Öltözz be farsangkor is!

Habár hazánkban egyre elterjedtebb a beöltözős Halloween, ne feledkezzünk meg a farsangról sem. A télbúcsúztató ünnep remek alkalom arra, hogy a barátokkal, munkatársakkal együtt töltsetek egy estét. Ehhez hoztunk nektek néhány egyszerű jelmezötletet.

Alacsony költségvetésű lányoknak

 

Egy farmering szükséges hozzá, a most divatos fejkendők és szigorú tekintet. Ha valaki nem ismerne rád, csak kiáltsd, hogy WE CAN DO IT!A cuki, amitől még a tél is megenyhül

 

A Szörny Rt. animációs filmet nincs, aki ne szeretné. Kedves és aranyos Boo, aki meglágyítja a szörnyek szívét egy remek farsangi jelmezötlet lehet. Könnyű és egyszerű megvalósítani, mégis látványos az átalakulás. Páros

 

Egészen egyszerű, de annál mókásabb jelmez a só és a bors párosa. Kevés idő és energiaráfordítással ötletes, kényelmes és mutatós jelmezt készíthettek együtt. A buliban mindenki tudni fogja, hogy ti összetartoztok.

Egyszerű, de nagyszerű

 

Van otthon szuperhősös pólód? Esetleg Flash, Hulk vagy a Zöld Lámpás a kedvenced? Akkor tökéletes jelmez, hogy Sheldonnak öltözz! Ha páros jelmezre vágysz, akkor keress magad mellé valakit, aki a te Amyd lehet.

Reméljük, hogy sikerült néhány hasznos tippet adnunk egyszerű és gyors jelmezekhez, amivel feldobhatod a szürke hétköznapokat és egy hatalmasat bulizhatsz farsang alkalmából.

 

Ha pedig nem volt elég az ötletekből, egy korábbi cikkünkben további inspirációkat is találhatsz!

Képek forrása: Pinterest

További híreink
Július hónap dolgozója Budapesten: Kállai Vince
szeptember 08.
1 perces olvasmány

A júliusi hónap dolgozója Budapesten ezúttal Kállai Vince lett.
Rovarriasztás természetesen
június 17.
5 perces olvasmány

Nyáron mindenki szívesebben tölti szabadidejét a természetben túrázással, sportokkal, viszont a szúnyogok, böglyök, kullancsok igencsak megkeseríthetik az életünket.
Aktív kikapcsolódás a járvány idején is
április 06.
4 perces olvasmány

A vírushelyzet okozta korlátozások hatására egyre több emberen uralkodik el a bezártságérzet és a tehetetlenség.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!