Ezeket a társasjátékokat vidd magaddal a partira:

Imádod a társasjátékokat, de a meglévőket már unod, és szívesen vinnél valami újat a baráti/családi összejövetelre? Összeszedtük erre az esetre pár kedvenc társasjátékunkat, amelyeket kisebb és nagyobb társasággal is játszhatjátok. Kezdődhet a móka! Jó szórakozást!

Imagine

Nagyobb társaságban vicces szituációkat szülhet ez a társasjáték, de akár ketten is játszhatjátok. A játék lényege, hogy az átlátszó kártyákon lévő különböző szimbólumokkal, azok mozgatásával, egymásra helyezésével próbáljátok megértetni a többiekkel az éppen aktuális feladványt. Több mint 1000 szót/mondatot tartalmaz a csomag, különféle kategóriákban (pl.: tipikusan magyar-panaszokodni) de akár ti is kitalálhattok újakat, hogy még csapatra szabottabb, viccesebb, izgalmasabb legyen a játék.                

Fedőnevek

Ez az asszociációs társasjáték, ami elvezet, a kémek világába bármikor feldobhat egy partit. Két csapatot kell alakítani és kiválasztani, hogy kik lesznek kémfőnök, akik látják a megoldást és az alapján irányítják a csapatukat a helyes válaszok felé, hogy a 25 szókártya közül a megfelelőre tegyék a voksukat. A játék maga egyszerű, de komoly gondolkozást igénylő, főleg a kémfőnök számára.

Dixit

Ezt a játékot akár 12-en játszhatjátok, minél többen vagytok annál izgalmasabb, nehezebb. A társasjátékban szereplő kártyák mindegyike egyedi, gyönyörű illusztrációval van ellátva, neked a feladatod, hogy a mesélő által (minden körben más) mondott szóra, kifejezésre, letedd a te kártyáid közül a szerinted megfelelőt. A lényeg, hogy kitaláld, hogy vajon melyik a mesélőé, használd a képzeleterőd, szabadjára engedd a fantáziád.

Scrabble

Ha nyugodtabb, csendesebb estére vágytok akkor a Scrabble tökéletes választás. 2-4 ember játszhatja, de tudom ajánlani olyan estékre is, ha több párral összeültök és a párok 1 csapatot alkotnak, hiszen több szem többet lát.
A játék lényege, hogy a kihúzott betűkből értelmes szavakat alkossatok a táblán, a már kirakott szavakhoz kapcsolva. Mindegyik betűnek van egy értéke, a cél, hogy minél több pontot érő szavakat alkossatok, a játék nyertese a legtöbb pontot bezsebelő ember/páros.

 Csaló molyok 

Ha a csalás a véredben van, akkor ebben a játékban érvényesülhetsz. A cél, hogy minél hamarabb elfogyjanak a kezedben tartott lapok, de azt, hogy azok hogyan tűnnek el már részlet kérdése. Arra kell figyelned csak, hogy senki ne vegye észre azt, hogy éppen miben mesterkedsz és 1 körben csak 1 lapod tűnhet el rejtélyes módon. 


Babett, projektvezető asszisztens


További híreink
Mire jó a gap year?
szeptember 26.
5 perces olvasmány

A gap year az Egyesült Államokból terjedt el, de napjainkban már Európában is egyre nagyon ismertségre tesz számot az ötlet a fiatalok körében. Lássuk, hogy mi is ez pontosan!
Húsvét a koronavírus idején. Hogyan?
április 09.
3 perces olvasmány

Mi lesz így a locsolkodással, családi ebédekkel, rokonlátogatással?
Demotiváltnak, kedvetlennek érzed magad? Segítünk!
október 10.
3 perces olvasmány

Kedvtelenség, fókuszvesztés és cél nélküli tengődés!? Segítünk a leküzdésükben!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!