Vár a vendéglátás!
Szívesen dolgoznál most valamelyik teraszon? Érdekelne a konyhai kisegítés, pultozás, felszolgálás, rendelésfelvétel vagy bármi, ami egy vendéglátóhelyen történik? Regisztrációs munkalehetőségünkkel nem csak egy helyre, de az összes ilyen partnerünkhöz leadod a jelentkezésedet, így amint van szabad műszak, tudunk keresni a részletekkel.
BR. ÓRABÉR
1534 Ft
HELYSZÍN
Szeged
Elvárások 18 év feletti életkor, nappali tagozatos, aktív vagy passzív tanulói/hallgatói jogviszony (ha passzívos vagy, fontos plusz kitétel, hogy nem múlhattál el még 25 éves). Talpraesett, pörgős személyiség, kedves, nyitott hozzáállás és legalább heti 1-2 teljes nap, amikor szívesen dolgoznál.
Előnyök Hasonló munkakörben szerzett vendéglátós, konyhai kisegítő tapasztalat, heti 2-nél több munkanap vállalása. Illetve ha valaha kezetél már kasszát vagy láttál pincérprogramot még királyabb, de a hangsúly a rugalmasságon és a megbízhatóságon van.
Munkaidő Előre egyeztetünk róla, ahogy a vendéglátóhelyek nyitvatartása és a ráérésed alakul.
Feladatok Több különböző partnercégünk számára keresünk diákokat alkalmi munkára és hosszú távra is. Ha szívesen kipróbálnád magad egy ilyen munkahelyen és akár már jövő héten kezdenél, ne maradj le, katt a jelentkezésre!
A részletekkel kapcsolatban hívni fogunk, amint vannak szabad műszakok!
Munka típusa Vendéglátás