Bosszúállók – Végjáték (Avengers - Endgame): SPOILERMENTES! filmajánló

A film, amit már évek óta vártunk. A film, ami egy korszak végét jelenti. A film, ami a végtelen kövek utáni hajsza utolsó mozzanata. A film, amit nem szabad kihagyni.Igen, mi már megnéztük és bizony a várakozás nem volt hiábavaló. A három órás film, egyáltalán nem tűnik annyinak. Az események magukba szippantanak és - ha eltekintünk az állandó csámcsogástól és a WC-re kijárkáló emberektől - egy csodálatos moziélményt nyújt.

 

A grafika határozottan lenyűgöző, de ami még efölé kerekedik az az, hogy megfigyelhetjük a hőseink milyen karakterfejlődéseken mentek keresztül az első Vasember film óta. Nehéz ezt spoilerek nélkül kifejteni, tehát ha már láttátok a filmet, akkor gondoljátok végig magatokban, hogy ki honnan indult és hova érkezett az események hatására!Spoilermentesen eljutni a mozikba már az első héten is kész kihívás volt, tehát ha már láttátok a filmet, akkor ne tegyétek tönkre az élményt azoknak, akik még nem látták! Nehogy a végén úgy járjatok, mint az a hongkongi férfi, akit megvertek amiért elspoilerezte a film végét.

 

A film végén, amint megjelennek a feliratok nyugodtan iszkolhattok a mellékhelységbe, mert most sajnos nem lesz egy plusz jelenet sem.


Jó mozizást kívánunk, EZT TÉNYLEG NE HAGYJÁTOK KI!


Képek forrása: imdb.com

További híreink
November hónap dolgozója: Kakuk Nikolett
december 11.
1 perces olvasmány

A november hónap dolgozója Kakuk Nikolett lett, aki főként hétvégenként, illetve alkalmi munkákat végez.
A siker kulcsa sokszor az időbeosztás
január 25.
5 perces olvasmány

Mi a közös a Pomodoro szóban, a youtuberekben és egy naplóban? Mindegyik segíthet tudatosan gazdálkodni az idővel, hogy ne álljon az egész élet halogatások sorozatából!
Hasznos a hasztalan, avagy restség pánik karanténban
április 12.
4 perces olvasmány

Ne legyen bűntudatunk, ha szórakozni szeretnénk, nem vagyunk lusták, ha pihenünk egy kicsit és nem kell, hogy másokhoz mérjük magunkat!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!