„… Mit mondok majd először is Kedvest, szépet neki?”


Szól Petőfi Sándor Füstbement terve. Anyák napja közeledtével nem is tudjuk, hogyan hálálhatnánk meg azt a végtelen mennyiségű szeretetet, odaadást és gondoskodást, amit jó anyánktól kaptunk.


Millió Do It Yourself ötlettel van tele az internet, kézzel készített virágok és cukiságok beláthatatlan sora. Amit szívvel alkot az ember, attól értékesebb ajándék nincs.  Ám mai rohanó világban én mégis azt mondom, hogy a rengeteg polcon porosodó sok tárgy nem ér fel egyetlen együtt töltött perccel sem. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány anyák napi programot május első vasárnapjához közeledve. Fogadjátok szeretettel:

A csokoládé szerelmeseinek ajánlom figyelmébe május 6-án szombaton Budapesten az Anyák napi vacsoraestet a Csokoládé Múzeumban. Csokoládékóstolás, csoki szökőkút, csoki, csoki és még több csoki némi házi pálinkakóstolással.

A nosztalgia megszállottjai tehetnek egy kört a májustól hétvégente üzemelő BKK nosztalgia járatok egyikén: villamos a Duna két partján, busz vagy akár nosztalgia hajón is lehet utazni, várost nézni. Kiváló alkalom egy jó kis anya-gyermeke beszélgetésre. J

Aki kötetlenebb családi programra vágyik, annak Gödöllőt javaslom május 7-én délután, ahol lesz gyermekkoncert és a Magyar Népmesékből vetítenek animációs filmeket.

A koncertek kedvelőinek ajánlom Bereczki Zoltán anyák napi koncertjét, mely május 9-én lesz Debrecenben, a Lovardában. Vagy az Anyák napi Operett gálát, mely az ország több pontján is megtekinthető lesz, többek között Veszprém, Siófok és Szombathelyen.

Sok étterem készül kifejezetten anyák napi menüvel, vagy ha ügyesek vagytok, főzhettek Ti is, hogy ezen a nemes napon édesanyánknak ne kelljen főzni.

Ha netalántán már nincs jegy a koncertre, vagy egyik alternatíva sem jön be, vidd el moziba vagy színházba. A lényeg, hogy kikapcsolódjatok. ;) J


További híreink
Minden, amit a nyelvvizsgáról tudni kell
április 19.
4 perces olvasmány

Egy kis változtatás itt, átalakítás ott, és már nem is lehet követni, hogy hol és hogyan kell nyelvvizsga. Cikkünkből kiderül!
DIY: ajándékötletek karácsonyra
november 29.
6 perces olvasmány

Szerintünk már mindenki karácsonyi lázban ég, és azon gondolkozik, kit mivel lephetne meg idén.
Ha tavasz, akkor piknikezés!
április 26.
5 perces olvasmány

Beköszöntött a jó idő, kinek ne lenne kedve egy kis piknikhez egy tanulással vagy munkával töltött nap után a barátokkal?
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!