A Hónap Depósa januárban nem más, mint Nagy Péter!


Mondj pár szót egy kicsit magadról, mit tanulsz, milyen munkát végzel nálunk?

Programtervező informatikus szakos hallgató vagyok a Szegedi Tudományegyetemen. Jelenleg a Scoliánál dolgozok, és az általuk gyártott darts pontszámító rendszer összeszerelése és csomagolása a feladatom.

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal?

Szerintem eléggé nehezen lehet összehangolni a kettőt, de persze meg lehet oldani. Szerencsére itt nem okozott ez problémát, mert nagyon rugalmasan állnak hozzá.

Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Amikor kaptam a hívást, akkor először kicsit sejtelmesnek tűnt a beszélgetés, egy pillanatra azt hittem, hogy elküldenek, de szerencsére nem erről volt szó. Nagyon örültem neki, hogy hónap dolgozói címet kaptam, korábban még nem ismerték el ilyen módon a munkámat sehol se.

Milyen területen szeretnél elhelyezkedni, ha már nem leszel diák? Miben segítették már elő ezt ezek a tapasztalatok, amiket az iskola melletti munkáid során végeztél?

Az egyetem után szoftverfejlesztéssel szeretnék foglalkozni. Sok különböző területen volt szerencsém dolgozni, és úgy gondolom, hogy rengeteg tapasztalatot sikerült szereznem. Számomra a legfontosabb, hogy megtanultam csapatban dolgozni, ez nagyon hasznos lesz a későbbiekben.

Mi a véleményed a Meló-Depóról és rólunk?

Szerintem a legjobb iskolaszövetkezet, aminek eddig a tagja voltam. Teljesen elégedett vagyok vele és másoknak is szívesen ajánlanám. 


További híreink
Forró italok hidegebb napokra - avagy mivel melegítsük fel a lelkünket?
december 06.
5 perces olvasmány

Hogy milyen italokkal tudod tested és lelked is kényeztetni? Mutatjuk!
Síelni mész? Ezekre figyelj!
február 19.
5 perces olvasmány

A síelés egy különleges sport, de ha nem figyelsz ora mindenre, akkor könnyedén rosszra fordulhat! Mutatjuk mire lesz szükséged.
Filmajánló borús, őszi napokra
október 07.
3 perces olvasmány

Összegyűjtöttük a legizgalmasabb őszi premiereket, hogy megkönnyítsük a választást.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!