A legjobban várt mozifilmek idén

2020-ban a koronavírus a vendéglátóhelyekkel együtt a mozikat sem kímélte. Rengeteg premier dátumot toltak el hónapokkal, évekkel vagy akár elkezdett forgatásokat állítottak le. Szerencsére azért van olyan film, amire érdemes várnunk, és a kellő óvintézkedések betartásával meg is tudjuk nézni.

Wonder Woman 1984

Ki ne ismerné Wonder Womant, aki az egyik legjobban kidolgozott női szuperhőskarakter a képregények világából? A film bár szorosan nem kapcsolódik az első részhez, a karakter megismeréséhez ajánlott az első részt megnéznetek.

Mi is a sztori?

Hidegháború. Az 1970-80-as évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét. Még nem is sejti, hogy a másik oldal is toborzott néhány szuperhőst: és nem az evilági rosszal kell megküzdenie, hanem szuperképességeit szuperképességek ellen kell bevetnie.Mindenképpen izgalmasnak ígérkezik a 151 perc hosszúságú film. Ha szeretitek a látványos és izgalmas mozizást, erre mindenképpen szakítsatok időt a karácsonyi forgatag alatt. A bemutató december 24-re várható.

Végtelen útvesztő 2

Bizonyára többen is voltatok már szabadulószobában, és elgondolkoztatok rajta, hogy milyen lenne, ha tényleg valóságossá válna a szabadulásotok, ahol a tét már az életetek is lehet.

Az első rész is egy játéknak indul. És a játékosok nem sejtik, hogy az életük a tét. Hogy talán nem is játékosok ők, hanem csupán bábuk egy sakktáblán. Hat idegen furcsa meghívót kap: egy ingyen menetet egy szupervalóságos menekülőszobában. Nem ismerik egymást, nagyon különböznek egymástól, és nem értik, hogy kerültek oda. De ha már ott vannak, megpróbálják jól érezni magukat. Csakhogy nincs kijárat. A feladatok viszont egyre veszélyesebbek, és aki kiesik, az mindent elveszít. Ahogy szobáról szobára haladnak, rá kell jönniük, hogy szó sincs könnyed időtöltésről. Aki a szabályokat kitalálta nagyon okos és nagyon kegyetlen, nekik pedig valóban menekülniük kell. És láthatatlan ellenfelük mintha túl jól ismerné őket…Egy merőben új ötlet a filmvásznon, ahol könnyen azonosulni is tudtok a szereplőkkel. Ha nem féltek a horrorfilmektől, abszolút ajánlott lehet elmenni és megnézni a Végtelen útvesztő 2. részét.

Hogyha még nem láttátok az első részt, az interneten könnyen megtaláljátok, szerintünk egy baráti társasággal, vagy akár egyedül is jó időtöltés lehet. A 2. rész bemutatója december 31-re várható.

A Manderley-ház asszonya

Egy naiv fiatal nő és egy gazdag özvegyember egymásba szeret, és hamarosan a férfi birtokára költöznek. A halott feleség emlékétől viszont nem tudnak megszabadulni.”

Ha olyan filmre vágytok, ami teljesen leköti a figyelmet, akkor ez az egyik legjobb választás. Ne tévesszen meg a leírás, ez nem egy horrorfilm. A bemutató dátuma október 21-én volt, így már mostantól megnézhetitek a Netflixen.A 2020-as év filmpremierjei sajnos nagyon megcsappantak, de reméljük ezzel a három filmmel sikerült meghozni a kedveteket egy kis mozizáshoz.

Ha pedig esetleg már láttátok ezeknek a mozifilmeknek az első részét, vagy már megnéztétek A Manderley-ház asszonyát, szívesen várjuk kommentben a véleményeteket róluk.

Források (képek, szövegek): mozipremierek.hu, pixabay.com

További híreink
Nem tudod, mit csinálj a sok szabadidőddel az őszi napokon Budapesten? Mi segítünk neked!
október 15.
3 perces olvasmány

Összegyűjtöttünk pár szórakoztató programot, melyek kitölthetik az unalmas óraidat.
Based on true story - Igaz történeten alapuló filmek, könyvek
július 07.
4 perces olvasmány

Általában azért nézünk filmeket és olvasunk könyveket, hogy kiszakadjunk a saját életünkből, világunkból és felüdülésként elmerüljünk egy másikban.
Budapest legmenőbb reggelizői
május 28.
2 perces olvasmány

Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, és vacsorázz úgy, mint egy koldus!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!