Legyél nálunk irodavezető asszisztens! (3496/4.)
Irodánkba keressük új diák munkatársunkat, a Meló-Depó csapatába! Fiatalos, pörgős, életvidám, befogadó csapat vagyunk. Szeretünk közösen reggelizni, kávézni, ebédelni az irodában. Izgatottan várjuk csapatépítőinket és természetesen jó hangulatban telik nálunk a munkavégzés. El tudnád képzelni magad egy ilyen munkahelyen? Vidám, kedves, megbízható, tanulékony, kommunikatív, precíz és kreatív munkatársat szeretnénk csapatunkba, aki támogatja a munkánkat, ötleteivel segíti és hozzájárul cégünk folyamatos fejlődéséhez. Akkor jelentkezz! A szakmai gyakorlatodat is le tudjuk igazolni, ha szükséges! :)
BR. ÓRABÉR
1600-1800 Ft
HELYSZÍN
Budapest, VIII. kerület
Elvárások Itt a helyed, ha: - szereted, ha zajlik körülötted az élet ;) - jól kommunikálsz; - angolul is jól kommunikálsz, szóban és írásban is; - szereted a változatos feladatokat; - aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszonyod van még legalább 1-1,5 évig (passzív is lehetsz, ha még nem múltál el 25 éves); - hosszútávú munkalehetőséget keresel; - előny, ha szeretsz társasjátékozni vagy palacsintát sütni. :)
Előnyök nincs
Munkaidő Ráérésedet napi 6-8 órában várjuk hétköznapokon, 09:00-17:00 közötti intervallumban. Heti 20 óra ráérés szükséges.
Feladatok - az irodába érkezők fogadása, eligazítása;
- bejövő hívások fogadása, érdeklődők tájékoztatása;
- diákmunkával kapcsolatos széleskörű adminisztráció;
- adatbázisok karbantartása, adatrögzítés;
- új partnercégek felkutatása és tárgyalási időpontok szervezése;
- a csapat (az irodavezető és a projektvezetők) munkájának segítése.
Munka típusa Recepció/Ügyfélszolgálat, Adminisztratív/Irodai, Gyakornoki/Szakmai