Október hónap Depósa Takács Réka!


Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Nagyon megtisztelő és rendkívül jól esik. Váratlanul ért, amikor megtudtam, de az egész napom bearanyozta és azóta is szívmelengető érzéssel tölt el, ha erre gondolok.

Mondj pár szót egy kicsit magadról, mit tanulsz, milyen munkát végzel nálunk?

24 éves vagyok, a Miskolci Egyetemen tanulok Gazdálkodás és menedzsment szakon, viszont régebbi tanulmányaimat turisztika szakon végeztem és ezt a két tudást szeretném felhasználni a jövőben.
2018-ban kezdtem el dolgozni a Telekomnál, Tudakozó munkatársként. 4 évig operátorként és kicsit több, mint fél éve pedig már mentorként tevékenykedek a mindennapokban.
„Bakancslistás álmom” vált valóra azzal, hogy kiválasztottak mentornak, így szívesen csinálom és szeretem is. A közösség is nagyon jó, ami még szebbé teszi az itt töltött éveket és kellemesebbé a munkaidőt.

Korábban már voltak hasonló tapasztalataid? Miért ezt a munkát választottad?

Dolgoztam viszonylag sok és változatos helyen, ami miatt nem összehasonlítható a munkafolyamat, viszont ezt szerettem/szeretem a legjobban az összes közül, itt a legjobb a légkör és a megteremtett feltételek.

Kiknek ajánlanád ezt a munkalehetőséget? Hogyan érzed, milyen tulajdonságoknak kell érvényesülnie, hogy valaki élvezzen egy ilyen pozíciót?

Azoknak ajánlanám, akik érdeklődnek egyrészt a világ dolgai iránt, mert mindenféle hívás befuthat, aminek éppen utána kell nézni, elég változatos munka, itt tényleg mindennap tanulunk valami újat. Másrészt pedig azoknak, akik szívesen kommunikálnak és segítenek másoknak, hogy a kérdéseikre választ találjanak.
Jó kommunikációs készség, talpraesettség, gyors észjárás, jó problémamegoldó képesség, számítógépes alapismeret, amik szükségesek. 

Mit csinálsz szabad idődben az iskola és a munka mellett?

Szabadidőmben próbálok minél többet szocializálódni, a barátaimmal és családommal időt tölteni, programozni. Szívesen végzek bármilyen mozgásjellegű tevekénységet.

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal?

Szerencsére nagyon rugalmas a munkarend, valamit az egyetemen is meg tudtam oldani, hogy egy napon legyenek az óráim, így teljesen összehangoltan tudom végezni a kötelességeim.

Hogy érzed, a munka fejlesztett valamit a jellemeden? Mit tanultál, amiről úgy gondolod, hogy fontos lehet a jövőben?

Véleményem szerint totálisan fejlesztett. Általánosságban a munka szempontjából sokkal felelősségteljesebb lettem és következetesebb. A munkakörből kifolyólag is rengeteg tanultam, mindennap szinte valami újat és fejlődtem is az évek alatt. Folyamatosan karban van tartva az agyam, tisztában vagyok hétköznapi élet dolgaival, sokkal könnyebben kommunikálok az emberekkel. A mentális egészségem rendben van és ezt a jelenlegi munkahelyemnek is köszönhetem.

Mi a véleményed a Meló-Depóról?

A legjobb iskolaszövetkezet, aminek eddig életem során tagja voltam . Az operatív vezetőink rugalmasak, segítőkészek, kedvesek és bármi van nyugodt szívvel fordulok hozzájuk. Mindenkinek olyan vezetőt kívánok, mint Sándor Enikő!:D 


További híreink
"Nem kell annyi szuperhős" - Filmajánló: Venom
október 11.
2 perces olvasmány

Nem is olyan rég a Sony Pictures által egy igencsak megosztó hír látott napvilágot: úton van az új Venom film, de Pókember szereplése nélkül.
7 tipp a tökéletes Google keresés érdekében
február 28.
4 perces olvasmány

A „Guglizz rá!” manapság már szinte alapvető válasszá vált bármilyen esetleges kérdésünket illetően, legyen szó munkáról, tanulásról vagy egyszerű, mindennapi problémákról!
Sorozatok karácsonyi részei
december 13.
2 perces olvasmány

Mindig jó érzés, mikor kedvenc sorozatunk karácsonyi különkiadásával várhatjuk az ünnepeket, ezért megkerestük nektek pár népszerű sorozat ünnepi részét!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!