2022 utolsó hónapjának Depósa Jagicza Bence!

Mondj pár szót magadról, mit tanulsz, milyen munkát végzel nálunk? Szereted a munkádat?

24 éves vagyok, jelenleg Programtervező informatikus alapképzésen vagyok az SZTE-n. Kifejezetten szeretem az informatikát/technológiát, bár ez a szakválasztásból is jól látszik. Emellett szeretem a küzdősportokat és a zenét, ezek szerves részét képezik a mindennapjaimnak is.
Az E2 Hungary-nál vagyok jelenleg a Telesales osztályon támogató diák. Nagyon szeretem, van benne kihívás, egy (általam) teljesen ismeretlen területre nyújt betekintést. Nem mellesleg remek a társaság is, már csak miattuk is nagyon szeretek bejárni. 

Mit csinálsz a szabadidődben, az iskola és a munka mellett?

A tanulás jelenleg nem terhel a passzív félév miatt, így jóval több szabadidőm van, amit szeretek sportolással/edzéssel kitölteni, barátaimmal társasozni vagy kirándulni, illetve ha egyedül vagyok, akkor főleg olvasással és a friss technológiai vívmányok felfedezésével szoktam tölteni ezt az időt. 

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal?

Passzív féléven vagyok jelenleg, így teljes munkaidőben tudok foglalkozni a munkával.

Hogy érzed, a munka fejlesztett valamit a jellemeden? Mit tanultál, amiről úgy gondolod, hogy fontos lehet a jövőben?

Határozottan sokat tanultam, mind az energetikáról, mind pedig egy nagyobb cég működéséről. A sok kommunikáció a többiekkel nagyon sokat lendített a szociális készségeimen, illetve sokkal gördülékenyebben megy a csapatmunka is már, mint ezelőtt.
Szakmai szempontból pedig szerintem hasznos, alapvető fogalmakkal lettem tisztában, amivel az ember találkozik viszonylag gyakran a mindennapokban, meg persze jó érzés gyakorlatba is áthelyezni a már megszerzett informatikai tudásom is. 

Kiknek ajánlanád ezt a munkalehetőséget? Hogyan érzed, milyen tulajdonságoknak kell érvényesülnie, hogy valaki élvezzen egy ilyen pozíciót?

Szinte bárkinek, aki tanulni szeretne akár egy nagyobb cégről vagy egy kellemes munkakörnyezetben és jó csapatban szeretne dolgozni. Nagyon rugalmasak mindenben a cégnél, illetve segítőkészek, itt még értékelik is, ha az ember kérdez.
Aki nyitott az új dolgokra és szeretne egy ilyen területre betekintést nyerni, annak bátran tudom ajánlani, a remek csapat és a cég odaadó hozzáállása mindent felül tud múlni. 

Mi a véleményed a Meló-Depóról?

Maximálisan elégedett vagyok vele, ez az első szövetkezet, ahol dolgozom, de váltás eszembe sem jutott. 




További híreink
2x7 tipp az olcsó(bb) nyaralásért
július 02.
6 perces olvasmány

Attól függően, hogy a családoddal, a pároddal vagy a barátaiddal mész nyaralni, különféle mértékben tudsz hatni a nyaralással kapcsolatos kiadásokra.
Hónap dolgozója Budapesten
október 26.
1 perces olvasmány

Sohár Gergely Sándor rendkívül megbízható diákunk, ezért is érdemelte ki az Október Hüónap dolgozója kitüntetést. Olvassátok a vele készült interjút:
Rovarriasztás természetesen
június 17.
5 perces olvasmány

Nyáron mindenki szívesebben tölti szabadidejét a természetben túrázással, sportokkal, viszont a szúnyogok, böglyök, kullancsok igencsak megkeseríthetik az életünket.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!