Bikinire fel: a Depósok kedvenc strandjai

 Itt a nyár és a strandszezon, mindenki vízpartra vágyik a hőségben. De a nagy kérdés hova?

Dunakeszi rév

Imádom a Duna e szakaszát. Nagyon szép kilátás nyílik a túlpartra, és tele van kutyákkal a környék. Nagyon közel van Budapesthez, és csupa kutyabarát helyek: fagyizó, étterem, hekkező. Nagyon sokan járnak ide kutyát sétáltatni, és nem elhanyagolandó szempont, hogy fürödni is lehet. ;)

Lilla- projektvezető asszisztens

Paskál fürdő- Budapest

Amióta felújították, itt minden korosztály megtalálja az érdeklődéséhez leginkább illő részt. Tehát van uszoda a sportolni vágyóknak, kültéri medence a napozás megszállottainak és egy kettős, félig nyitott 36 fokos koktélbárral ellátott medence nyújt kikapcsolódást. Ezeken kívül van egy 38 fokos körmedence, és 2 féle szauna: száraz finn és geotermikus szauna, ahol a földből feltörő gyógyvíz hőmérséklete biztosítja az izzadást. Természetesen a szaunákhoz tartozik hideg merülő medence és mellette extra forró termálvíz is.

Réka - marketing asszisztens

Jonathermál Gyógyfürdő

Szegedtől 45 km-re, Kiskunmajsán van a Jonathermál Gyógyfürdő, Élményfürdő, Wellness, Motel és Kemping, ahol télen-nyáron rengetegen (fiatalok és idősebbek egyaránt) megfordulnak gyógyvizes medencéi, élményfürdője, csúszdaparkja, különböző szaunái miatt. Egy napos kikapcsolódásra vagy néhány napos nyaralásra is jó választás, ráadásul egy tanuló/egyetemista pénztárcájához megfelelő árakkal.

Regina –projektvezető

Sarud - Tisza-tó - Aquaglide vízijátszótér

Ahová érdemes a nyáron ellátogatnod, az a sarudi vízipark, amely Magyarországon egyedülálló. 2400 négyzetméter területen kicsiket és nagyokat is várja a felejthetetlen szórakozás. A park sok vízen úszó elemből áll, van itt úszó szőnyeg, billenőlap, egyensúlyozó henger, trambulin, mászóka, csúszda, katapult hinta és különböző egyedi "társasjátékok" is. A 60 centis elemektől a több méteres tornyokig nőnek az építmények. Ha valami újat és izgalmasat akarsz kipróbálni, itt a helyed.

Timi –projektvezető

SIKLÓSi Wellness Fürdő

A Baranya megye szívében található Siklós méltán híres váráról, viszont egyre nagyobb népszerűségnek örvend fürdője is, amely kicsiknek és nagyoknak is tartogat izgalmakat. A legjobb benne, hogy télen-nyáron látogatható, mert belső részen találhatók a klassz óriáscsúszdák, és a hangulatos kivilágítású pezsgő medencék is. A nagy csobbanás előtt meglátogathatjuk a várat is: csak 600 méterre található a fürdőtől.

 Evelin–projektvezető

TAMÁSI Thermal Spa

A Tolna megyei Tamási Thermal Spa az elmúlt években jelentős felújításon esett át és modern fürdővé nőtte ki magát. Nagyon kedveltek a különböző tematikus szauna szeánszok, de a csúszdázni, vagy gyógyulni vágyók is gyakran látogatnak ide. Azért is érdemes kipróbálni, mert minden hétvégén 22 óráig vannak nyitva, így rögtön egy esti fürdőzésben is részünk lehet.


Mórahalmi Strandfürdő

Sokféle strandon és fürdőben megfordultam már életem során, de egy örökre a kedvencem marad: Mórahalom. Egészen kis korom óta jártunk át hol családostul, hol baráti körrel, de minden alkalommal imádtam!

Már az egész "strand-rituálé" izgalommal vegyes boldogsággal tölt el: a bepakolás a táskákba, hűtőtáska, majd megérkezve a tökéletes hely kiválasztása - itt a fiúk mindig kitalálják merre megy a Nap és hol lesz árnyék - sátorállítás és az első bizonytalan lépések a slattyogós papucsban, hogy aztán hamarosan a habok közé vessük magunkat... A sokféle medence pedig csak még változatosabbá teszi a mókát!

