Gál Patrícia: a szegedi június hónap depósa

Mesélj egy kicsit magadról!

Gál Patrícia vagyok, 23 éves. A Szegedi Tudományegyetemen végeztem a mérnöki karon élelmiszermérnökként. Jelenleg mesterképzésre járok. Szabadidőmben szeretek mozogni, sportolni, főzőcskézni és a barátaimmal találkozni.

Jelenleg hol dolgozol?

A ZentiLogic nevű cégnél. Tavaly augusztus óta vagyok itt, lassan egy éve, szoftvertesztelői munkakörben. Ez azt jelenti, hogy van egy Brainy Bakery program, amit a sütőiparnak és a cukrásziparnak fejlesztünk ki, amiben segédkezek. Új funkciókat próbálunk ki, tesztelgetünk, hogy minél érdekesebb legyen. Most kezdtem a nyári gyakorlatomat, szerencsére itt megoldható.

A programról tudsz bővebben mesélni?

A Brainy Bakery legfontosabb funkciói közé tartoznak az alábbiak: a program rendelkezik alapanyag- és termékkatalógussal, kezeli az anyagnormát és emellett tápértéket számít, gyártmánylapot generál az egyes termékekre, árlistát nyomtat, kezeli a költségeket. Mindezek mellett a rendszerben a rendelések felvételére is van lehetőség, kiszállítással, szállítólevél nyomtatással is rendelkezik, számlázási lehetőségeket is nyújt és raktárkezelést is végez.

 

Végez gyártásösszesítést, termeléskiírást is, kézhez kapható az elkészítendő és elkészített termékek listája, a raktár felületen automatikus készletcsökkentést is végez és annak naplózását. Figyelembe veszi a szavatossági időt, valamint a kifogyó készleteket is jelzi a program.

Azta! Köszi, hogy ennyire részletesen elmesélted nekünk. Sok dologba beleláttál az elmúlt szűk évben. Mennyire nehéz összehangolni a tanulmányaidat a munkával?

Most igazából online oktatás van, így könnyebb összehangolni. Általában napi 3-4 órát dolgozok, ha nem fért bele aznap, akkor általában csütörtökön vagy pénteken 6-8 órát voltam bent a cégnél.


Mi a véleményed a Meló-Depóról és a


Projektvezetődről?

Meg vagyok elégedve mindennel, pozitív dolgokat tudok csak mondani. Rólad is, nagyon kedves vagy és azonnal álltál rendelkezésre, amikor a szakmai gyakorlatomról volt kérdésem. Így könnyebb, hogy bármikor bármiben tudsz segíteni.

Patrícia, nagyon örülünk, hogy ilyen érdekes és hasznos, sőt még a tanulmányaidhoz is illeszkedő munkát találtál nálunk. Reméljük, még sokáig leszel a csapat tagja, sok sikert kívánunk!


További híreink
Készülj fel a HVG Állásbörzére!
szeptember 26.
2 perces olvasmány

Már lázasan készülődünk, tervezzük a díszítést, és szorgoskodunk, hogy a legjobb tájékoztatást nyújtsuk Nektek ott is. Gyere el, és találkozz velünk személyesen!
Tavaszi dekorációk
március 25.
4 perces olvasmány

A tavasz az irodalomban a megújulásról, az újjászületésről és a pozitív változásokról szól.
Vizsgaidőszak zárás: bulizz okosan!
február 01.
3 perces olvasmány

Most már mindenki túlvan a vizsgákon – remélhetőleg pozitív végkimenetellel –, és ezt illik jó alaposan megünnepelni!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!