November hónap Depósa nem más, mint Gojkovity Vanessza!



Mondj pár szót egy kicsit magadról, mit tanulsz, milyen munkát végzel nálunk?

Vajdaságban születtem, 22 éves vagyok. Két éve jöttem Szegedre, hogy az ETSZK védőnő szakon tanulhassak. A szabadidőmben szeretek sportolni és a kiskutyámmal lenni. Nyáron kezdtem el kisegítőként dolgozni az étteremben.

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal, vizsgáiddal?

Sajnos néha elég nehéz összeegyeztetni a kettőt. Sok logika, heti tervező és emlékeztető posztitok segítenek abban, hogy ne csússzak szét, és mindenhol helyt tudjak állni. 

Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Nagyon meglepődtem, de iszonyatosan hálás vagyok érte. Van, hogy eszembe jut, hogy tehetnék többet, vállalhatnék gyakrabban műszakot, de ez egy jó visszajelzés számomra, hogy azért látják az igyekezetemet.

Milyen területen szeretnél elhelyezkedni, ha már nem leszel diák? Miben segítették már elő ezt ezek a tapasztalatok, amiket az iskola melletti munkáid során végeztél?

Egyelőre az az elképzelésem, hogy egy szülészeti osztályon szeretnék majd elhelyezkedni, de meglátjuk még addig mit hoz az élet. Az ilyen jellegű diákmunkák mindig tanítanak valamit, például, hogy tudjunk csapatban dolgozni, vagy hogy mikor azt hiszed, kihoztad magadból a maximumot, mindig van benned még egy kicsivel több.

Történt már veled vicces dolog a munkahelyeden, vagy kiemelkedően példaértékű eset? Jól kijöttök a munkatársakkal?

Igazából minden munkanap egy kész kabaré, imádom a csapatot és hálás vagyok ezért a munkáért, de talán, ha egy valamit ki kellene emelnem, akkor azok a kajacsaták lennének.

Változtatott rajtad valamit a munka, esetleg tanultál újabb praktikát, fortélyokat?

Általában félénk vagyok új közösségekben, de ők azonnal nyitottan álltak hozzám, amire én is fel tudtam bátorodni. Remélem ezt viszem magammal tovább, a következő ilyen szituációkban is.

Mi a véleményed a Meló-Depóról és rólunk?

Nem tudom milyen a többi diákszövetkezet, így nincs viszonyítási alapom, de azt tudom, hogy a Meló-Depónál eddig bármilyen problémával fordultam, mindig kedvességet és segítő készséget kaptam, sosem számonkérést. Csak pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban.

És egy utolsó, mit tanácsolnál a jövő nemzedékének?

Ezen a kérdésen sokat gondolkodtam, több minden is eszembe jutott. Talán azt tanácsolnám, hogy segítsenek azoknak, akiknek szükségük van rá és ők is merjenek segítséget kérni, ha úgy adódik. Nem kell, hogy mindig egyedül legyünk a világban.


További híreink
Akik megérdemelnék a veszélyességi pótlékot!
január 15.
3 perces olvasmány

Rengeteg olyan munkakör létezik, ahol a munka elvégzése mellett sok élet-, vagy balesetveszélyes helyzetbe kerülhetsz.
Játsszon együtt az egész család karácsonykor!
december 14.
3 perces olvasmány

Kevesebb mint két hét és jönnek az ünnepek, ami a nagy családi összejöveteleket jelenti.
Mit csinál valójában egy influencer?
július 08.
5 perces olvasmány

Manapság már az egész közösségi média hemzseg az influencerektől, befolyásuk pedig folyamatosan növekszik.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!