő adatrögzítés; számlák iktatása, ellenőrzése, nyomon követése; pénzügyi tranzakciók rögzítése; könyvelésre beérkező e-mailek feldolgozása, rögzítése; egyéb adminisztrációs feladatok.
Tovább
BR. ÓRABÉR
926 Ft
HELYSZÍN
Alsónémedi
Ügyfélszolgálati munkatárs
Ceglédi, kecskeméti Közműszolgáltatóhoz keresünk ügyfélszolgálati munkatársakat. Feladat:nyitva tartási idő alatt ügyfelek útba igazítása és nyomtatványok kitöltésének segítése,zárás előtt fél órával nyomtatványok átnézése és sorba rakása
Tovább
BR. ÓRABÉR
733 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Logisztikai adminisztrátor (4408.)
Logisztikai osztályon munka, de nem csak logisztikusoknak! Ha szeretnél fiatalos környezetben dolgozni vagy releváns szakmai tapasztalatra szert tenni, itt a Neked való lehetőség! Kötelező szakmai gyakorlatként beszámítható! Feladatok: adminisztratív feladatok ellátása adatbázisban való rögzítés beérkező fuvarlevelek átvétele, feldolgozása heti, havi riportok készítése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
926-963 Ft
HELYSZÍN
Budapest, XXIII. kerület
Személyszállítás (277.)
21 éven felüli nappali tagozatos diákokat keresünk személyszállítási munkára (Budapesten XI. kerületi kiindulóponttal)! Feladatok: Autóval felsővezetők szállítása Budapesten belül, valamint Budapestről vidékre és vissza. Természetesen a gépjárműveket biztosítja a megrendelő, több napos megrendelés esetén pedig a szállást is biztosítjuk.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Válogatási/operátori munka (2885.)
Diákok jelentkezését várjuk autóipari partnercégünk csapatába! Ha érdekel az autógyártás és szeretsz csapatban dolgozni, akkor itt a helyed! Ha csak 1-2 napot érsz rá, akkor is jelentkezz bátran! Feladat: autóipari beszállító cégnél termékek minőségügyi vizsgálata; kisebb összeszerelési feladatok (szaktudást nem igényel);
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budaörs
Adminisztrációs munka – autóval rendelkező diákoknak (1513/1.)
Autóval vagy motorral rendelkező diák kollégát keresünk hosszú távra, többféle irodai pozícióra! Feladat: adatok informatikai rendszerben történő rögzítése, számlák lefűzése, adminisztrálása, munkakörtől függő adminisztrációs feladatok ellátása. Fizetés: bruttó 926 Ft/óra + 15 Ft-os amortizációs költség térítése
Tovább
BR. ÓRABÉR
926 Ft
HELYSZÍN
Alsónémedi
Logisztikai gyakornok – Alsónémedi (1513.)
Szeretnél Európa egyik vezető logisztikai cégénél tapasztalatra szert tenni? Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezz! Feladat: adatok informatikai rendszerben történő rögzítése, számlák lefűzése, adminisztrálása, egyéb adminisztrációs feladatok. Megközelítés: saját autóval (útiköltséget térítjük).
Tovább
BR. ÓRABÉR
916 Ft
HELYSZÍN
Alsónémedi
Logisztikai gyakornok (3146/5.)
Feladatok: fuvarlevelek írása; adatbázisban rögzítés; ügyfelekkel történő kapcsolattartás; adminisztrációs feladatok ellátása. Juttatás: gyakornoki fizetés
Tovább
BR. ÓRABÉR
0 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Válogatási munka (883.)
