Az előző hónap Depósa nem más, mint Dobos Elizabet!


Mondj pár szót egy kicsit magadról, mit tanulsz, milyen munkát végzel nálunk?

Jelenleg végzős hallgató vagyok az informatikus-könyvtáros szakon. Szeretek olvasni, zenét hallgatni és több kreatív hobbim is van, mint a rajzolás vagy a horgolás.

Kicsit több mint fél éve éttermi kisegítőként dolgozok. Szeretek ott dolgozni, jó a csapat és érdekes szerintem egy konyhába dolgozni (régebben gondolkodtam is ezen a pályán).

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal, vizsgáiddal?

Elég könnyen megtudom oldani szerencsére. Más szakokhoz képest kicsit kevesebb óránk van, így általában egy héten többször is betudok menni dolgozni. Természetesen ez mellett igyekszek figyelni a megfelelő időbeosztásra.

Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Először meglepődtem, de jól esett. Ez egy elég nagy megtiszteltetés és pozitív visszajelzés számomra, a dicséretek vagy visszajelzések ellenére általában rosszabbul szoktam értékelni a munkámat.

Milyen területen szeretnél elhelyezkedni, ha már nem leszel diák? Miben segítették már elő ezt ezek a tapasztalatok, amiket az iskola melletti munkáid során végeztél?

Az egyik könyvtárban szeretnék elhelyezkedni, jól éreztem magam a szakmai gyakorlatok alatt.

A diákmunka szerintem jó felkészítés arra, hogy milyen lesz más emberekkel dolgozni és beilleszkedni egy, már kialakult csapatba.

Történt már veled vicces dolog a munkahelyeden, jól kijöttök a munkatársakkal?

Általában minden műszakban történik valami, de elsőnek az jutott eszembe amikor először voltam dolgozni, de lehet ez inkább egy kedves gesztus volt a csapattól. Egy Szentjánosbogár Lelki Napok táboros póló volt rajtam amit teljesen véletlenül választottam és nem is néztem milyen minta van rajta, de azt hitték nagyon vallásos vagyok és senki sem akart káromkodni amíg ott voltam. Utána persze kiderült, hogy ez nem igaz, szóval azóta nem fogják vissza magukat ez miatt.

Változtatott rajtad valamit a munka, esetleg tanultál újabb praktikát, fortélyokat?

Nyitottabb lettem új emberek felé.

Mi a véleményed a Meló-Depóról és rólunk?

Összességében jó diákszövetkezetnek tartom; elég segítőkészek és kedvesek szoktak lenni, na meg az sem hátrány, hogy közel vannak az egyetemhez.


További híreink
2018 legjobb könyvei
január 16.
4 perces olvasmány

Eltelt egy újabb év. Botorság lenne, ha nem említenénk meg a 2018-ban megjelent legjobb könyveket.
Őszi programajánló - Szeged
október 13.
7 perces olvasmány

Ha nem akarsz otthon ülni… van pár jó tippünk, hogy mivel töltsd el a szép, napos, őszi délutánokat!
November hónap dolgozója Budapesten: Bendő Emese
december 19.
1 perces olvasmány

Budapesten a november hónap dolgozója Bendő Emese lett, aki egyszerre rengeteg tevékenységet művel az egyetem mellett. Hiszen nem csak, hogy 3 helyen dolgozik,
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!