Érvényesítsd a Meló-Depó tagságod!

Lassan letagadhatatlanul elérkezik az ősz, ezzel egyidejűleg elérkezett a beiratkozásod ideje, vagy épp a matricafelvételedé, ha az előbbin már túl vagy. Amennyiben beléptél már iskolaszövetkezetünkhöz, tagunk vagy, akkor annak is eljött az ideje, hogy a tagságodat megújítsd az újabb félévre. Érdemes minél hamarabb megtenned, mert ha elmarad, nem fogsz tudni tovább diákmunkát vállalni.

Így tudod igazolni, hogy a 2017/2018. tanév I. félévre beiratkozott diák vagy:

-          legegyszerűbben akkor tudod megtenni, ha a diákigazolványodra felvetted az új féléves matricádat (2017/2018. tanév I. félév) – ebben az esetben ezt csak be kell mutatnod irodáink egyikében.

-          amennyiben egyetemen, főiskolán tanulsz, a félévedet igazolhatod iskolalátogatási igazolással is, amit az ott megadott módokon tudsz igényelni. Ezt érdemes időben megigényelned, hiszen az elkészítésének, kiadásának van átfutási ideje, ne emiatt maradj le munkáinkról!

-          a tagságodat érvényesítheted még a Meló-Depó iskolalátogatási igazolással, amelyet a honlapunkról két kattintással le tudsz tölteni (a „Diákoknak” menüponton belül a „Letölthető fájlok”-at válaszd), ezt csak ki kell töltetni a sulival, le kell pecsételtetni, behozni, és rendben is lesz a tagságod egy újabb fél évig!

 

Amennyiben jelenleg is dolgozol rajtunk keresztül, minél előbb tedd ezt az elintézendő listádba, hogy zavartalanul dolgozhass a továbbiakban, ha viszont még nem dolgozol, kattints át a „Munkáink” menüpontra, és jelentkezz bármelyik Neked tetsző munkára!  ;-)


További híreink
Nem vagy biztos abban, hogy jól választottál szakot? Ezeket teheted!
szeptember 08.
4 perces olvasmány

Úgy érzed, hogy rossz szakot választottál, és nem tudod mit tegyél? Ezek a lehetőségeid!
Január hónap dolgozója Budapesten: Juhász Réka
február 13.
1 perces olvasmány

A január hónap dolgozója Budapesten Juhász Réka lett, aki légi szállítmányozási területen dolgozott mind idáig gyakornokként, most pedig már főállású pozícióban fogja erősíteni a csapatot.
THE EMPLOYEE OF THE MONTH - Ibrahim Alaa Eldin
március 11.
1 perces olvasmány

The employee of the month in February is Ibrahim Alaa Eldin. He is doing his job very well and our project managers can always count on his cooperation and work.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!