Last minute tojásfestési tippek és kreatív ötletek

Mihez kezdj, ha az utolsó utáni pillanatban jut eszedbe, hogy elfeledkeztél a tojásfestésről? Nincs otthon festék? Gond egy szál se!

Íme pár tipp, amivel a konyhában fellelhető dolgokkal is színezheted a tojásokat:Elkészítés:

1.   lépés: Az alapanyagokat összezúzzuk.

2.   lépés: A kapott anyaghoz egy kevés vizet adunk, majd egy óráig állni hagyjuk.

3.   lépés: Beletesszük a tojásokat a festékes vízbe.

A por alapú alapanyaggal könnyebb dolgunk van, hiszen az első lépés elhagyható. Ha nem az egész tojást akarjuk bizonyos színűre festeni, akkor ecsettel is felvihetjük a kívánt mintákat, bár az nehezebb lesz, mint egy normál festékkel.

Mit csinálj, ha van festéked, de meguntad a pöttyöket és vonalakat? Adunk pár ötletet, amivel próbára teheted az ügyességedet, és valami igazán kreatívat vagy vicceset alkothatsz:

Egyértelmű, hogy a szörnyek sosem mennek ki a divatból.Itt a bizonyíték, hogy az emojik nem csak a beszélgetéseket dobják fel, hanem az ünnepeket is!Ha egy kis segítségre lenne szükséged, hívd a minionokat, hisz úgyis új főnökre van szükségük.Állj át a sötét oldalra… Van nálunk süti! – Ez lehet akár a nap jelmondata is.És végül, ha nem vagy oda a húsvéti ételekért, akkor lepd meg a rokonságot pár hamburgerrel! Reméljük, sikerült kisegítenünk Titeket ezekkel a tippekkel és ötletekkel!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Képek forrása: facebook.com/foldbarat/; pinterest.com; pixabay.com

További híreink
Harcra fel: így győzd le náthát!
október 23.
5 perces olvasmány

Sajnos meg kell barátkoznunk a gondolattal: jönnek a hűvös reggelek, esős nappalok, fagyos éjszakák, s velük együtt a százas papír zsebkendők fénykora…
Zavar az erőben, az önéletrajz körül
február 24.
4 perces olvasmány

Eljött az ideje most annak, hogy konkrét, megtörtént eseteken keresztül mutassuk meg, hogy milyen típusú bakizókkal találkoztunk már pályafutásunk során.
Budapest legjobb hamburgerezői
január 24.
4 perces olvasmány

A bőség zavarára való tekintettel összegyűjtöttük Nektek a – szerintünk – legjobbakat.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!