Nem tudod, mit csinálj a sok szabadidőddel az őszi napokon Budapesten? Mi segítünk neked!

Összegyűjtöttünk pár szórakoztató programot, melyek kitölthetik az unalmas óraidat. Menj el a barátaiddal, családoddal, akár egyedül is, és élvezd az ősz nyújtotta lehetőségeket!

Túrázz! Lépj ki a négy fal közül!

Most van a legalkalmasabb idő egy kis túrára, hiszen már nincsen túl nagy meleg, nem kell levegőért kapkodnod a nagy páratartalomban.

Mászd meg a Gellért hegyet, menj el a Normafához, élvezd a levegőt, a kilátást, kapcsolj ki pár perce, mindenkinek szüksége van egy kis időre a természetben.

Ha igazán kalandvágyó vagy, nevezz be egy teljesítmény túrára!Látogass el egy múzeumba!

Szomjazol a kultúrára, és nem tudod, mit csinálj egy esős őszi napon? Rengeteg felejthetetlen kiállítással kecsegtet a város idén ősszel is.

Ha még nem láttad a Frida Kahlo kiállítást, megtekintheted november 4-ig a Magyar Nemzeti Galériában, ha nem vagy jártas a művészetében, nézz ki egy olyan időpontot, amikor tárlatvezetés is van, garantáltan nem fogod megbánni.

Ha kortárs művészekkel akarsz megismerkedni, esetleg interaktív tárlatvezetéseken szeretnél részt venni, mindenképpen keresd fel a Ludwig Múzeumot.  Jelenleg megtekintheted az észt-magyar, kortárs művészeti kiállítást, vagy részt vehetsz egy pszichológiai tárlatvezetésben – a fejlődés útján, 2018. október 21-én 16.00–17.00 óra között.Fesztiválozz!

Ki mondta, hogy csak nyáron lehet fesztiválozni?

Idén 3. alkalommal is megrendezik a Desszert Feszt Budapest-et. Itt megtalálod a részletes programokat: https://www.facebook.com/events/2039329022990517/

Közeleg a Halloween is, ezzel együtt a töklámpás fesztivál is a Hősök terén. Faragd ki otthon az álom tököt, és mutasd meg mindenkinek az alkotásodat. Link: https://www.facebook.com/ToklampasFesztival/

Szereted a színházakat, és szeretnél egy fesztivál keretén belül ellátogatni különböző előadásokra? Akkor neked való a TÁP25 fesztivál, ahol a TÁP színház jelenlegi és régebbi előadásait is van lehetőségünk megtekinteni. Link: https://www.facebook.com/events/2064855290443947/Menj el egy piacra!

Ha még nem voltál bolhapiacon, akkor ideje kipróbálnod, menj el a Gozsdu bolhapiacára, vagy látogass el november 11-én a Dürer kertbe a lemezpiacra. Link: https://www.facebook.com/events/2107083616237218/  

Tökéletes hétvégi program ”turkálni” a régiségek között, melyek közül kiválaszthatod a saját vagy a lakásod új kiegészítőjét.Reméljük megtaláltad a számodra megfelelő programot, jó szórakozást! J

Forrás: www.facebook.com  
Képek forrása: www.pexels.com

További híreink
A siker kulcsa sokszor az időbeosztás
január 25.
5 perces olvasmány

Mi a közös a Pomodoro szóban, a youtuberekben és egy naplóban? Mindegyik segíthet tudatosan gazdálkodni az idővel, hogy ne álljon az egész élet halogatások sorozatából!
December hónap dolgozói: Mittli Dániel és Barna Gáspár
január 11.
1 perces olvasmány

A december hónap dolgozója címet ezúttal Mittli Dániel és Barna Gáspár nyerte el, akik lelkiismeretes munkájuk miatt érdemelték ki az elismerést.
Így vicceld meg a kollégáidat bolondok napján
március 29.
3 perces olvasmány

A lelkesebb munkavállalók már munkakezdés előtt pár órával elkezdenek tevékenykedni
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!