Éttermi kisegítő diákmunka Budapest szívében (8522.)
Érdeklődsz a vendéglátás iránt, de nem találtad még meg a számodra tökéletes helyet? Akkor gyere és csatlakozz egy nagyszerű csapathoz Budapest belvárosában, ahol biztonságban érezheted magad egy szuper munkakörnyezetben, ráadásul egyszerű feladatokat kell elvégezned kiemelkedő fizetésért cserébe! Nem titok, hogy mi a kollégákkal rendszeresen innen rendeljük az ebédünket. Neked volt már szerencséd megkóstolni a legjobb kebabot Budapesten? Amit a cég kínál: jó hangulatú csapat, igényes munkakörnyezet; kiemelkedő bérezés; csapatépítő tréningek, közös programok; belépéskor saját munkaruházat biztosítása; napi két biztosított étkezés egy választott üdítővel; képzések, szakmai fejlődés lehetősége.
BR. ÓRABÉR
2000 Ft
HELYSZÍN
Budapest, VII. kerület
Elvárások nappali tagozatos aktív / passzív hallgatói jogviszony; pontos, precíz munkavégzés; csapatban való együttműködés; érvényes tüdőszűrő és alkalmassági vizsgálat, ha nem rendelkezel vele, akkor mi intézzük.
Előnyök hasonló munkakörben szerzett tapasztalat.
Munkaidő hétfőtől péntekig 11:00-22:00 között heti fix két nap vállalása; szombaton vagy vasárnap 9:00-22:00 között pár óra vállalása; rugalmas időbeosztásban, előre egyeztetett napokon.
Feladatok Zöldségek szeletelése, lesütése;
sajt szeletelése, tárolókba helyezése;
húsok és a piták előkészítése;
kis elviteles szószok összekészítése;
pult feltöltése az előkészített alapanyagokkal;
megrendelések összekészítése;
tálcák leszedése az asztalokról;
mosatlan bekészítése elszállítás céljából, mosogatás.
Munka típusa Vendéglátás