Nő BL négyes döntő

Ti is várjátok már a hétvégi négyes döntőt? Ha igen akkor azért, ha nem akkor kedvcsináló gyanánt érdemes elolvasni a mostani előzetesünket!

 

Elsőként nézzük végig résztvevőket:

 

Kristiansand:

 

A bajnokok ligájában kiegyensúlyozottan játszottak, a csoportkört 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel zárták, a főcsoportban pedig a győrieken kívül senki nem tudott győzedelmeskedni felettük. Az egyenes kieséses szakaszt is magabiztosan teljesítették idegenben 5, hazai pályán 7 góllal múlták felül a Buducnost csapatát.

 

A Norvég bajnokság egyértelmű esélyesei ők, hiszen az idei 26 meccsükből 25-öt megnyertek. Ha a statisztikákat nézzük, akkor láthatjuk, hogy átlagosan 28 lőtt és 24 kapott góllal hozzák le mérkőzéseiket.Győr:

 

A magyar kupával a kezükben, a bajnokság biztos győzteseként érkeznek majd a Papp László Sportarénába. Idén nem szenvedtek még vereséget sem idegenben, sem hazai pályán. Szerintünk az egyik legjobb csapattal rendelkeznek, a FinalFour résztvevői között,de nézzük meg az ő gól statisztikájukat is: átlagos meccsenkénti lőtt gólok száma: 34, míg a kapott 24.

 

E két csapat csatájával fog kezdődni a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője, szombaton 15:15-kor. A főcsoportban már találkozott a két együttes, és mindkétszer a győri lányok győzedelmeskedtek, februárban hazai pályán 4, a márciusi norvég meccsen pedig 7 góllal. A fogadóirodák is a magyarokat tartják esélyesebbnek, a Kristiansand győzelmére 9,5-ös odds-ot adtak.Metz:

 

Számukra a szezon lényegi része most kezdődik. A francia kupa döntője a hónap végén, a bajnokság rájátszása pedig a jövő héten zárul le, és az arany éremért a Nice ellen játszanak oda-visszavágós mérkőzést (ez azt jelenti, hogy 5 tétmérkőzést kell játszaniuk a következő 3 hétben). A csoportkörből és a főcsoportból is könnyedén jutottak tovább, a negyeddöntőben pedig nem volt túl nagy falat a Bucarest csapata, akiket összesítésben 6 góllal múltak felül.Rosztov:

 

Az országuk bajnokságában veretlenül állnak, és a döntő sem jelenthet nehézséget a számukra. A bajnokok ligájában ők is könnyedén jutottak el a play off-ig, és a negyeddöntőben is határozott játékkal, összesítésben 14 gólos győzelmet arattak a Ferencváros csapatával szemben.

 

A Metz-Rosztov mérkőzés szombaton 18:00-kor kezdődik Budapesten, a Papp László Sportarénában. Idén már találkozott egymással a két csapat, mind a két mérkőzésen a metzi lányok tudtak győzedelmeskedni, viszont a pihentetés miatt ezen a meccsen bármi megtörténhet.


A fogadóirodák Győr; Metz; Rosztov; Kristiansand sorrendet jósolnak. Az biztos hogy rendkívül kiélezett csatát láthatunk majd mind a négy mérkőzésen, és ahogy az minden négyes döntőn elmondható, bármi megtörténhet.Mérkőzések:

2019.05.11.

15:15 Kristiansand-Győr

18:00 Metz-Rosztov

 

2019.05.12.

15:15 Bronzmérkőzés

18:00 DöntőAkik nem tudnak elmenni a meccsekre, ne búsuljanak, a Sport1 élőben közvetíti az összes mérkőzést.

 

Ha pedig arról is lemaradna valaki, akkor sincs ok aggodalomra, mert vasárnap írunk nektek egy összefoglalót az elődöntőkről.

Képek forrása: 24.hu; playhandball.hu; sport1tv.hu; nemzetisport.hu

További híreink
Kihagyhatatlan karácsonyi filmek
december 18.
3 perces olvasmány

Közeleg az év legmeghittebb ünnepe, a karácsony. A karácsonynak van egy árny oldala is, ami kevésbé idilli, hangulatos, ünnepélyes és lélekemelő. Ez pedig nem más, mint a karácsonyi limonádé filmek.
Filmajánló: Marvel Kapitány
március 18.
2 perces olvasmány

Carol Danversből hogyan lett egy emlékeit vesztett túlélő, majd igazi hős.
Biciklivel? Na, én biztos nem!
október 31.
3 perces olvasmány

Nehogy már összeporold a kerékpárod, ki akarja tél elején koszosan beállítani a sarokba a járgányt?
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!