Lángos, fagyi, palacsinta és egy kis leégés minden alkalommal kihagyhatatlan, de azt hiszem, ha tehetném sem cserélném el őket semmi másra. 

Dorina –projektvezető

Szegedi Napfényfürdő Aquapolis

Még márciusban látogattunk el az szegedi Napfényfürdő nyújtotta csendes wellnessbe, ami a mellette lévő Forrás Hotel része. Ha egy kis nyugalomra vágytok a pároddal, akkor tudom javasolni: szaunák, jakuzzik, még masszázsra is lehet időpontot foglalni párosan. Itt igazán lehet lazítani, azonban ha nem szereted egész nap lógatni a lábad, akkor javaslom, hogy a délelőttöt töltsétek a wellnessben, a délutánt pedig az élményparkkal az Aquapolisban – rengeteg féle-fajta, különböző magasságú és gyorsaságú csúszdát lehet kipróbálni. Köztük vannak a Toronycsúszdák, amik 30 m magasból indulnak, és közel 1 percig lehet bennük siklani. Mire végigér az ember a sok programon, már oda is a délután, és egy kerek és nagyon szórakoztató nap van mögöttünk!

Dóri –projektvezető

Ceglédi Fürdő és Aqua Centrum:

Számomra két évvel ezelőtt hatalmas meglepetést okozott a Ceglédi Fürdő, amiről előtte nem sokat hallottam, de azóta mindenkinek jó szívvel ajánlom, és amikor tehetem, visszatérek oda. A napozás és pihenés szerelmeseinek is tartogat lehetőségeket, nagy területen le lehet telepedni, és élvezni a napsütést és szabadidőt. Mi azonban inkább a csúszdaparkban múlattuk az időt, ahol nem várt mennyiségű és minőségű, 17 db nagyon változatos csúszda és játék várt. Voltak a kevésbé bevállalósabbaknak lassabb,  de élvezhető és vicces csúszdák, mint például a Vad Folyó, de voltak egészen extrém csúszdák, mint a Hagyma, és az egyedülálló Ingacsúszda, amit tényleg az adrenalinfüggőknek ajánlok. Úgy szállt az idő, és annyit nevettünk, hogy abszolút szuper élmény volt. Az ételek és italok ára is  teljesen baráti volt. Így összességében nagyon jó strand, és ejtsétek útba, ha van rá lehetőségetek.

Niki –projektvezető

Nyíregyházi aquarius strand és gyógyfürdő

Ár érték arányban verhetetlennek tartom. Korábban külön volt strand és zárt élményfürdő, de pár éve egybenyitották a kettőt és nyáron mondhatni egy egész nap is kevés, hogy minden medencét, csúszdát kipróbáljunk. Arról nem is beszélve, hogy a költői sóstó körbeöleli: mellette erdő, tó, és Európa egyik legnagyobb állatkertje található. Nem érdemes kihagyni! ;)

Zsuzska- marketing asszisztens

 

A legjobb budapesti strandokról a cikkünket ITT olvashatod.


További híreink
Ez már gombócból is sok!
július 24.
5 perces olvasmány

Ha a nyárra gondolunk, sokunknak ugyanazok a dolgok jutnak az eszünkbe: nyári szünet, vízpart, fesztivál, nyaralás, szabadidő, kikapcsolódás és fagyi.
Március hónap dolgozója: Sípos Klaudia
április 12.
1 perces olvasmány

Klaudia supervisor beosztásban dolgozik, tehát ő segít a diák munkatársak koordinálásában, illetve angol nyelven is kommunikál a munkája során. Az ezzel kapcsolatos tapasztalatairól mesélt nekünk.
Tagságérvényesítés 2022/23 II. félév!
február 13.
5 perces olvasmány

Újra elérkezett a TAGSÁGÉRVÉNYESÍTÉS ideje! Ne hagyd ki különben MÁRCIUS 31-től nem tudsz tovább dolgozni!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!