Outfittek a fesztekre

Nem tudod, mit viselj? Íme, pár ötlet az outfited összeállításához:

 

Csili-vili frizura

 

Legyen minél színesebb, bohémabb a hajad.A fonatok tipikus fesztiválfrizurák, még jobb, ha meg van spékelve egy kis csillámmal is.Arcra ragasztható gyöngyök

 

Az idei fesztiválszezonban nagy divat lett az arcra ragasztható flitter, melyeket könnyen meg tudsz vásárolni akár az aliexpresszről is, ahol már egy adott mintában vannak elhelyezve, így még csak azon sem kell stresszelned, hogy hogyan vidd fel őket.De az is nagyon jól tud mutatni, ha szerzel csillámport, és nem csak a hajadat dobod fel vele, hanem az arcodat is. Highlighter helyett tökéletes.Minél színesebb annál jobb

 

A fesztivál a boldogságról, az önfeledt szórakozásról és a szabadságról szól. Mi jelképezné jobban ezt, mint, hogy felvesszük a legszínesebb ruháinkat?

Fontos a zárt cipő

 

Ezek nem azok a helyek, ahol jól fogod magad érezni egy magassarkúban, és egy szandálban sem feltétlenül. Illetve, mint ahogyan már korábban említettük a gumicsizmádat se hagyd otthon, ha pedig nincs, akkor feltétlenül szerezz be egyet!

Legyen nálad feláldozható ruha is

 

Ha szeretnél részt venni a colour partyban, vagy szívesen legurulnál a domboldalról, akkor vigyél magaddal olyan ruhát/ruhákat is, amiket nem sajnálsz erre a célra bevetni.Jó szórakozást kívánunk az idei fesztiválszezonra, menj el minél több helyre, ha van lehetőséged és élvezd a fiatalságodat!

Források: tizdolog.hu, welovebudapest.com, Kép források: unsplash.com, pexels.com 

További híreink
Ajándékcsomagolás egyszerűen
december 17.
2 perces olvasmány

Ahogy közeledik a karácsony, úgy lesznek egyre keresettebbek a különböző ajándékcsomagolási ötletek.
Hogyan tanulj hatékonyan? (2. rész)
november 22.
5 perces olvasmány

Folytatásként álljon itt még néhány olyan pont, melyek teljesülése esetén még az is lehet, hogy a vizsgaidőszak végén nem csak a szabadság közeledte fog boldoggá tenni!
Mire jó a gap year?
szeptember 26.
5 perces olvasmány

A gap year az Egyesült Államokból terjedt el, de napjainkban már Európában is egyre nagyon ismertségre tesz számot az ötlet a fiatalok körében. Lássuk, hogy mi is ez pontosan!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!