Szeretnél egy fiatalos, jó hangulatú, vidám csapat tagja lenni? Dolgozz barátságos és tiszta környezetben akár heti pár alkalommal! Munkavégzés helye: Halásztelek, (Corvin negyedtől 20-25 perc utazás kisbusszal kiviszünk). Feladatok: műanyag alkatrészek válogatása, ellenőrzése. Szaktudást nem igényel, tiszta környezetben van a munkavégzés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
800-860 Ft
HELYSZÍN
Halásztelek
Szórólapozás és plakátolás
Nappali tagozatos diákokat keresünk szórólap-terjesztési és plakátolási munkára. Feladat: szórólapok kézbe vagy járművekre osztogatása, illetve szórólapok, reklámanyagok postaládába juttatása.
Tovább
BR. ÓRABÉR
733 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Takarítói munka
18 év feletti nappali tagozatos diákok jelentkezését várjuk takarítói munkára népszerű szegedi belvárosi szórakozóhelyre. Feladat: a szórakozóhely külső és belső helyiségeinek teljes körű takarítása (söprés, felmosás, porszívózás, asztalok, bútorok letörlése stb.).
Tovább
BR. ÓRABÉR
733 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Éttermi kisegítő, takarító belvárosi étteremben
18 év feletti nappali tagozatos diákokat keresünk neves belvárosi étterembe takarítási és konyhai kisegítői munkára hosszú távra. Feladat: az étterem konyhájának, belső terének rendben és tisztán tartása. Étkezések után mosogatás, törölgetés.
Tovább
BR. ÓRABÉR
733-953 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Anyagmozgatás
Nappali tagozatos, jó erőben lévő 18 év feletti diákokat keresünk fizikai, anyagmozgatási munkára folyamatosan. Feladat: felújításnál, építkezésen történő kisegítés, költöztetés, pakolási munka.
Tovább
BR. ÓRABÉR
770 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Optikai termékek összeállítása és válogatása (758.)
Szemüveglencsékkel, keretekkel foglalkozó partnercégünkhöz keresünk nappali tagozatos diákokat hosszú távra, heti akár 1-2 nap vállalással! Feladatok: szemüveglencsék, szemüvegkeretek összeállítása, válogatása, ellenőrzése.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1000-1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest, IX. kerület
Logisztikai gyakornok (1662.)
A beérkező tendereket átvizsgálod a megadott feltételeket, és döntést hozhatsz a további lépésekkel kapcsolatosan, határidők figyelése és betartása is a te feladatkörödbe kerül. A munkádban nagyon fontos lesz a saját felelősségvállalás, a pontosság és precizitás és a szakmai elhivatottság. Emellett lesznek adminisztratív jellegű feladatok is, melyek szintén nagyon fontosak.
Tovább
BR. ÓRABÉR
920 Ft
HELYSZÍN
Budapest, X. kerület
Animátor (3766/5.)
Animátorokat keresünk gyerekeknek szóló rendezvényre! Feladat: rendezvény előkészítésében való segítségnyújtás, gyerekekkel való foglalkozás. Munkavégzés helye: rendezvény helyszínétől függően.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Jelmezes host/hostess (3766/4.)
Animátorokat keresünk gyerekeknek szóló rendezvényre! Feladat: rendezvény előkészítésében való segítségnyújtás, gyerekekkel való foglalkozás. játékok lebonyolítása gyerekek felügyelete. Munkavégzés helye: rendezvény helyszínétől függően.
Tovább
BR. ÓRABÉR
1200 Ft
HELYSZÍN
Budapest
Varrodai kisegítő munkatárs
Feladatok: szabásminták kivágása, összevarrt anyagok kibélelése, varrásszélek szilikonnal történő kezelése
Tovább
BR. ÓRABÉR
750 Ft
HELYSZÍN
Kecskemét
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!
A weboldal sütiket használ
A weboldal használatához cookie-k töltődnek le Weboldalunk cookie-kat használ. Ha ezen az oldalon jár, az azt jelenti, hogy fogadta a cookie-kat, és az élmény részesévé kíván válni. Reméljük, nincs ellenvetése.
Olvassa el a cookie-kkal kapcsolatos szabályzatunkat!