DIY: húsvéti dekorációk

Most, hogy már nyakunkon a Húsvét, Ti is szívesen varázsolnátok a lakásotokból egy tavaszi csodabirodalmat? Mi segítünk! Összegyűjtöttünk nektek pár könnyen elkészíthető dekorációt, amelyekkel feldobhatjátok otthonotokat az ünnepekre.

 

1. Egyszerű tojásfa

Ehhez a kreálmányhoz csak ki kell fújnotok néhány tojást, esetleg be is festhetitek őket. A többi része pedig adott: menjetek le a kertbe vagy parkba, vágjatok le pár barka ágat, vagy faágat, állítsátok azokat egy vázába, és aggassátok rá a tojásokat és voila!2. Modern tojásfa

Hasonló koncepció, mint az előbb, de itt már a színek is nagyobb szerepet kapnak. Fessetek be 3 befőttes üveget és néhány tojást különböző színekre. A tojásokat szúrjátok hurkapálcikára, és állítsátok be az üvegekbe. Rakjatok mellé ágakat, virágokat, amivel színesíthetitek a kompozíciót.3. Borospohárral minden szebb!

Mi sem egyszerűbb, mint egy ilyen dekoráció elkészítése! Kézműves boltban lehet kapni színezett szalmaszálakat, ahogyan már előre elkészített (főleg műanyag) tojásokat is, de természetesen, otthon is könnyen elkészíthetitek mindkettőt.

 

Ezeket tegyétek egy lefordított pohár alá, a tetejére pedig tegyetek egy teamécsest, amit szintén megvehettek szinte bármilyen üzletben, és már kész is. Csodás nem?4. Tojáskoszorú

A következő dekorációnak az elkészítése már egy kicsit időigényesebb, de gyönyörűen fog mutatni az ajtón vagy a falon. Színezzétek be a már kifújt tojásokat, és szalmaszálakkal együtt ragasszátok rá őket ragasztópisztoly segítségével egy ágakból készült kör formájú ajtódíszre. Készíthettek egységes, pasztell színekből álló koszorút, de egy sokszínű, vidám verzió is mutatós éke lehet a lakás bármely pontjának!5. Virágokkal igazán tavaszi az összkép:

Ha tavasz, akkor tulipán! Habár az asztalon önmagában is hihetetlenül jól mutat mint dísz, miért nem dobhatnánk fel egy kicsit még jobban?

Egy nagyobb vázába tegyünk egy keskeny poharat, majd a kettő közötti részt töltsük fel különbözőre festett, színes tojásokkal, ezután pedig a középen lévő pohárkába állítsunk tulipánokat, vagy bármilyen más tetszőleges virágot. Garantáltan fel fogja dobni az előszobát vagy a nappalit.Reméljük sikerült segítenünk nektek megtalálni a tökéletes húsvéti dekorációt, mi biztosan elkészítünk párat ezekből, hogy ne csak akkor érezzük át a tavasz jelenlétét, amikor kinézünk az ablakon.

Forrás: pinterest.com, pixabay.com

További híreink
Skillek, melyek elengedhetetlenek a modern világban
június 07.
6 perces olvasmány

Már nem egy cégnél kezdjük és zárjuk pályafutásunkat, a munkaerőpiacon pedig hatalmas a verseny minden egyes állásért.
November hónap Depósa nem más, mint Berta Petra!
december 20.
3 perces olvasmány

November hónap Depósa nem más, mint Berta Petra, aki már több, mint egy éve dolgozik velünk éttermi kisegítőként!
December Hónap Depósa Szegeden: Balog Endre
január 19.
2 perces olvasmány

2020. december Hónap dolgozójának Szegeden Balog Endrét választottuk.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!