2018 legjobb filmjei

Az előző cikkünkben 2018 legjobb könyveinek listáját láthattátok. Természetesen a filmek sem maradhatnak ki a sorból. Íme az 5 legjobb, 2018-ban megjelent film szerintünk:

 

5. Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Eredeti cím: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (trailer)

IMDb: 6,8A Harry Potter varázsvilágában játszódó előzménytörténet második része. A hangulat megmaradt, a zenék továbbra is mesteriek, és Göthe továbbra is furcsa. Furcsának lenni a varázsvilágban sem egyszerű, főleg nem akkor, ha a leggonoszabb sötét mágus megszökik a rabságból, és az egykori kedvenc tanárod utánaküld.


4. Aquaman

Eredeti cím: Aquaman (trailer)

IMDb: 7,5A DC Univerzum legújabb filmje. A film kicsit szembe megy az eredeti képregényekből megismert hófehér bőrű, szőke hajú Aquamannel. Mindazonáltal úgy gondoljuk, hogy Jason Momoa tökéletes választás volt erre a szerepre.

 

A történetről röviden: Arthur Atlantis trónjának törvényes örököse. Édesapja egyszerű ember, az édesanyja viszont a víz alatti világ királynője volt. Mikor megtudja, hogy féltestvére háborút akar indítani a szárazföldi emberek ellen, úgy dönt, hogy felveszi a kesztyűt és megküzd a trónért.

 

3. Kszi, Simon

Eredeti cím: Love, Simon (trailer)

IMDb: 7,7A film Becky Albertalli: Simon és a Homo sapiens-lobbi című könyvének az adaptációja. A történet főszereplője Simon, akinek van egy hatalmas titka: meleg, és ezt senki sem tudja. Egy nagyon aranyos sztori arról, hogy egy tinédzser hogyan keresi önmagát, egy előítéletekkel teli világban. Egy film a szerelemről, a barátságról és az oreoról.

 

2. Ready Player One

Eredeti cím: Ready Player One (trailer)

IMDb: 7,5Egy világ, ahol bárki lehetsz. Egy világ, ahol bármi lehetsz. Egy virtuális világ, ami átveszi az irányítást az életed felett. Az "offline" világban az emberek csak enni és aludni járnak. Minden más szabadidejüket egy virtuális valóságban töltik, ahol a cél a kulcsok megszerzése. Szeretnéd, ha a világ legnagyobb vállalata a tiéd lenne? Mit tennél meg érte?

Egy szépen kidolgozott - nem is annyira valószínűtlen - utópia, ami megpróbálja felnyitni az emberek szemét.

 

1. Bosszúállók: Végtelen háború

Eredeti cím: Avengers: Infinity War (trailer)

IMDb: 8,5Az első helyen nem is állhat más film. A Marvel-rajongók régóta várt filmje ez, tele tragédiával és veszteséggel. A film alapját szolgáló végtelen kövek történetét már évek óta készíti elő a Marvel-csapat. A hat színes drágakő, melyeket a világegyetem létrehozását megelőző szingularitásokból készítettek el. Aki az összes kő birtokába kerül, bármit megtehet. Még minden élőlénynek a felét is eltüntetheti…


Képek forrása: imdb.com; pixabay.com

További híreink
Február hónap dolgozója Budapesten: Papp Zsófia
április 03.
1 perces olvasmány

A februári hónap dolgozója Budapesten Papp Zsófia lett, aki HR területen végzett munkájával érdemelte ki ezt a címet.
Könyvajánló pályakezdőknek
július 31.
4 perces olvasmány

Fontos, hogy felkészüljetek arra, hogy beléptek a munka világába.
Anyám!!!!
október 26.
2 perces olvasmány

Anyám! Az ősz következő terítékre kerülő filmje nálam az Anyám! című pszichothriller volt.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!