Filmajánló: Pókember – Idegenben

Figyelem, a cikk SPOLEREKET tartalmaz a Bosszúállók – Végjáték című filmhez!A film a Bosszúállók: Végjáték után veszi fel a fonalat, amikor is már vissza „pittyentek” a világba azok, akik a csettintés során eltűntek. Elég nehéz helyzetben találják magukat, hiszen van, akinek a kistestvére idősebb, mint ő, illetve az iskolában együtt kell járniuk azokkal, akik az eltűnésükkor még 5 évvel fiatalabbak voltak.

 

Peternek meg kell birkóznia a mentora halálával, miközben a világ csak arra kíváncsi, hogy ki lesz az új Vasember? Azért, hogy elszabaduljon egy kicsit, nyaralni indul az osztálytársaival, de tudjuk, hogy egy nyaralás sosem úgy alakul, mint ahogy azt hőseink megtervezik.

 

Pókembernek olyan ellenségekkel kell harcolnia az út során, amelyekről nem is álmodott. Sok nehézséggel kell szembenéznie, de szerencsére vannak emberek, akik segítik őt az út során.A film kicsivel több, mint 2 óra, tehát biztonságos az üdítőfogyasztás. A készítők már megint remekeltek a látvány tervezése és kivitelezése során, és az, hogy a film több különböző európai országban játszódik még színesebbé teszi az élményt.

 

Érdemes a film végén megvárni a stáblistát is, hiszen két plusz jelenetet is kapunk a késztőktől.

 

Jó mozizást kívánunk!

Képek forrása: imdb.com

További híreink
A jó önéletrajz 10 titka
május 31.
5 perces olvasmány

Sokféle önéletrajz sablont és mintát találhatsz már a neten, de van pár dolog, amire mindig érdemes odafigyelni, ha igazán jót akarsz készíteni.
Fontos képességek, melyeket diákmunkával is fejleszthetsz
március 16.
5 perces olvasmány

Az alábbiakban sorra vesszük a legfontosabb képességeket, s azt, hogy melyik milyen diákmunka révén fejleszthető.
Állatgondozás kisokos, hogy mielőtt befogadnál egy állatot tudd, milyen felelősségekkel jár
április 19.
3 perces olvasmány

Gondokodni egy kisállatról sokkal többfelelősséggel járhat, mint gondolnád, segítünk a döntésben!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!