Rugalmas és barátságos iskolaszövetkezetet keresel?
Tudj meg többet arról, hogyan tudsz munkát vállalni, és mit kell tenned ahhoz, hogy minél hamarabb fizetést kapj! Itt minden kérdésedre megtalálod a választ! És ezután nincs más dolgod, csak:
Csatlakozz most
ÚT A FIZETÉSIG
1.) Böngéssz a honlapunkon, keresgélj munkáink között
A munkáink menüpont alatt találod meg aktuálisan betöltendő állásainkat. Városra, majd a munka típusára is tudsz szűrni, hogy megtaláld a Neked megfelelő lehetőséget. A munkára kattintva olvashatod el a részleteket, és ha elnyerte tetszésedet a munka, jelentkezhetsz rá.
2.) Regelj / Jelentkezz
Egy munkára jelentkezésnél a mellette megjelenő űrlapot kitöltve meg kell adnod nekünk néhány adatot, amivel regisztrálsz is. Majd küldünk egy linket az általad megadott címre, amire kattintva megerősíted a jelentkezésedet. Kérlek, adj meg minden kért adatot hiánytalanul.
3.) Keep calm and wait
Jelentkezésedet követően várj türelemmel, amíg kollégánk feldolgozza a jelentkezésedet, és telefonon vagy e-mailben értesít a munka további részleteiről - bérről, feladatokról, munkaidőről, helyszínről- illetve arról, mi a teendőd. A munkát szervező témavezetővel fogod ezután tartani a kapcsolatot.
4.) Iratkozz be személyesen
Hogy dolgozhass, be kell jönnöd hozzánk, hogy kitöltsd a munkavégzéshez szükséges dokumentumokat. El kell hoznod a TAJ számodat, adóazonosítódat, érvényes diákigazolványodat és 1000 Ft-ot. Ezt követően válsz az Iskolaszövetkezet tagjává, amit bejelentünk a NAV felé, és akár másnaptól mehetsz dolgozni.
5.) It's working time
Beiratkozás után témavezetődtől kapsz instrukciókat hogy mikor, hova kell menned. Az általa támasztott elvásároknak és szabályoknak meg kell felelned. Ezek okkal a Te, a Partnerünk és az Iskolaszövetkezet érdekeiben vannak kialakítva, és a sikeres munka feltétele, hogy betartsd őket.
6.) Fizetést kapsz
Munkád során jelenléti íven kell vezetned a ledolgozott órákat, és ez alapján kerül kiszámításra a béred, amit minden hónapban legkésőbb 10-ig utalunk az általad megadott bankszámlaszámra. Ezután nincs más teednőd, mint hogy élvezd munkád gyümölcsét, és örülj a pénzednek!
1
2
3
4
5
6
Néhány szó rólunk
A MELÓ-DEPÓ 2000 egy csaknem két évtizedes tapasztalattal rendelkező szövetkezet a diákmunka szervezés területén. 50 kollégánk áll a hozzánk forduló diákok rendelkezésére, és segít évente 3000 diáknak munkához és fizetéshez jutni. Ez biztosítja, hogy diákjaink minél hamarabb megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb munkát, céges Partnereink pedig megoldást találjanak munkaerő-gondjaikra. Hozzánk bármikor fordulhatsz bizalommal, segítünk céljaid megvalósításában!
OKOS(K)ODÁS
Mi is az az Iskolszövetkezet?

A diákok Iskolaszövetkezeti tagként tudnak szabályosan dolgozni. A bennünket megkereső cégekhez regisztrált tagjaink közül szervezünk ki diák munkavállalókat. Hogy dolgozhass, a Szövetkezet tagjává kell válnod, ami egy 1000 Ft-os részjegy vásárlással történik meg, amit a kilépésedkor visszafizetünk.

Milyen feltételekkel tudsz nálunk munkát vállalni?

• nappali tagozatos jogviszony (akár passzív is),
• 16. életév betöltése (nyári szünetben 15. életév)
• érvényes jogviszony-igazolás
• 18 év alatti diákoknak szülői engedély
• Meló-Depó tagság

Légy korrekt és lojális!

Munkavégzés során a Meló-Depóval kötött szerződésed kölcsönös bizalmat feltételez és vár el, azaz a munkád során szerzett tapasztalatokat, az ott kapott információkat bizalmasan kell kezelned. Bármiféle probléma esetén természetesen állunk minden diákunk rendelkezésére, de közösségi oldalon, illetve nyilvánosság előtt zajló fórumokon a partner cégről, akinél dolgozol, nem adhatsz ki információkat.

Számítunk Rád!

Munkavégzésed a Meló-Depót is minősíti több ezer tagjával együtt! Fontos tehát, hogy érezd a munkád súlyát! Ha nem teszed, akkor megvonhatják a bizalmat az egész Szövetkezettől, és ezzel mások elől veszed el a lehetőséget! Fontos, hogy a témavezetőd által előírt szabályokat be kell tartanod!

Mivel igazolod, hogy diák vagy?

Tagságodat iskolalátogatási igazolással vagy érvényes diákigazolvánnyal érvényesítheted. A tagsági viszonyt félévente február 1-28, illetve szeptember 1-30 között kell megújítanod. Amennyiben nem hozol be időben iskolalátogatási igazolást vagy érvényesített diákigazolványt, automatikusan törölt tag leszel, és amíg ezt nem pótolod, nem vállalhatsz munkát.

Hogyan léphetsz ki?

Ha nem érvényesíted a tagságodat, akkor automatikusan törölt taggá válsz, ebben az esetben 1000 Ft-ot bármikor felveheted. Amennyiben érvényes tagsági viszonyod van, de szeretnél kilépni, akkor egy kilépési nyilatkozatot kell kitöltened. Ebben az esetben az 1000 Ft-ot a következő hét keddjétől veheted fel. A belépéstől számítva leghamarabb 2 hónap elteltével léphetsz ki.

Kell-e adózni, ha diákként dolgozol?

Diákmunka esetében is a törvényi szabályozások alapján az adót (és amennyiben van, járulékokat) a munkáltatónak kötelessége levonni a béredből, és továbbítania az Adóhivatal számára, így már az adóval csökkentett összeget utaljuk Neked. Az adóévben megkeresett jövedelmedről bevallást kell készítened az általunk kiadott adóigazolás alapján, amit minden évben január 31-ig elérhetővé teszünk számodra.

Valódi szakmai tapasztalatot akarsz, ami az önéletrajzodban is jól mutat?

Az itt szerzett tapasztalat és tudás a későbbiekben nagy hasznodra válhat a munkavállalás során. Akár a partner, akár a munka jellege jó referencia lehet az önéletrajzodban, és jelentős előnnyel indulsz a munkaerő-piaci versenyben. Gyakran előfordul, hogy egy adott cégnél végzett diákmunkát követően a partnerünk tovább alkalmazza főállású munkavállalóként diákjainkat.

A MELÓ-DEPÓ SZÁMOKBAN
Kifizetett bér évente
1.2 milliárd Ft
Regisztrált diákok száma
50 000
Projektvezetők száma
50