Letölthető dokumentumok
Ezen a felületen találod meg azokat a dokumentumokat, amelyekre szükséged lehet előzetesen ahhoz, hogy belépj az Iskolaszövetkezetbe. Az itt található linkek pedig segítséget nyújtanak Neked, hogy könnyebben tájékozódj a munkavállalással kapcsolatos kérdésekben.
Dokumentumok Belépéshez
PDF
Szülői engedély
Amennyiben még nem töltötted be 18. életévedet, munkavégzésed előtt gondviselődnek hozzá kell járulnia ahhoz, hogy dolgozhass.
PDF
Nyomtatvány adatpótlásról
Amennyiben valamilyen adatod megváltozott (pl. lakcím, email cím, telefonszám, bankszámlaszám stb.), vagy esetleg a beiratkozáskor nem tudtad megadni, az alábbi dokumentumot nyomtasd és töltsd ki, majd juttasd el az irodánkba (csak eredeti dokumentumot áll módunkban elfogadni)
Dokumentumok Kilépéshez
PDF
Kilépési nyilatkozat
Amennyiben nem szeretnél már nálunk diákként dolgozni, az alábbi nyomtatvány kitöltésével kezdeményezheted kilépésedet, és az 1000 Ft-os vagyoni hozzájárulásod visszafizetését.
Hasznos Dokumentumok, Linkek
DOC
CV minta
Megpályáznál egy munkát, de nincs még önéletrajzod? Szeretnél jó benyomást tenni, de nem tudod, hogy kezdj hozzá a pályázatodhoz? Íme egy kis segítség:
URL
Szövetkezeti törvény linkje
Az Iskolaszövetkezeti munkavégzés egy atipikus foglalkoztatási forma, amit külön törvényben szabályozott kereteken belül van lehetőséged végezni. A munkádra vonatkozó törvényt itt olvashatod.
PDF
SZJA bevallással kapcsolatos aktuális tájékoztató anyag
A diákként keresett béredből személyi jövedelemadó levonása kötelező. Emiatt a a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére adóbevallást kell benyújtanod minden évben. Ehhez kapcsolódóan bővebb információt találsz a következő linken és a itt letölthető tájékoztató anyagban. http://www.nav.gov.hu/nav/ado/szja
DOC
Ügyfél kérelem
Kérelem személyes adatokkal kapcsolatos tájékoztatásra, helyesbítésre, törlésre, vagy az adatok hordozására az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló (Eu) 2016/679 Rendelete (GDPR Rendelet) alapján.
PDF
Adakezelési nyilatkozat - 2018
Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez, továbbításhoz.