Tippek a vizsgaidőszak utánra.

Vége a vizsgaidőszaknak, kezdődik az új félév. Mielőtt ismét beleásnád, magad a tanulásba itt van néhány tipp az új szemeszter kezdetére. 
Cup of coffee on a desk with a laptop and some glasses to see Free Photo
Rakj rendet! Kezdj tiszta lappal! Ha asztalodon tömkelegekben állnak a vizsgákhoz szükséges jegyzetek, könyvek, az energiaitalos üvegek vagy a kávés csészék, amik az életben maradáshoz elengedhetetlenek voltak, ebben a stresszes időszakban, akkor fogj egy szemeteszsákot és szortírozz! (Tudom, hogy most másra sem vágysz, minthogy elégesd a jegyzeteidet, de ne tedd, később még szükséged lehet rájuk.)

Mérd fel a terepet!
Új félév, új tárgyak, új tanárok, új csoporttársak. Az első órák alkalmával megismerheted csoporttársaid, új tanáraid, tájékozódhatsz a követelményekről, nélkülözhetetlen, hogy megalapozz egy jó félévet.

Close-up of colorful pencils with textbooks Free Photo


Vásárolj! Az aktuális tárgyakhoz elengedhetetlenek az új füzet beszerzése, egy vidám, színes füzetbe mindig öröm írni. Az állandó fogyó eszközöket sem árt beszerezni, mint a tollat, szövegkiemelőt, amelyek tinta tartalma a vizsgaidőszak idején fokozottan csökken.


Soft photo of woman on the bed with old book and cup of coffee and copy space. Free Photo

Olvass: ne csak jegyzeteket! Végre eljött az ideje, hogy mást is olvass a száraz tananyagon kívül. Ehhez ajánlom neked az egyik cikkünket, ahol találsz egy könyvajánlót a vizsgaidőszak utáni szellemi felüdüléshez: http://www.melo-depo.hu/hirek/51/konyvajanlo-a-vizsgaidoszak-vegere


Laughing woman playing game with friends Free Photo


Kapcsolódj ki a barátaiddal! Elmehetsz végre úgy szórakozni, hogy nem gyötör a lelkiismereted, mert éppen otthon kellene ülnöd és tanulnod, illetve mások panaszaitól sem kell félned, amik a vizsgaidőszak megpróbáltatásaival kapcsolatosak. Csak érezd jól magad. Megérdemled!

Ha még nem kezdődött el az iskola, vagy már belerázódtál a suli ütemébe, tudod, mi vár rád, és van szabadidőd: vállalj munkát! Megkeresheted a hétvégi szórakozás árát, és akár a szakmai gyakorlati helyed is megtalálhatod.

Babett, projektvezető asszisztens


További híreink
Június hónap dolgozója: Dalanics Rebeka
július 16.
1 perces olvasmány

Azért választottuk Dalanics Rebekát a hónap dolgozójának, mivel már jó ideje végez kitűnő munkát pénzügyi gyakornokként a Meló-Depó Iskolaszövetkezet által.
Gasztroajándékok otthon, egyszerűen
december 16.
5 perces olvasmány

Ha még semmi ötleted sincs, de szorít az idő, akkor mutatunk párat, ami olcsó, egyszerű és remekül személyre szabható!
Főzz, ha már otthon vagy! #2
május 04.
5 perces olvasmány

Amennyiben Te is elkészítetted valamelyik finomságot, oszd meg velünk #depokonyha hashteggel vagy küldd el nekünk üzenetben!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!