Tagságérvényesítés 2021/22 II. félév

Újra eljött a tagságérvényesítés ideje, most se maradj le róla!

Azért, hogy a 2021/22-es tanév II. félévében is dolgozhass Meló-Depós diákként, nagyon fontos, hogy ne felejtsd el, hogy érvényesítened kell a tagságodat. Ha ezt nem teszed meg, akkor 2022. március 31-e után sajnos nem tudunk foglalkoztatni, így elesel egy csomó jó munkalehetőségtől, pedig csak néhány perc az egész!

Tehát, ha továbbra is nappali tagozatos, aktív, vagy 25 év alatti passzív jogviszonnyal rendelkező tanuló/hallgató vagy, akkor olvass tovább!

Mivel igazolhatod a jogviszonyodat?

  • Iskolalátogatási igazolással (jogviszony-igazolás)
    - Egyetemistaként az ETR/Neptun, vagy Modulo rendszerből igényelt jogviszony igazolással, amely tartalmazza az alapadataid, az oktatási intézményed nevét, félévi aktív/passzív nappalis státuszod a 2021/22. II. (tavaszi) félévre, végzésed várható dátumát, a kiállító intézmény pecsétjét, aláírását. Az igazolás elektronikusan igényelhető, de részünkre a szkennelt, lepecsételt, aláírt példány felel meg kizárólag!
    - Középiskolásként vagy más jellegű nappali képzéses intézmény tanulójaként a KRÉTA rendszer által kiállított jogviszony igazolás, amely tartalmazza az alapadataid, az oktatási intézményed nevét, nappali tagozatos státuszod a 2021/22. évre, végzésed várható dátumát és a kiállító intézmény pecsétjét, aláírását.
  • Igazolhatod jogviszonyodat ezen felül Meló-Depó formanyomtatvánnyal is (emailben csatolt fájl)
    Amennyiben saját igazolásunkkal igazolod a jogviszonyod, úgy kérjük, hogy a mellékelt nyomtatványt juttasd el az iskolád részére, az iskola által kitöltött, aláírt igazolást pedig továbbítsd részünkre.

  • 2021/22 II. (tavaszi) félévre érvényes matricával ellátott diákigazolvány bemutatásával személyesen, ügyfélszolgálatainkon. 

Hogyan érvényesítheted a tagságod?

E-mailben/postán:

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel továbbra is elfogadjuk e-mailben/postai úton megigényelt és megkapott igazolásokat, illetve a személyesen átvett, majd beszkennelt iskolalátogatási-, és jogviszony-igazolásokat. Az oktatási intézménytől kapott e-mailt lehetőség szerint a melléklettel és az eredeti tartalommal együtt továbbítsd az igazolas@melo-depo.hu részére! Az általad beszkennelt igazolásokat is az igazolas@melo-depo.hu email címre várjuk.

Postai küldés esetén levelezési címünk6722 Szeged, Vitéz utca 22. Amennyiben van rá módod, jogviszony-igazolásod igénylésekor megadhatod irodánk postai címét, így az igazolás közvetlenül hozzánk érkezik meg. 

Személyesen:

Amennyiben nem megoldható, hogy emailben küldd el részünkre a jogviszony-igazolást, akkor a diákigazolványodon lévő 2021/22. II. (tavaszi) félévre érvényes matrica bemutatásával is meghosszabbíthatod a tagságodat, ezt azonban csak akkor tudjuk elfogadni, ha személyesen mutatod be irodáink egyikében.

A jelenlegi helyzet ellenére mi továbbra is igyekszünk Nektek minél több munkalehetőséget kínálni, hiszen tudjuk, sok diákunknak a mindennapokban ugyanúgy, sőt talán még nagyobb szüksége van erre, mint eddig. Partnercégeink és természetesen mi is fokozottan figyelünk a megfelelő higiéniai előírásokra, intézkedésekre, mert számunkra is az egészség a legfontosabb!

Munkáinkról honlapunkon tudsz információt szerezni, valamint egy pár kattintás után jelentkezhetsz is a Neked tetsző ajánlatra: www.melo-depo.hu

Probléma esetén, kérjük, keresd fel irodánkat az alábbi elérhetőségeken: http://melo-depo.hu/irodainkTovábbi híreink
Változik az OKJ rendszer: erre számíthatunk
szeptember 24.
2 perces olvasmány

Majd nem 90 képzéssel kevesebb indul majd 2020-tól az átalakuló OKj rendszerben.
Hogyan gazdálkodjatok a melódepós fizetésetekkel?
szeptember 01.
4 perces olvasmány

Ugye milyen jó érzés, amikor megérkezik a fizetés a számlátokra?
Mit NE írjatok bele az önéletrajzotokba?
május 03.
2 perces olvasmány

Mit NE írjatok bele az önéletrajzotokba? Cikkünkből minden kiderül!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!