2022 utolsó hónapjának Depósa Jagicza Bence!

Mondj pár szót magadról, mit tanulsz, milyen munkát végzel nálunk? Szereted a munkádat?

24 éves vagyok, jelenleg Programtervező informatikus alapképzésen vagyok az SZTE-n. Kifejezetten szeretem az informatikát/technológiát, bár ez a szakválasztásból is jól látszik. Emellett szeretem a küzdősportokat és a zenét, ezek szerves részét képezik a mindennapjaimnak is.
Az E2 Hungary-nál vagyok jelenleg a Telesales osztályon támogató diák. Nagyon szeretem, van benne kihívás, egy (általam) teljesen ismeretlen területre nyújt betekintést. Nem mellesleg remek a társaság is, már csak miattuk is nagyon szeretek bejárni. 

Mit csinálsz a szabadidődben, az iskola és a munka mellett?

A tanulás jelenleg nem terhel a passzív félév miatt, így jóval több szabadidőm van, amit szeretek sportolással/edzéssel kitölteni, barátaimmal társasozni vagy kirándulni, illetve ha egyedül vagyok, akkor főleg olvasással és a friss technológiai vívmányok felfedezésével szoktam tölteni ezt az időt. 

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal?

Passzív féléven vagyok jelenleg, így teljes munkaidőben tudok foglalkozni a munkával.

Hogy érzed, a munka fejlesztett valamit a jellemeden? Mit tanultál, amiről úgy gondolod, hogy fontos lehet a jövőben?

Határozottan sokat tanultam, mind az energetikáról, mind pedig egy nagyobb cég működéséről. A sok kommunikáció a többiekkel nagyon sokat lendített a szociális készségeimen, illetve sokkal gördülékenyebben megy a csapatmunka is már, mint ezelőtt.
Szakmai szempontból pedig szerintem hasznos, alapvető fogalmakkal lettem tisztában, amivel az ember találkozik viszonylag gyakran a mindennapokban, meg persze jó érzés gyakorlatba is áthelyezni a már megszerzett informatikai tudásom is. 

Kiknek ajánlanád ezt a munkalehetőséget? Hogyan érzed, milyen tulajdonságoknak kell érvényesülnie, hogy valaki élvezzen egy ilyen pozíciót?

Szinte bárkinek, aki tanulni szeretne akár egy nagyobb cégről vagy egy kellemes munkakörnyezetben és jó csapatban szeretne dolgozni. Nagyon rugalmasak mindenben a cégnél, illetve segítőkészek, itt még értékelik is, ha az ember kérdez.
Aki nyitott az új dolgokra és szeretne egy ilyen területre betekintést nyerni, annak bátran tudom ajánlani, a remek csapat és a cég odaadó hozzáállása mindent felül tud múlni. 

Mi a véleményed a Meló-Depóról?

Maximálisan elégedett vagyok vele, ez az első szövetkezet, ahol dolgozom, de váltás eszembe sem jutott. 
További híreink
Mit próbálj ki a nyáron?
július 31.
4 perces olvasmány

Ha nem tudod mivel töltsd ki a nyaralások közötti napokat, vagy épp a nyaralást szeretnéd feldobni, akkor ajánlunk neked néhány vicces, szórakoztató programot, amivel a hétköznapjaidat felpörgetheted.
Nyári tippek, avagy hogyan élhetjük túl a kánikulát
június 27.
4 perces olvasmány

Ismerős a szitu, amikor épphogy csak kiléptél a hűtött lakásból és máris a bokádig leizzadtál vagy hőgutát kaptál 5 perc séta után?
Tippek beadandóíráshoz
május 06.
4 perces olvasmány

Reméljük, ezzel a néhány gondolattal segítettünk, hogy az idei ZH és beadandó időszak gördülékenyebb legyen…
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!