Június hónap Depósa Szegeden Nagy Kristóf!

1. Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Nem is tudtam, hogy van hónap dolgozója cím a Meló-Depónál, úgyhogy váratlanul ért, de nagyon köszönöm, hogy rám esett a választás.

2. Mondj egy pár szót magadról, hogy mit tanulsz, mit dolgozol vagy milyen munkákat vállaltál már nálunk a korábbiakban, mióta vagy velünk?

Mechatronikai mérnökként végeztem a Szegedi Tudományegyetemen és lassan 3 éve kezdtem el dolgozni diákként a mostani helyemen, ahol szeptembertől már teljes állásban folytatom a munkát. Ez egy mérnöki iroda, ahol távközlési tervezéssel foglalkozunk.
Korábban más diákszövetkezetnél dolgoztam.

3. Mit gondolsz, milyen előnyökkel fog járni a szakmai fejlődésedben, hogy ennyi ideje ilyen munkát végzel?

Segített a mérnöki szemlélet elsajátításában, abban, hogy hogyan kell egy saját projektet vezetni, illetve a csoportos munkavégzésben is tapasztalatot szereztem.

4. Miért pont minket választottál?

Próbáltam olyan munkahelyet keresni, ahol valami mérnökibb munkát is tudok végezni és így találtam rá a jelenlegi munkahelyemre a Meló-Depó oldalán.

5. Suli mellett mennyire volt nehéz összeegyeztetni a munkával az időbeosztásod?

Szerencsére rugalmas a főnök és a tanulást előrébb helyezi a munkánál. Ha valami vizsgára kellett készülni, akkor előtte megbeszéltük, hogy mikor maradok otthon, vagy ha éppen úgy volt órám, akkor hamarabb is el tudtam menni az irodából.

6. És mond csak, ha nem dolgozol éppen, akkor mit csinálsz? Hobbid van-e esetleg?

Így, hogy irodai munkát végzek sportosabb hobbit kerestem és a kerékpározásra és a futásra esett a választásom. Hétköznap futni járok, hétvégente pedig kerékpározni. Ha minden összejön, akkor nyáron egy bikepackinges túrát is letekerünk Szlovéniában.
Persze ezeken kívül szeretek sorozatokat nézni vagy sörözni a barátokkal.

7. Munka alatt kaptál-e olyan pluszt, ami előnyödre vált, vagy ismertél-e meg új embereket, barátokat?

Nemcsak új kollégákat ismertem meg, hanem új barátokat is.

8. Mik a terveid a jövőre nézve?

Ami biztos, hogy az egyetem befejeztével folytatom a munkát a jelenlegi helyemen, utána majd kiderül, hogy hogyan tovább.

9. Na és milyen velünk dolgozni? Elégedett voltál a munkánkkal?

Egyszerű és rugalmas. Ha bármi miatt be kellett mennem hozzátok, akkor szóltatok előtte és megbeszéltük, ha volt kérdésem akkor pedig meg tudtuk azt beszélni személyesen vagy telefonon is.
Teljes elégedett voltam a munkátokkal. Titeket javasolnálak, ha bárki kérdezné, hogy melyik diákszövetkezetnél dolgozzon.

 


További híreink
Mit jelent a self-made és kik azok?
április 05.
4 perces olvasmány

Érdekel a celebek, hírességek világa, érdekesnek találod a self-made embereket! Ez a cikk neked íródott!
Könyvajánló a vizsgaidőszak végére
január 23.
4 perces olvasmány

Vége a vizsgaidőszaknak és tételek helyett inkább elolvasnál egy regényt? Ha nevetésre, izgalomra, romantikára vagy egy kis szemléletváltásra vágysz és imádsz olvasni, akkor ez a cikk neked szól.
A hónap Depósa Szegeden: Boldocki Marcell!
október 25.
2 perces olvasmány

A hónap Depósa Szegeden: Boldocki Marcell!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!