Február Hónap Depósa Szegeden: Kemenczés János

Mesélj magadról egy kicsit!

Kemenczés János vagyok, 22 éves. A Szegedi Tudományegyetemre járok sport és rekreációszervezési szakra. Az életem nagy részét a foci töltötte és tölti ki, ezért választottam ezt a szakot a továbbtanulásra.

Jelenleg hol dolgozol?

Egy vastelepen dolgozok, de jobban hangzik, hogy „vasember” vagyok.

Mesélj, hogy néz ki egy munkanapod?

Kora reggel, 5-kor felkelek, felöltözök és megreggelizek és ¾ 6 felé elindulok a munkahelyemre. 6-kor van a kezdés. Minden nap változatos a munka, nem nagyon szokott monoton lenni. Megkönnyítette az ottlétet, hogy az ottani dolgozók befogadtak, jól tudunk együtt dolgozni.

 

Van egy egyórás szünet, ezt két részletben veszem ki: az elsőt 10-kor a másodikat 2-kor, így jól eloszlik, és nem úgy fáradok ki. A munkára visszatérve nem egy dolgot csinálunk, hanem mindig mást, például acélrudakat kell kettévágni, pakolni kell az alumínium dobozokat, flexelni és a táblázni. Az utóbbi a legnehezebb, mert nagyobb vasszerkezeteket kell pakolni, de ezt szeretem a legjobban, mert gyorsan telik az idő és nem unalmas. 

Dolgoztál másik cégnél is?

Igen, egynél ezelőtt. Ott többféle munkát csináltam: voltam kőműves mellett segédkezésen, fát pakoltam és töltöttem fel tintapatront is.

Gyűjtesz valamire?

Gyűjtöttem telefonra, de már megvettem. Most nem gyűjtök, de jó érzés, hogy ha valami megtetszik meg tudom venni, nem kell kérni a szüleimtől pénzt.

Mondd el a véleményedet az iskolaszövetkezetünkről és rólam, mint projektvezetődről.

A Meló-Depó Iskolaszövetkezetről csak jókat tudok mondani és rólad is. A vasemberes munkánál örülök annak, hogy van egy facebook csoport, ahol látom a heti beosztást és hetente tudom leadni a ráérést, ez nagyban megkönnyíti az életemet, nem kell e-maileket olvasnom, vagy visszakeresnem a beosztást és ha van több szabadidőm, mert például végeztem a vizsgáimmal, akkor ez a heti ráérés leadásában tudom jelezni feléd.

 

Nagyon rugalmasan állsz hozzánk, még azt sem bánod, ha írunk neked privátban gondunk bajunkkal, persze szigorúan csak hétköznap. Hétvégén mi sem dolgozunk és te sem, ezt pedig kölcsönösen tiszteletben tartjuk.

Örülünk, köszönjük a véleményedet és még egyszer gratulálunk neked a szegedi, február hónap dolgozója címhez!


További híreink
Férfi kézilabda BL: Szeged, Veszprém szempontjából
február 21.
5 perces olvasmány

Jó szurkolást, jó szórakozást mindenkinek!
#karanténtippek Babettől
április 07.
7 perces olvasmány

Szeretném veletek megosztani, hogy nekem hogyan sikerült átalakítanom a napi rutinomat, hogy a legtöbbet hozhassam ki a jelenlegi helyzetből.
Filmajánló- Nyomd, Baby, nyomd
július 11.
1 perces olvasmány

Filmajánlónk ismét jelentkezik, ezúttal egy érdekes akció-vígjátékkal. Jó szórakozást! ;)
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!