Július hónap dolgozója Szegeden: Vas Benjámin

Szegeden júliusban Vas Benjámint választottuk meg a Hónap Depósának. Benjámin már régóta aktív tagja a depó csapatának, dolgozott már több különböző munkánkon is, most pedig már egy jó ideje raktári kisegítőként tevékenykedik.

 

Fogadjátok szeretettel a vele készült interjúnkat:

 

Mesélj egy kicsit magadról!

Vas Benjámin vagyok, 27 éves. Kecskeméten születtem és oda is jártam iskolába, de Szegeden élek már 9 éve. Itt találtam olyan egyetemet, ami szimpatikus volt, és ezért jelentkeztem a Szegedi Tudományegyetem vegyész szakára, ahol már az utolsó félévemet kezdem el.

 

Szabadidőmben a Covid-19 hatására elkezdtem jógázni, meditálni, és az örömhírem az, hogy már három hete nem dohányzom!

Meló-Depónál több projektben dolgoztál már. Mesélj róla!

Először fűtési és udvarosi munkán dolgoztam, körülbelül 2-3 hétig, utána kaptam a lehetőséget a raktári munkán.

Jelenleg tehát raktárban dolgozol. Tudnál mesélni arról, hogy milyen egy napod?

Igazából majdnem minden raktári munkában részt vettem: anyagmozgatás, takarítás, árupakolás, áru-összekészítés. Az adminisztrálás az, amit nem én végzek, azzal a raktárvezető foglalkozik. Naponta 5-6 emberrel dolgozok a raktárban, nem sokszor találkozok diákokkal, mert általában váltjuk egymást. Családias a légkör. Képzeld el, például részt vettem egy búcsúbuliban is, amit az egyik kollegámnak tartottunk, aki szülési szabadságra megy, és meghívták erre a bulira a diákokat is, beleértve engem. Ez tök szuper!

 

Kötöttél mélyebb barátságot is ezen a munkahelyen?

Igen, méghozzá a raktárvezetővel. Többször volt már, hogy műszak után beültünk egy kávézóba beszélgetni. Diákokkal nem nagyon találkozok, de ha igen, akkor jókat el tudunk dumálni és viccelődni egymással.

Emlékszel valamilyen vicces sztorira, ami az udvarosi munkán vagy a raktárban történt?

Igen, több is volt. A személyes kedvencem a raktárban történt. A sztorihoz hozzá tartozik, hogy ez a raktár egy webáruháznak a raktára, szóval mindenféle dekorációt is lehet onnan rendelni. A történet az, hogy egyszer az egyik diák az első napján meglátott egy dekortárgyat, ami antik hatású volt és rámutatott, megkapargatta és megkérdezte, hogy „ez műrozsda?”, na, hát az nagyon vicces volt. 

Ez tényleg vicces!

Igen, és tényleg volt több is. Jókedvűen jobb dolgozni.

Mi a véleményed a Meló-Depóról és a projektvezetőkről?

Korrektnek értékelem a hozzáállásotokat a diákokhoz, munkavállalókhoz. Nem mondtam még, de édesanyám is egy szövetkezetnél dolgozik, így általa kicsit mélyebb belátásom van a működésetekbe,- mind a diákok szervezése, mind a felnőttek munkaerő-közvetítése, -kölcsönzése és a cégekkel való kapcsolattartás esetében is.

 

Egyrészről minden elismerésem a munkátokért, több diák nem is sejti, hogy mennyi munka van abban, hogy legyen a diákoknak egy kis zsebpénzük. Másrészről, több diákszövetkezetnél fordultam már meg. Ti mindig lelkiismeretesek vagytok.

 

Benjámin, mi pedig köszönjük szorgalmadat, lelkiismeretes és megbízható munkádat és gratulálunk a Hónap Depósa címhez!


További híreink
Koli vagy albérlet – avagy mit válasszak, ha választhatok?
szeptember 17.
4 perces olvasmány

Sok sikert kívánunk a félévkezdéshez, albi/kolikereséshez mindenkinek!
5 gyakori dolog, amit gyűjtenek az emberek
június 11.
4 perces olvasmány

Biztosan mindenkivel előfordult, hogy gyűjtött már valamit, vagy észrevette, hogy mindenféle előjel nélkül bizonyos típusú tárgyakból rengeteg lett otthon.
THE EMPLOYEE OF THE MONTH - Ibrahim Alaa Eldin
március 11.
1 perces olvasmány

The employee of the month in February is Ibrahim Alaa Eldin. He is doing his job very well and our project managers can always count on his cooperation and work.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!