Te már felkészültél az idei HVG állásbörzére?

Fontosnak tartod, hogy már diákként is építsd a jövődet, olyan munkát keresel, ami szakmába vág?

A HVG állásbörzén megtalálhatod a Meló-Depó standot is, kint leszünk az összes aktuális állásajánlatunkkal, segítünk neked megtalálni a számodra legmegfelelőbbet. Segítőkész csapat vár, akiknek felteheted az összes felmerülő kérdésedet.

Itt van néhány tanács, hogy felkészülhess az idei HVG állás börzére:

1. Regisztrálj! ITT

Ha nem ez lesz az első HVG Állásbörzéd és már van saját fiókod, csak annyi a teendőd, hogy átnézd, tedd aktuálissá a profilodat.

2. Készítsd el az önéletrajzodat!

Ha magabiztosan beszélsz idegen nyelven, azon a nyelven is írd meg a CV-d. Ezt töltsd fel a profilodba, hogy a mappádon lévő vonalkóddal könnyen jelentkezhess a standoknál, de kinyomtatnod sem árt, hiszen van, olyan hely ahol csak papír alapon jelentkezhetsz. Ne ijedj meg, ha elfogytak a nálad lévő CV-k, van lehetőséged kinyomtatni a helyszínen.

3. Öltözz az alkalomhoz illően!

 Fontos a megjelenés, gondolj erre úgy, mint egy állásinterjúra.

4. Írd össze magadnak, hogy milyen munkák érdekelnek, milyen cégeknél dolgoznál szívesen, hogy célirányosan mehess az állásbörzére.

5.Készülj egy rövid bemutatkozóval magadról (Hogy hívnak, milyen típusú állások érdekelnek, milyen releváns munkatapasztalatod van, hol végeztél/milyen szakon tanulsz, stb.).

6.Gyere el! Március 7.-én (szerdán) 10:00-19:00 között vagy március 8.-án (csütörtökön) 10:00-17:00 között a Papp László Budapest Sportarénába.

7.Látogass el a standunkhoz! Keresd meg a számodra legszimpatikusabb munkalehetőséget és jelentkezz a mappádon lévő vonalkóddal.  Készülünk meglepetésekkel is, amiket elnyerhetsz a standunknál.

Várunk sok szeretettel, addig is nézd meg aktuális munkalehetőségeinket: http://www.melo-depo.hu/


Babett, projektvezető asszisztens


További híreink
Kimaxoltad a Netflixet? Szerintünk nem!
február 11.
5 perces olvasmány

Mivel a Netflix előfizetések száma is megugrott úgy gondoltuk, hogy most egy kis „ezt nézd meg a Netflixen” sorozatajánló következik.
Női kézilabda Bajnokok Ligája: négyes döntő
május 12.
4 perces olvasmány

Szombaton 15:15-kor kezdődött a női Bajnokok Ligája négyes döntő első párharca, melyet a Győr vívott a Kristiansand ellen.
Március hónap dolgozója Budapesten
május 08.
1 perces olvasmány

A március hónap dolgozója címet Verhóczki Milán nyerte el kitartó munkájáért, amit már több partnercégünknél is megcsillogtatott. Olvasd el a vele készített interjút!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!