A Hónap Depósa januárban nem más, mint Nagy Péter!


Mondj pár szót egy kicsit magadról, mit tanulsz, milyen munkát végzel nálunk?

Programtervező informatikus szakos hallgató vagyok a Szegedi Tudományegyetemen. Jelenleg a Scoliánál dolgozok, és az általuk gyártott darts pontszámító rendszer összeszerelése és csomagolása a feladatom.

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal?

Szerintem eléggé nehezen lehet összehangolni a kettőt, de persze meg lehet oldani. Szerencsére itt nem okozott ez problémát, mert nagyon rugalmasan állnak hozzá.

Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Amikor kaptam a hívást, akkor először kicsit sejtelmesnek tűnt a beszélgetés, egy pillanatra azt hittem, hogy elküldenek, de szerencsére nem erről volt szó. Nagyon örültem neki, hogy hónap dolgozói címet kaptam, korábban még nem ismerték el ilyen módon a munkámat sehol se.

Milyen területen szeretnél elhelyezkedni, ha már nem leszel diák? Miben segítették már elő ezt ezek a tapasztalatok, amiket az iskola melletti munkáid során végeztél?

Az egyetem után szoftverfejlesztéssel szeretnék foglalkozni. Sok különböző területen volt szerencsém dolgozni, és úgy gondolom, hogy rengeteg tapasztalatot sikerült szereznem. Számomra a legfontosabb, hogy megtanultam csapatban dolgozni, ez nagyon hasznos lesz a későbbiekben.

Mi a véleményed a Meló-Depóról és rólunk?

Szerintem a legjobb iskolaszövetkezet, aminek eddig a tagja voltam. Teljesen elégedett vagyok vele és másoknak is szívesen ajánlanám. 


További híreink
HO-HO-HO-Honnan ered a télapó?
december 21.
5 perces olvasmány

A Mikulást mindenki ismeri, de ki tudja, hogy a legenda honnan ered? Fényt derítünk a történetekre!
Gondozásmentes dzsungel a lakásban – íme a világ legigénytelenebb növényei!
augusztus 04.
3 perces olvasmány

Ha te sem vagy a kertészek gyöngye, mégis vágysz némi zöld színre a lakásban, akkor most hoztunk neked néhány olyan növényt, ami meghálálják azt is, ha csak kevés időt tudsz rájuk fordítani.
Hogyan keress nyári diákmunkát? Ne bízd a véletlenre!
április 23.
3 perces olvasmány

Nyakunkon a nyári szünet! Ahhoz, hogy a maximumot hozd ki a nyárból, kell egy stratégia, melyhez adunk néhány támpontot!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!