Halloweeni jelmezötletek a Depótól ;)

A Halloween az ősi kelta boszorkányok, démonok és kísértetek ünnepéből alakult ki, s elsősorban az angolszász kultúrákban ünneplik. Ám évről évre egyre többet öltöznek be kis hazánkban is hátborzongató jelmezekbe és mulatnak Halloween éjszakáján. Aki idén úgy dönt, hogy beöltözik, annak összegyűjtöttünk néhány vérfagyasztó és őrületes maskaraötletet.

Pároknak Harley Quinn és Joker             

2016-ban a DC nagysikerű Suicide Squad című filmjének kultikus szerelmes párja Harley Quinn és Joker.  Mind a két karakter megjelenése feltűnő, valószerűtlen és meghökkentő. Sok munkát igényel mindkettőtök részéről, de a siker garantált!

Lányoknak Annabelle

Az eredeti Annabelle baba kevésbé rémisztő, mint a filmbeli. Így inkább a filmből megismert baba jelmezét és kinézetét javasoljuk azoknak, akik szeretnék a frászt hozni egy bulin a társaságra. Egyszerűbb a megvalósítása, mint Harley Quinn és Joker párosának.

Lányoknak az Addams Family bájos kislánya, Wednesday Addams

Egy régi, de kultikus figura Wednesday Addams. Fekete ruha, fehér gallérral, fekete harisnyával és cipővel még elegáns is lehet. Ám, ha ehhez fekete fonatokat varázsolsz magadnak, máris kész a halloweeni jelmezed. A morcos, megvető ábrázatodat ne felejtsd otthon!


Fiúknak AZ Pennywise bohóca

Bill Skarsgård alakítását te is megismételheted Halloween éjszakáján, egy hasonló jelmezben. Sokan félnek a bohócoktól, de az AZ című film óta, tuti mindenkit kiráz a hideg egy hasonló kinézettől is.

Fiúknak Ollókezű Edward

Ollókezű Edward habár egy kedves és szerethető karakter, a megjelenése mégis illik ehhez az ünnephez. Egy fehér ing, fekete nadrág hózentrógerrel és kócos hajjal, s a jelmez nagy része készen is van. Az ollókezek  megoldásában légy kreatív és törekedj a biztonságra!

Kutyásoknak Maszk és Milo

Ha a kutyádat is magaddal szeretnéd vinni a házi buliba, akkor öltözzetek a zöld arcú Jim Carrey-nek és Milo-nak. Nem baj, ha nem egy jack russeled van, egy rottweiler vagy tacskó is jól mutathat emellett a jelmez mellett.  Őrült, kevésbé vérfagyasztó, mégis mutatós és látványos.

Küldd el a TE Halloweeni jelmezed a központi e-mail címünkre: budapest@melo-depo.hu. A legjobb alkotásokat csokorba gyűjtjük, és megosztjuk Veletek!

Mészáros Lilla- projektvezető asszisztens


További híreink
Hasznos applikációk a fesztiválozásra
június 30.
2 perces olvasmány

Mielőtt elindulsz, ezeket mindenképpen töltsd le!
Május hónap dolgozója: Batári Kitti
június 27.
1 perces olvasmány

A májusi hónap dolgozója címet Batári Kitti nyerte el, aki a Magyar Telekom Nyrt-nél dolgozik. Most pedig elmesélte nekünk, hogy milyen a légkör a cégen belül, milyen tapasztalatai vannak...
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!