Filmajánló: 2019 legjobban várt filmjei

Már bőven benne járunk a 2019-ben, és már eddig is jobbnál jobb filmeket láthattunk a mozikban.

Mi lesz ezután? Hoztunk nektek 5 filmet, ami ebben az évben debütál, és alig bírjuk kivárni…

 

Bosszúállók: Végjáték

Megjelenés: 2019. április 25.

Természetesen nem maradhat ki a listából, hisz a Marvel fanok már tűkön ülnek, hogy mikor láthatják végre. Próbálták már agyonelemezni a film előzetesét, sok eltérő vélemény született. Több teória is szárnyra kapott már az eseményekkel kapcsolatban, de hogy kinek van igaza? A hónap végén kiderül.

 

Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül

Megjelenés: 2019. június 13.

Reméljük, hogy nem csak bennünk keltett igazán nosztalgikus érzéseket, mikor megláttuk ennek a filmnek az előzetesét. Amennyiben te még nem láttad, ide kattintva pótolhatod! Vajon a film méltó lesz az utódaihoz? Nézd meg, és mond el a véleményed!

 

Pókember – Idegenben

Megjelenés: 2019. július 4.

Furcsa dolog úgy várni egy filmet, hogy nem lehetsz biztos benne mikor játszódik. [SPOILER!] Akik látták a Végtelen háborút, azok tudják, hogy ott Pókember elporlad… Tehát ez a film játszódhat a Végtelen háború előtt vagy pedig a Végjáték után, amennyiben ott visszahozzák az élők közé. Szerintetek mikor fog játszódni?

 

Joker

Megjelenés: 2019. október

Régen ahhoz, hogy Joker megőrüljön és gonosszá váljon bele kellett esnie egy csomó vegyszerbe. Ma már az is elég, ha odadobják őt az emberiségnek. Érdekes lesz ilyen szemszögből látni Joker múltját és életét. Ne maradja le róla, ez tuti jó lesz….Az előzetest itt találod.

 

Star Wars 9.

Megjelenés: 2019. december

Úgy tűnik a készítők tarják magukat a menetrendhez, miszerint karácsonyra a rajongóknak jár egy új Star Wars film. Az új filmek két részre osztják a rajongótábort, vannak akik minden új filmnek örülnek és vannak, akik csak az eredeti részeket szeretik. Te melyik csapatba tartozol? Ha bizonytalan vagy, akkor pillants rá az új rész előzetesére.

 

Jó mozizást kívánunk!

Képek forrása: imdb.com, pixabay.com

További híreink
Turistaként Budapesten
március 14.
3 perces olvasmány

Ha látogatóba érkezel, akkor Közép-Európa egyik legszebb városának életébe csöppensz. Ha pedig itt élsz, akkor is érdemes néha megállni egy percre, és rácsodálkozni a városra.
Néhány tipp, hogy a téli megfázás messziről elkerüljön!
január 17.
3 perces olvasmány

Néhány tipp, hogy a téli megfázás messziről elkerüljön!
Formába hoznád magad? Mutatjuk, hogy illeszd be a mindennapokba.
október 10.
4 perces olvasmány

A sport nehezen fér néha bele a mindennapokba, de van néhány tippünk, hogy hogyan csináld!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!