KIN kupa 2019 - Mi ott leszünk!

Olvasd el, hogy miért érdemes ellátogatnod! J

 

Idén a Meló-Depó is ott lesz az Óbudai Egyetem által megrendezett KIN kupán 2019. május 17-18-án, ahol a feladatok lebonyolításában és értékelésében veszünk részt.

 

De mi is az a KIN kupa?

 

Az Óbudai Egyetemen minden évben megrendezik a már hagyománnyá vált, 38 éves múlttal rendelkező Kandós Ifjúsági Napokat (ÓE-KIN), melynek fő rendezvénye a KIN kupa.


Ezeken a napokon az egyetem hallgatói mérik össze tudásukat, problémamegoldó képességüket, kreativitásukat és leleményességüket egy 24 órás vetélkedő keretein belül.A Kupa hagyomány szerint pénteki napon kezdődik egy egész Óbudát megindító felvonulással és megnyitóval. Ezt követően áthaladnak a diákok és tanárok az óbudai telephelyünkre, ahol egy 1440 perces, pörgős vetélkedő veszi kezdetét. A verseny végén eredményhirdetés, koncertek és egy nagyszabású buli zárja a rendezvényt egészen vasárnap hajnalig.


Az idei téma a „retro”, így a csapatok ezzel a témakörrel kapcsolatos feladatokra számíthatnak.

 

Kíváncsian várjuk, hogyan sikerül megoldaniuk, kivitelezniük a csapatoknak a meredekebbnél meredekebb feladatokat. Abban biztosak lehetünk, hogy nem fogjuk kibírni nevetés nélkül a zsűrizést.Ha te is szeretnél részt venni ezen az eseményen, akár egyedül, akár a barátaiddal, akkor nincs más dolgod, minthogy regisztrálj a www.kinkupa.hu weboldalon, az ÓE-KIN kupa menügombra kattintva. A munka menüpontban pedig aktuális munkáinkkal is találkozhatsz.


Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk 2019. május 17-18-án! Ti ott lesztek?


Forrás: kinkupa.hu, Képek forrása: facebook.com/kinkupa



További híreink
Nyelvvizsga amnesztia 2021
június 29.
2 perces olvasmány

Az amnesztia nem csak az alap, de a mesterszakos hallgatókra is vonatkozik, ugyanúgy a keresztféléves képzésen tanulókra.
Budapest legjobb hamburgerezői
január 24.
4 perces olvasmány

A bőség zavarára való tekintettel összegyűjtöttük Nektek a – szerintünk – legjobbakat.
Ismeritek a pesti kertmozikat?
augusztus 28.
3 perces olvasmány

Mindannyian sok filmben láthattuk már, ahogyan az emberek üldögélnek egy pléden, visznek magukkal különböző finomságokat és filmet néznek a csillagok alatt.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!