Legyünk partnerek és dolgozzunk együtt
A MELÓ-DEPÓ 2000 egy csaknem két évtizedes tapasztalattal rendelkező szövetkezet, mely a munkaerő‑piaci változások illetve különböző vállalati érdekek és a munkavállalói igények összehangolását tűzte ki célul, így foglalkoztatva több ezer diákot, és így oldva meg több száz cég munkaerő-szervezésre vonatkozó problémáját az ország egész területén.
Árajánlatot kérek
4 ok ami miatt
érdemes velünk dolgozni
1
KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

A diák munkavállalók foglalkoztatása lényegesen költségkímélőbb, mint más foglalkoztatási forma, hiszen csak a munkával eltöltött időt számlázzuk. Nincs járulékfizetési- illetve folyamatos foglalkoztatási kötelezettség; táppénz, szabadság, végkielégítés - rejtett költségek. A toborzásra, munkatársak kiválasztására szánt kiadások sem cége költségvetését terhelik.

A ledolgozott órákról a következő hónap elején költségként elszámolható számlát állítunk ki.

2
IDŐHATÉKONYSÁG

Elég egy telefon, és rugalmasan megoldjuk változó létszámigényét.

A toborzást és kiválasztást elvégezzük Ön helyett. Megszervezzük a szükséges munkaerőt az adott napokra, így Önnek csak a feladatokat kell kiosztania.

Tagjaink középiskolások, főiskolások, akik koruknál fogva gyors betanulással sajátítják el az elvégzendő feladatot, mindemellett toborzási stratégiánk részeként az Ön igényeinek legmegfelelőbb munkavállalót szervezzük ki a munkavégzésre, figyelembe véve és szűrve minden szakmai és egyéb elvárást.

3
NINCS ADMINISZTRÁCIÓ

Ön mentesül a bejelentési kötelezettségektől, felvétellel és elbocsátással járó adminisztratív feladatok illetve a havi bérszámfejtési, járulékfizetési feladatok és költségek alól.

Nem kell minden munkavállalóval külön szerződést kötni, bérszámfejtést végezni, munkabért fizetni. Kizárólag egy jelenléti ívet kell vezetnie.

4
MEGBÍZHATÓSÁG ÉS SZAKÉRTELEM

1999-ben megkezdett működésünk óta a legkülönbözőbb területeken szereztünk tapasztalatot és referenciát, így magabiztosan válhatunk együttműködő partnerévé, sőt, ha igény van rá, újszerű javaslatainkkal segíthetjük munkáját. Mind a munkavállalók kiválasztásában, mind a diákokkal kapcsolatos ügyintézésben tekintélyes múlttal és kitűnő referenciákkal rendelkezünk, amelyek minden leendő és régi partnerünknek garanciát jelenthetnek arra, hogy az együttműködésünk során professzionális szolgáltatást kapnak. 50 projektvezetőnk dolgozik az ország egész területén évente 50.000 fős adatbázisunkból, így gyors megoldást kínálunk Önnek, legyen szó akár egy-két fő vagy nagyobb csoport foglalkoztatásáról; néhány órás munkáról vagy folyamatos munkavégzésről, illetve bármilyen szakmai területen végzendő feladatról.

Diákjaink elégedettsége emeli munkánk színvonalát, hiszen a munkavállalói teljesítményük hozzájárul Partnereinknek nyújtott szolgáltatásunk minőségéhez. A rajtunk keresztül foglalkoztatott diákoknak igyekszünk munkakörükhöz és feladataikhoz méltó keresetet biztosítani. Mindemellett a Meló-Depónál biztos, hogy a diák megfelelő munkavégzés esetén időben, a korábban megállapodott pénzösszeghez jut.