Tagságérvényesítés 2021/22 I. félév

Idén ne maradj le!

Azért, hogy a 2021/22-es tanév I. félévében is dolgozhass Meló-Depós diákként, nagyon fontos, hogy ne felejtsd el érvényesíteni a tagságodat. Ha ezt nem teszed meg, akkor 2021. október 31. után sajnos nem tudunk foglalkoztatni, így elesel egy csomó jó munkalehetőségtől, pedig csak néhány perc az egész! 

Tehát, ha továbbra is nappali tagozatos, aktív, vagy 25 év alatti passzív tanuló/hallgató vagy, olvass tovább!

Mivel igazolhatod jogviszonyod?

- Iskolalátogatási igazolással (jogviszony-igazolás):

A jogviszony-igazolásnak tartalmaznia kell az alapadataidat, az oktatási intézményed nevét, félévi aktív/passzív nappali státuszodat a 2021/22. I. (őszi) félévre, végzésed várható dátumát, a kiállító intézmény pecsétjét és aláírását (Modulo/Neptun rendszeren keresztül igényelt igazolásokon mindezek megtalálhatóak). Az igazolás elektronikusan igényelhető, de részünkre a szkennelt, lepecsételt, aláírt példány felel meg kizárólag.

- Amennyiben más jellegű képzésben veszel részt, úgy kérjük, hogy a Meló-Depós iskolalátogatási nyomtatványt juttasd el elektronikusan az iskolád részére (e-mailben küldjük, ha kérsz), az iskola által kitöltött, aláírt igazolást pedig továbbítsd részünkre!(Javasoljuk, hogy ellenőrizd le a kért adatokat a kiállított igazoláson, hogy elkerüljük az adminisztrációs problémákat.)

- 2021/22 I. (őszi) félévre érvényes matricával ellátott diákigazolvány bemutatásával személyesen, ügyfélszolgálatainkon.

Hogyan érvényesítheted a tagságod?

- E-mailben/postán:

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel továbbra is elfogadjuk e-mailben/postai úton megigényelt és megkapott igazolásokat, illetve a személyesen átvett, majd beszkennelt iskolalátogatási és jogviszony-igazolásokat. Az oktatási intézménytől kapott e-mailt lehetőség szerint a melléklettel és az eredeti tartalommal együtt továbbítsd az igazolas@melo-depo.hu részére! Az általad beszkennelt igazolásokat is az igazolas@melo-depo.hu email címre várjuk.

Postai küldés esetén levelezési címünk: 6722 Szeged, Vitéz utca 22. Amennyiben van rá módod, jogviszony-igazolásod igénylésekor megadhatod irodánk postai címét, így az igazolás közvetlenül hozzánk érkezik meg.

- Személyesen:

Amennyiben nem megoldható, hogy emailben küldd el részünkre a jogviszony-igazolást, akkor a diákigazolványodon lévő 2021/22. I. (őszi) félévre érvényes matrica bemutatásával is meghosszabbíthatod a tagságodat. Ezt azonban csak akkor tudjuk elfogadni, amennyiben személyesen behozod.

A jelenlegi helyzet ellenére mi továbbra is igyekszünk Nektek minél több munkalehetőséget kínálni, hiszen tudjuk, hogy sok diákunknak a mindennapokban ugyanúgy, sőt talán még nagyobb szüksége van erre, mint eddig. Partnercégeink és természetesen mi is fokozottan figyelünk a megfelelő higiéniai előírásokra, intézkedésekre, mert számunkra is az egészség a legfontosabb!

Munkáinkról honlapunkon tudsz információt szerezni, valamint egy pár kattintás után jelentkezhetsz is a Neked tetsző ajánlatra: www.melo-depo.hu

Probléma esetén, kérjük, keresd fel irodánkat az alábbi elérhetőségeken:
http://melo-depo.hu/irodaink!

Üdvözlettel,
A Meló-Depó csapata.További híreink
Szakmák, amiket már csak hírből ismerhetünk
október 08.
4 perces olvasmány

A technikai fejlődés miatt folyamatosan új szakmák teremtődnek, emellett viszont rengeteg régi állás merül feledésbe.
Január hónap dolgozója Budapesten: Csőkör Olivér
február 18.
1 perces olvasmány

A január hónap dolgozója Budapesten Csőkör Olivér
Spoilermentes filmajánló: Az - Második fejezet
szeptember 13.
4 perces olvasmány

Hogy milyen volt a film? Az SZTE egyik #sztekomm-os hallgatója volt a segítségünkre, aki megosztotta velünk a véleményét egy interjú keretei közt.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!