Február Hónap Depósa Szegeden: Kemenczés János

Mesélj magadról egy kicsit!

Kemenczés János vagyok, 22 éves. A Szegedi Tudományegyetemre járok sport és rekreációszervezési szakra. Az életem nagy részét a foci töltötte és tölti ki, ezért választottam ezt a szakot a továbbtanulásra.

Jelenleg hol dolgozol?

Egy vastelepen dolgozok, de jobban hangzik, hogy „vasember” vagyok.

Mesélj, hogy néz ki egy munkanapod?

Kora reggel, 5-kor felkelek, felöltözök és megreggelizek és ¾ 6 felé elindulok a munkahelyemre. 6-kor van a kezdés. Minden nap változatos a munka, nem nagyon szokott monoton lenni. Megkönnyítette az ottlétet, hogy az ottani dolgozók befogadtak, jól tudunk együtt dolgozni.

 

Van egy egyórás szünet, ezt két részletben veszem ki: az elsőt 10-kor a másodikat 2-kor, így jól eloszlik, és nem úgy fáradok ki. A munkára visszatérve nem egy dolgot csinálunk, hanem mindig mást, például acélrudakat kell kettévágni, pakolni kell az alumínium dobozokat, flexelni és a táblázni. Az utóbbi a legnehezebb, mert nagyobb vasszerkezeteket kell pakolni, de ezt szeretem a legjobban, mert gyorsan telik az idő és nem unalmas. 

Dolgoztál másik cégnél is?

Igen, egynél ezelőtt. Ott többféle munkát csináltam: voltam kőműves mellett segédkezésen, fát pakoltam és töltöttem fel tintapatront is.

Gyűjtesz valamire?

Gyűjtöttem telefonra, de már megvettem. Most nem gyűjtök, de jó érzés, hogy ha valami megtetszik meg tudom venni, nem kell kérni a szüleimtől pénzt.

Mondd el a véleményedet az iskolaszövetkezetünkről és rólam, mint projektvezetődről.

A Meló-Depó Iskolaszövetkezetről csak jókat tudok mondani és rólad is. A vasemberes munkánál örülök annak, hogy van egy facebook csoport, ahol látom a heti beosztást és hetente tudom leadni a ráérést, ez nagyban megkönnyíti az életemet, nem kell e-maileket olvasnom, vagy visszakeresnem a beosztást és ha van több szabadidőm, mert például végeztem a vizsgáimmal, akkor ez a heti ráérés leadásában tudom jelezni feléd.

 

Nagyon rugalmasan állsz hozzánk, még azt sem bánod, ha írunk neked privátban gondunk bajunkkal, persze szigorúan csak hétköznap. Hétvégén mi sem dolgozunk és te sem, ezt pedig kölcsönösen tiszteletben tartjuk.

Örülünk, köszönjük a véleményedet és még egyszer gratulálunk neked a szegedi, február hónap dolgozója címhez!


További híreink
Mi fán terem az önkénteskedés?
június 22.
6 perces olvasmány

Az önkénteskedés már kötelező a középiskolai végzettség megszerzéséhez, de nem kell egyetem alatt abbahagynod!
Augusztus hónap dolgozója Bakó Bogi!
szeptember 20.
2 perces olvasmány

Augusztus hónap dolgozója Bakó Bogi, gratulálunk neki!
Március hónap dolgozója: Sípos Klaudia
április 12.
1 perces olvasmány

Klaudia supervisor beosztásban dolgozik, tehát ő segít a diák munkatársak koordinálásában, illetve angol nyelven is kommunikál a munkája során. Az ezzel kapcsolatos tapasztalatairól mesélt nekünk.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!