November hónap dolgozója Szegeden: Magyar Sándor!


Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Amikor megtudtam, hirtelen nem találtam szavakat, hogy mit is kellene mondanom, mi ilyenkor a "protokoll" . A válaszom elég sarkalatos ebből kifolyólag, hiszen vannak pillanatok, amikor az érzéseket csak érezni lehet és szavakba önteni nem. Meglepődtem, megnyugodtam, örültem...

Mondj egy pár szót magadról, hogy mit tanulsz, mit dolgozol vagy milyen munkákat vállaltál már nálunk a korábbiakban, mióta vagy velünk?

Molekuláris bionika Bsc szakos hallgató vagyok a Szegedi Tudományegyetemen, a Meló Depónál dolgozom, amit csak tudok. Komolyabbra fordítva a szót, ha valamiről tudom, hogy van esélyem megcsinálni akkor megcsinálom, ez motivál, ezért szeretem feszegetni a határaimat is, amit a szakommal és a különféle típusú munkavállalásokkal szerintem kellőképpen demonstrálok. Nem régóta vagyok Meló-Depós, de már-már "családomnak" tekintek rájuk.

Miért minket választottál?

Égi sugallat volt talán, vagy a mihamarabbi munkavállalás célja, de számomra tökéletes első benyomást keltettetek, így szívesen maradtam.

Suli mellett mennyire nehéz összeegyeztetni a munkával az időbeosztásod?

Ennél jobban nem tudnám feszegetni a teherbírásom, de ahogy mondani szokás, „Teher alatt nő a pálma”. Még szokom a helyzetet, nehéz megtalálni az arany középutat a tanulás, munka és magánélet között.

És mondd csak, ha nem dolgozol éppen, vagy nem az iskola padjait koptatod, akkor mit csinálsz éppen? Hobbid van-e esetleg?

Szeretek főzni, sétálni, ismerőseimmel közös programokat szervezni. Ezen kívül szeretek a képernyő előtt kikapcsolódást remélve idegeskedni egy-egy online játék miatt. Sportolás szintjén 6 éves korom óta horgászom.

Munka alatt kaptál-e olyan pluszt, ami előnyödre vált, vagy ismertél-e meg új embereket, barátokat?

A tempó és a megfelelési vágy saját magam felé gyarapodott. Van ennek jó és rossz oldala is, de a rossz oldalban is mindig találtam pozitívumot. Utóbbi mindig segített átvészelni a nehezebb időket, ezt a munkában kamatozni is tudom. Emellett a munkatársak, a környezet, amiben dolgozom és dolgoztam számomra pozitív volt. 

Na és milyen velünk dolgozni? Ajánlanál minket másoknak is? 

Hát őszintén, még nem dolgoztam veletek, de jó lenne egy-egy műszak, ahol egymással karöltve tartjuk a frontot. Viccet félretéve, nincs okom a panaszra. Mindig kölcsönösen meg tudtuk beszélni a dolgokat, ezt tisztelem bennetek. Nagyon szívesen ajánlanálak másoknak is.



További híreink
Főzz, ha már otthon vagy! #2
május 04.
5 perces olvasmány

Amennyiben Te is elkészítetted valamelyik finomságot, oszd meg velünk #depokonyha hashteggel vagy küldd el nekünk üzenetben!
Mémgyár: top legjobbak szerintünk
augusztus 05.
2 perces olvasmány

Sokszor használjuk őket a mindennapok során, vannak kedvenceink, ámde tudjuk, hogy mik is azok a mémek és honnan is erednek?
7+1 ötlet halloweeni töklámpáshoz
október 30.
3 perces olvasmány

Tudtátok, hogy a tökfaragás régebbi a Halloweennél? Sőt, még csak nem is tököt, hanem répát faragtak!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!