Joker – Filmajánló (Spoilermentes)

Joker című amerikai filmdráma nemrég került a mozikba, Joaquin Phoenix főszereplésével. A filmet sok DC rajongó várta izgatottan már az első trailer megjelenése óta, nem is hiába.

 

Maga a film 122 perc, a cselekmény pedig 1981-ben játszódik, amikor is egy egészen új Jokert ismerhetünk meg, így hiába próbálnánk összevetni őt az elődeivel.

 

A filmben Arthur Fleck bohócként dolgozik, hogy egy kis örömöt csempészhessen mások életébe. Különböző rendezvényeken lép fel és alkalmi munkákat vállal.Sajnos azonban sok megpróbáltatás éri. Az élet és a társadalom nem a legjobb oldalát mutatja számára, amibe ő belefárad.A spoilermenteség megőrzés érdekében a történetről nem is mondunk többet. A film abban hasonlít a Bosszúállók – Végtelen háborúhoz, hogy ott is a „gonosz” Thanos szemszögéből ismerjük meg az eseményeket, így bemutatva, hogy miért teszi azt, amit.

 

Ez a feldolgozás Arthur szemszögéből mutatja be az eseményeket, ezáltal megérthetjük az indítékait és végigkövethetjük, hogy hogyan is válik Jokerré.

 

A készítők remek munkát végeztek, hiszen a történet tele van érzelemmel és nagyszerű párbeszédekkel. A jelenetek jól átgondoltak és több meglepő fordulatot tartogatnak a nézők számára.

 

A kicsit hosszabb felvezetés után megkapjuk a várva várt zöld hajú, fehér arcú, bohóc sminkes Jokerünket, aki nem is okoz csalódást. Érdemes odafigyelni az elrejtett kis apróságokra, melyekben bizony bővelkedik a film és nem csak a hardcore rajongók szúrhatják ki.Jó mozizást kívánunk!


Képek forrása: imdb.com

További híreink
10+1 ok, amiért érdemes megtanulnod táncolni
november 26.
5 perces olvasmány

Ha nem tudsz és/vagy nem szeretsz táncolni, akkor most 10+1 okot adunkk rá, hogy ezt átértékeld.
Akik megérdemelnék a veszélyességi pótlékot!
január 15.
3 perces olvasmány

Rengeteg olyan munkakör létezik, ahol a munka elvégzése mellett sok élet-, vagy balesetveszélyes helyzetbe kerülhetsz.
Szeptember hónap dolgozói Budapesten: Bársony Letícia és Varga Zsanett
október 13.
1 perces olvasmány

A szeptember hónap dolgozója címet nem egy, hanem két ember nyerte el, hiszen mind kettőjük munkájára lehet számítani, ügyesen és tisztességesen végzi feladatukat. Varga Zsanett és Bársony Letícia
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!