Ajándékcsomagolás egyszerűen

Ahogy közeledik a karácsony, úgy lesznek egyre keresettebbek a különböző ajándékcsomagolási ötletek.


Az ajándékozóknak két fajtája ismert: akik tasakba bújtatják a meglepetést és azok, akik egy réteg papír és ragasztó alá rejtik az ajándékot. Amennyiben te a második tábort erősíted, ez a cikk neked való lesz!


Kezdjük is rögtön a legegyszerűbbel. Mindenki szereti, mikor olyan szerencse éri, hogy csak egy egyszerű kocka alakú dobozt kell becsomagolnia. Ehhez az ötlethez csak egy nagyobb négyzet alakú csomagolópapírra és egy kétoldalú ragasztóra van szükség.

A következő a téglalap alakú csomag. Ez lehet szintén doboz, de akár egy könyv is. Csak egy nagyobb téglalap alakú csomagolópapírra és egy kétoldalú ragasztóra van szükség ehhez is. 

Most következzen a csomagolók rémálma: a kör alakú ajándék. Ezután ettől sem kell megijedni, mert van rá egy nagyon egyszerű csomagolási technika. Ehhez az ötlethez csak egy nagyobb téglalap alakú csomagolópapírra és celluxra van szükség.

Amennyiben csak egy kis apróságot szeretnétek a fenyőfa alá tenni, vagy csak nem akartok csomagolópapírra költeni, van számotokra egy ötletünk. Ehhez csak egy WC papír gurigára és egy szalagra van szükség.

Végül következzen egy igazi Jolly Joker. A meghatározatlan alakú ajándékok és a kevésbé ügyes kezűek megmentője! A következő képen lényegében azt láthatjátok, hogy hogyan kell ajándéktasakot készíteni. Azonban ha ennek a tetejét visszahajtjátok, és leragasztjátok rögtön „zárttá” is tehetitek az csomagot.

Természetesen ezekben ötletekben a ragasztókat lecserélheted arra, amit jobban kedvelsz: celluxra, kétoldalú ragasztóra, papírragasztóra stb. Az elkészült csomagokat lehet tovább is díszíteni pl. szalaggal vagy masnival, esetleg egy kis kézzel készített kártyával, de nagyon jól mutat mindenféle őszi, téli termés is.

 

Ha már gyakorlottak vagytok, pár perc az egész, de minden jobban fog mutatni a fa alatt, mintha csak egy egyszerű tasakba bújtattátok volna őket!

Képek forrása: pinterest.com, pixabay.com

További híreink
Mit NE írjatok bele az önéletrajzotokba?
május 03.
2 perces olvasmány

Mit NE írjatok bele az önéletrajzotokba? Cikkünkből minden kiderül!
Kávézóhangulat otthon
augusztus 26.
3 perces olvasmány

Barátokat vársz? Ezekkel a különleges kávékkal könnyen kávézóhangulatot varázsolhatsz az otthonodba!
Zöld a négy fal között? - útmutató kezdő lakás-kertészeknek
április 29.
2 perces olvasmány

Mostanában mindenki otthon tölti a legtöbb időt, ismerős az érzés, amikor végre kiszabadulnál a természetbe, növények közé? Ehhez még a lábadat sem kell kitenned, nevelj szobanövényeket otthon!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!