Érvényesítsd a Meló-Depó tagságod a 2018/2019. I. félévre!

Suli mellett is szeretnél pénzt keresni? Ne felejtsd el az új tanévre érvényesíteni tagságod!

Ha már tag vagy a Meló-Depónál, érdemes minél hamarabb bejönnöd irodánkba a tagságodat érvényesíteni, hogy az új tanévben is vállalhass munkát. Ezt a következő dokumentumokkal tudod megtenni:

-          2018/19. tanév I. féléves matricával a diákigazolványodon

-          ha egyetemen, főiskolán tanulsz, az egyetem által a 2018/19 tanév I. félévére kiállított iskolalátogatási igazolással (amennyiben passzív féléven vagy, ezzel tudod igazolni a jogviszonyod!)

-          ha nincs matrica a diákigazolványodon, a melo-depo@melo-depo.hu címen kérhetsz tőlünk iskolalátogatási igazolási nyomtatványt, melyet a sulidban tudnak számodra kitölteni és lepecsételni

Ne felejtsd el, mert enélkül nem dolgozhatsz tovább! Ha pedig még nem dolgozol, böngéssz a Munkáink menüpont alatt, és jelentkezz bátran a neked tetsző munkákra! ;)


További híreink
2021 utolsó havának legjobb dolgozója Zsóri Áron!
január 12.
2 perces olvasmány

2021 utolsó havának legjobb dolgozója Zsóri Áron!
Egyszerű receptek
november 15.
5 perces olvasmány

ZH-ra kell készülnöd és rengeteg a beadandód? Esetleg még dolgozol, edzel vagy találkozol a barátaiddal? Íme, néhány egyszerű, gyors recept, ami még így is beleférhet az időbeosztásodba!
Tippek, trükkök arra, hogy ne forrjon fel az agyvizünk!
július 12.
4 perces olvasmány

Az idő egyre forróbb, Te pedig egyre nehezebben viseled? Itt van néhány tipp, hogy könnyebbek legyenek a tikkasztó nyári napok!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!