Dekoráció ötletek nyári bulikhoz

Napsütés, hőség, vízpart, jeges üdítő, hideg sör, fagyi és jégkrém, na meg a színes, lenge bulik – ezek mind a nyár ismérvei. Mutatunk néhány inspiráló ötletet és képet délutáni, esti kerti partikhoz.


Fotózd le, te hogy csinálod és posztold a bejegyzés alá, hadd lássuk, mit alkottál!
Dekoráld a helyszínt!


A kertet feldobhatod néhány könnyen elkészíthető papír vagy textil girlanddal. Mintás papírok, maradék anyagok, szétvágható színes ruhadarabok, olló, madzag, esetleg ragasztó kellhet hozzá, meg egy-két jó barát vagy barátnő, akikkel öröm a készülődés.

 Ha nincs elég ülőhely, megoldhatod másként is. A gumiabroncsokba nem csak virágokat ültethetsz, színesen vagy natúr egy ülőfelületet biztosító lapos, kör alakú falemezzel üde színfoltjai lehetnek a kertednek egész nyáron. Ha tudsz szerezni szalmabálát, akkor rusztikus hangulatúvá teheted a bulit. Csak néhány párna kell rá, és kész a kényelmes kanapé olyan méretben, amilyenben akarod.A lufikat nem csak a gyerekek szeretik, a felnőttek is szívesen eljátszanak velük. Tölts meg egyet homokkal, köss hozzá néhány héliummal felfújtat és figyeld, ahogy színesen lengedeznek a szélben. Egy kis krepp-papírral egyszínű lufikészletből is lehet változatos csokrot csinálni.Az esti hangulatfényhez több kreatív megoldást is találhatsz az interneten, nekünk ez a három tetszett a legjobban. Gyűjts konzervdobozokat, fúrd ki őket kedved szerint akár valamilyen mintázatúra, akár random, és tegyél beléjük mécsest vagy gyertyát. Egyszerűbb megoldás a befőttes üveges, amit csipkével vagy madzaggal is dekorálhatsz. Ha van LED füzéred vagy világító karkötőd, akkor lufiból is csinálhatsz világítást.Vidám, nyári evőeszközök! 

Ha eldobható evőeszközöket akarsz használni, tedd őket egyedivé mintás ragasztószalaggal vagy akrilfestékkel!

Tartsd őket színes, újrahasznosított tartóban!

A pazarlás elkerülése végett is jó, ha mindenki tudja, melyik volt az ő pohara. Szívószálakkal, de a poharakra alkoholos filccel felírt különféle kedves vagy vicces szavakkal is egyedivé teheted őket.

Mutatós frissítők és finomságok

Maga az étel is lehet önmagában dekoráció. A különféle gyümölcsök, főleg, ha ügyesen vannak megkomponálva, csodás látványt tudnak nyújtani a szemnek. Ugyanígy a színes-szagos cukorkák láttán is könnyen összefuthat a nyál a vendégek szájában.

Ne feledd a hűsítő frissítőket! Víz, jégkocka, néhány gyümölcs, esetleg uborka és kész is!

Irány a kert, indulhat a kerti parti! Ha szeretnél pénzt gyűjteni a hozzávalókra, használd ki a nyár hátralevő részét és dolgozz nálunk! Válogass munkáink között!


 

 

Képek forrása: pinterest.com; proaktivdirekt.com; architectureartdesigns.com; goodhousekeeping.com; homedit.com; pixabay.com; shelterness.com; tidbitsandtwine.com

További híreink
Gazdálkodj okosan! - Hogyan érdemes beosztani a fizetésünket?
december 22.
6 perces olvasmány

Gazdálkodj okosan! - Hogyan érdemes beosztani a fizetésünket?
Gyakori hibák munkakeresés során
március 30.
4 perces olvasmány

Vannak helyzetek, amikor sokkal nehezebb segíteni abban, hogy megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbbet. Erről igyekszünk most egy kis betekintést adni.
Július hónap dolgozója Szegeden: Karvák Beatrix
augusztus 07.
2 perces olvasmány

A júliusi hónap dolgozójának Szegeden Karvák Beatrixot választottuk, aki régóta kiváló munkát végez éttermi kisegítőként a Meló-Depó szervezésében.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!