Ezeket a dolgokat nem hagyhatod ki 2021-ben!

A korábbi években nem okozott volna nehézséget egy bakancslista elkészítése, eszünkbe sem jutott, hogy a terveinket megakadályozhatja bármi vagy bárki legyen szó utazásról, vagy akár csak egy új étterem kipróbálásáról.

 

Ez most már egészen távolinak tűnik, furcsának látjuk ahogyan a filmekben maszk nélkül mennek az utcán, egy kávézóban találkoznak, netalántán koncerten vannak nagy tömegben. Ma már nem csak egy bakancslista összerakása okoz nehézséget, hanem a normális dolgok gondolata is.

 

Ezért is döntöttünk úgy, hogy mi összeírunk nektek egyet, egy olyat, ami ebben a zűrősnek mondható világban is kivitelezhető.

Műveltebben szebb az élet

Mit szólnál egy kis online színházhoz? Ha szeretnéd, még ki is öltözhetsz, és tündökölhetsz a saját nappalidban. De a magassarkú cipőd ”otthon ne hagyd!”

 

Itt találsz jegyeket: www.szinhaztv.com

Stream be, agy ki

Ha úgy érzed te inkább mókára és kacagásra vágynál, hogy teljesen megszabadulj a nyomasztó világ gondolatáról, akkor a Dumaszínház is vár téged sok-sok szeretettel online.

 

www.dumaszinhaz.hu

Társasjáték reggeltől estig

Ki ne vágyna egy maratoni társasjáték partira, már ez sem okoz problémát. Ráadásul a www.hu.boardgamearena.com weboldalon a nagy lelkesedésnek köszönhetően az utóbbi egy évben számtalan új játék vált elérhetővé. Ide tartozik például a Concept is, ami magyarul is elérhető és remek grafikával varázsol el.

Lista de balde

Tádám! Máris tudjátok, hogyan van portugálul a bakancslista. Mikor lenne alkalmasabb az idő, mint most, hogy megtanuljunk egy új nyelvet? Ha nem tudod, hogyan kezd el, olvasd el korábbi cikkünket, ahol segítünk ebben: http://www.melo-depo.hu/hirek/174/nyelvtanulas-felnott-fejjel

Az új mindig jobb

Van olyan bútorod vagy ruhád, amit már unsz? Alakítsd át, fesd le, újítsd fel!


Utazás a négy fal között

Vannak helyek, melyek már évek óta szerepelnek a bakancslistádon? Most utazz el útikönyvöken, cikkeken, filmeken keresztül. Készülj fel arra, amikor már ténylegesen elrepülhetsz a világ másik végébe. Tudj meg minél többet az adott desztinációról, legyél felkészült, és ne legyél tipikus turista, aki csak a nevezetességekhez látogat el, ismerd meg a kultúrát, a kevésbé ismert, de ugyanolyan különleges helyeket is.

Geoládára fel!

Nem lehetünk 0-24-ben a négy fal között, mozdulj ki, fedezd fel a környékedet, és keress eldugott ládákat a városban. Ha nem ismered még a goecachingot, itt találhatsz bővebb információkat: https://www.geocaching.com/play

Legyen élmény a festés!

Dobd fel a szobát egy saját készítésű festménnyel. De hogyan, amikor még életedben nem festettél? Ebben segítségedre lehet a Mypaint csapata és ki sem kell mozdulnod a lakásból. https://mypaint.hu/


Rendeld házhoz az összes szükséges kelléket és alkoss!

Étterem helyett konyha

Kísérletezz! Böngéssz a neten új recepteket, próbálj ki valami eddig ismeretlent és nyűgözd le az egész családot az új ízek varázsával!

 

Mint látható, semmi sem lehetetlen, így is rengeteg lehetőségünk van új dolgokat kipróbálni, fejlődni és tanulni. Reméljük megfelelő ihletet adtunk a saját bakancslistátokhoz és ti is annyira várjátok, hogy kipipáljátok a lista összes pontját, mint mi. 

 

Képek forrása: canva.com

További híreink
Budapest legmenőbb reggelizői
május 28.
2 perces olvasmány

Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, és vacsorázz úgy, mint egy koldus!
Budapest hónap dolgozói
szeptember 20.
1 perces olvasmány

Augusztus hónap dolgozója címet két szorgalmas fiatal: Judák Anikó és Bai Szilárd érdemelték ki. Olvassátok a velük készült interjút. ?
Gasztroajándékok otthon, egyszerűen
december 16.
5 perces olvasmány

Ha még semmi ötleted sincs, de szorít az idő, akkor mutatunk párat, ami olcsó, egyszerű és remekül személyre szabható!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!