Filmkritika: Annabelle- a teremtés

Az elkövetkezendő másfél hónap a horror és a rettegés szerelmeseinek tartogat kalandokat, ugyanis három horrorfilm is a mozikba kerül. Ennek első darabja az Annabelle 2, amely a címe alapján egy folytatás, igazából az első Annabelle film előtörténete. Ettől persze még nem kevésbé vérfagyasztó. A szereplők zöme a nézők számára még ismeretlen, de helyet kapott a filmben Anthony LaPaglia, akit a Nyomtalanul sorozatból és számos filmből ismerhetünk, illetve Miranda Otto, aki leginkább a Gyűrűk Ura trilógiában Éowyn megformálásáról ismert. A színészi játék is tökéletes, a karakterek jól hozzák, amit kell, végig fenntartva az érdeklődésünket.

Az alkotás hangulata már az elejétől kezdve sejtelmes és nyugtalanító, ezzel megfelelő alaphangot adva a történetnek. A film 18-as karikával fut a mozikban, nem véletlenül, hiszen itt sok más hasonló filmmel szemben, nem csak az üres ijesztgetésen van a hangsúly, fizikai valójában is megmutatkozik a gonosz. David F. Sandberg, az Amikor kialszik a fény rendezője azon kívül, hogy egy önálló, hátborzongató művet alkotott, elrejtve több utalást is tesz a Démonok között filmekre, amivel zseniálisan teszi egésszé a művet. Nem marad lezáratlan és nincsenek kérdéseink sem, mert egy kerek egész, és sokkal felülmúlja az első részt. Ajánlom mindenkinek, aki a műfaj kedvelője, és készüljetek fel, mert félni fogtok. Nem kicsit, hanem nagyon.

Sarkadi Tímea, projektvezető



További híreink
Február hónap Depósa Lakatos Zoltán!
március 07.
4 perces olvasmány

Február hónap Depósa Lakatos Zoltán, ezúton is gratulálunk neki!
THE EMPLOYEE OF THE MONTH - Ibrahim Alaa Eldin
március 11.
1 perces olvasmány

The employee of the month in February is Ibrahim Alaa Eldin. He is doing his job very well and our project managers can always count on his cooperation and work.
Követésre érdemes YouTube-csatornák, amikből még tanulni is lehet
október 10.
5 perces olvasmány

A YouTube általában a szórakozással, kikapcsolódással, unaloműzéssel kapcsolódik össze a fejünkben, de lehet tanulásra, információ gyűjtésre is használni.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!