Karácsonyi társasjátékok az egész családnak

Már nem kell sokat várni, és ismételten összegyűlik a család, hogy együtt ünnepelhesse a Karácsonyt. Ez az igazán tökéletes alkalom egy kis játékra, de nem egyszerű a választás, hogy melyik dobozt is emeljük le a polcról, hiszen legtöbbször minden korosztály képviselteti magát az eseményen.

 

Így olyan társasjátékot kell választani, amit mindenki élvezhet az asztal körül a hatalmas lakoma után. Most olyan játékokat fogunk felsorakoztatni, melyek akár ajándéknak is jók, ha az utolsó pillanatra hagytuk a vásárlást, és még most keresünk ötleteket.Korábban már írtunk egy cikket ebben a témában, így abból is nyugodtan lehet szemezgetni, de most kibővítjük a listát, hogy véletlenül se legyen olyan, hogy nincsen miből válogatni.

Robbanó cicák


Ezt a társast leginkább a Fekete Péter tovább gondolt változatához tudnánk hasonlítani, az egyszer biztos, hogy egyik családtag sem fog unatkozni. A játék grafikája önmagában magával ragadó, és vicces mindenki számára.

 

A játék célja elkerülni, hogy felrobbanjunk, és aki utoljára életben marad, az nyer.Gyors és pörgős játék, miközben nem árt egy kicsit taktikázni. Tapasztalataink szerint, mindenki újabb és újabb köröket szeretne játszani, amíg ki nem dől a társaság fele.

Csaló molyok


Nem egy szokványos játékról beszélünk, hiszen, mint a címe is mutatja a cél a csalás. Az nyer, aki minél ügyesebben veri át a többieket egy kör során. Már ebből is lehet érezni, hogy csupa móka övezi az összecsapást, és mindenkinek elő kell vennie a pókerarcát, hogy ne bukjon le.Azért is van egy plusz varázsa ennek a játéknak, mert most olyan oldalát ismerhetjük meg az embereknek, amit eddig még nem láttunk, kiderül ki mennyire rafinált is valójában.

The Mind


Elsőre nem tűnhet egyszerűnek ez a játék, ugyanis az a lényege, hogy ráérezzünk, kinél milyen értékű lap van, és vakon sorba tudjuk őket rendezni. Aki nem gondolatolvasó annak elsőre lehetnek problémái a játékkal.De egy-két kör után mindenki rá tud érezni, és egészen nagy siker élményt tud okozni, amellett, hogy összekovácsolja az embereket.

Cat Lady


Még egy cicás játék? Igen! Ki ne szeretné a kis szőrgombócokat?

 

Ráadásul ez alatt társas alatt megtapasztalhatjuk, hogy milyen is macskás nőnek lenni, és csak azzal foglalkozni, hogy minden egyes kis kedvencünket megfelelő módon etessük, ellássuk minden jóval, mint ahogyan azt illik. 

 

Garantált, hogy minden családtag ki akarja majd próbálni magát ebben a játékban is.

Jó szórakozást és kellemes társasozást kívánunk! Reméljük, senkinek nem lesz hiánya mókában és kacagásban az ünnepek alatt!

Képforrások: canva.com; liliputjatek.hu; providajatek.hu; gemklub.hu; boardgamegeek.com

További híreink
Adóbevallás 2020 / Personal Income Tax Return Information
január 27.
4 perces olvasmány

Ne felejtsd el letölteni az adóigazolásod!
Csobbanjatok!
július 23.
6 perces olvasmány

Végre a jó idő is visszatért hozzánk! Ebben a kánikulában nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy szabadstrandon vagy egy fürdőben élvezni a napsugarakat a családunkkal vagy a barátainkkal.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!