Filmajánló- Nyomd, Baby, nyomd

Általában nem szoktam akció-vígjátékot nézni moziban, de ez a film felkeltette az érdeklődésem a bemutatója alapján, így aztán úgy döntöttem irány a mozi. A szinte szokásosan béna magyar cím – az eredeti a Baby driver - ne tévesszen meg senkit, a film igazán szórakoztató. A rendező Edgar Wright, aki a Haláli hullák hajnala, a Grindhouse és a Scott Pilgrim a világ ellen című filmeket is jegyzi.  A szereposztás igazán kiváló. A film egy sofőr köré épül, akit Ansel Elgort látszik. Őt a Csillagainkban a hiba és a Beavatott filmekből ismerhetjük. A főszerepre tökéletes választás volt. Szinte kisfiús, ártatlan bája és a laza bűnöző rosszfiú keveréke igazán pezsdítően hat a filmre. Az Oscar-díjas Jamie Foxx egy vérbeli rosszfiút játszik, és a szintén Oscar-díjas Kevin Spacey keze sem patyolat tiszta.

Természetesen szerelmi szál is keveredik a történetbe, kicsit klisésen ugyan, de mégis könnyed marad a történet. Fiúknak és lányoknak is izgalmas lehet a film, lévén, hogy sok benne a szép és gyors autó, az akciójelenetek, valamint a romantikus szál sem marad el. Ami igazán felteszi a pontot az i-re ennél a filmnél, az a zene. Folyamatosan szól – hogy miért, az titok, míg meg nem nézed -, különféle stílusok, ritmusok és ettől lesz igazán pörgős a történet. Régen láttam olyan filmet, ahol a zene ennyire magával ragadó, és pontosan illik a jelenetekhez. Ha egy könnyed, de pörgős akció-vígjátékra fáj a fogad, azt ajánlom, ezt a filmet semmiképp ne hagyd ki.


További híreink
ADÓBEVALLÁS 2023 / PERSONAL INCOME TAX RETURN INFORMATION
január 30.
4 perces olvasmány

ADÓBEVALLÁS 2023 / PERSONAL INCOME TAX RETURN INFORMATION!
Benti hobbik a mindennapokra!
február 08.
6 perces olvasmány

Kint a hideg, a lakásban kellemes meleg, de mivel üssük el hasznosan a bent töltött időt?
Hogyan hangolódj vissza a sulira?
szeptember 07.
2 perces olvasmány

A mozgalmas nyár után mindenkinek nehéz újra visszazökkenni a megszokott kerékvágásba. Éppen ezért néhány jó tippel kedveskedünk, hogy az átállás könnyebben menjen. ;)
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!