Június hónap dolgozója Szegeden: Csíkos Barna

A 2019. június hónap dolgozója címet Szegeden Csíkos Barna nyerte el, aki az elmúlt hónapban 5 munkahelyen is tevékenykedett egyszerre szövetkezetünkön keresztül, azonban évek óta stabil tagja a Meló-Depónak.Mondj pár szót magadról, mit tanulsz?


Jelenleg szociológián tanulok, ez az utolsó évem, de már nem igazán kellett bejárnom órákra. Szeptembertől szakot váltok, mérnök-informatikára fogok átmenni, mert az egy piacképesebb szakma. Nem tudom pontosan, hogyan fog zajlani a szakváltás, most felvételiztem, hamarosan kiderül.

 

Több helyen is dolgoztál már általunk. Összefoglalnád, hogy milyen feladatokat láttál el?

 

Először felújítási kisegítésen voltam, úgy 2 évvel ezelőtt, a Károlyi Mihály Kollégium felújításánál segítettem. Majd stabilan dolgoztam fémalkatrész-gyártási-, és mintakészítőként. Voltam éttermi kisegítésen, pohárszedésen és anyagmozgatáson is.

 

Mit csinálsz szabadidődben az iskola és a munka mellett?

 

Van egy kialakulóban lévő egyesület, amit főként én szervezek. Itt leginkább élő szerepjátékokat szervezünk. Egyelőre még csak hobbi, Szegeden egy kisebb csapatot jelent. Ehhez jelmezeket és tabardokat (lovagi köntös) varrok a tagoknak. Ezen kívül elég nagy „kocka” vagyok, van, hogy egész nap a monitorokat nézem, nem feltétlenül egészséges, de kifejezetten szórakoztató tud lenni.

 

Milyen céljaid vannak a diákmunkával?

 

Leginkább megélhetési céljaim vannak, mert nagyon jól lehet keresni diákmunkákkal. A közeljövőben tervezek egy drónt venni, mert nagyon szép felvételeket és fotókat lehet vele készíteni, régóta vágyok már rá.

 

Milyen érzés, hogy Te lettél a hónap dolgozója?


Nagyon meglepődtem, de örültem neki. Nem gondoltam, hogy én kapom meg ezt a címet. Főleg a mozijegy az, amit hasznosnak tartok, de természetesen a bögre és az oklevél is tetszik. Köszönöm szépen!

 

Mit gondolsz a Meló-Depóról?

 

Amikor először jelentkeztem munkára, szinte azonnal hívtatok, adtatok munkát. Azóta folyamatosan dolgozom. Nagyon pozitív tapasztalatom van a szövetkezetetekkel, teljesen meg vagyok elégedve.

Gratulálunk a hónap dolgozójának és további sikeres munkát kívánunk! 


További híreink
Nem tudod, mit csinálj a sok szabadidőddel az őszi napokon Budapesten? Mi segítünk neked!
október 15.
3 perces olvasmány

Összegyűjtöttünk pár szórakoztató programot, melyek kitölthetik az unalmas óraidat.
#karanténtippek Babettől
április 07.
7 perces olvasmány

Szeretném veletek megosztani, hogy nekem hogyan sikerült átalakítanom a napi rutinomat, hogy a legtöbbet hozhassam ki a jelenlegi helyzetből.
JÚLIUS HÓNAP DOLGOZÓI-Budapest
augusztus 10.
1 perces olvasmány

Július hónap dolgozója címre 4 szorgalmas diák is rászolgált: Fekete Richárd, Nemesbüki Veronika, Rózsa Bálint és Gaál Gergő. Olvassátok szeretettel a velük készült interjút!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!